AVON обсъждане на продукти - 13

• 48 919
  • 740
  •   1
Отговори
# 690

Амура не ми е зимен, а по скоро пролетен.

абсолютно подкрепям.

и не бих купила парфюм по описание. Тудей и Тумороу не само са "тежки" аромати но и са различни и освен това са с доста ейвънско звучане , което на много хора просто не им понася.

# 691
  • София
А ти защо не хареса ТТА Форевър? Опиши аромата, ако може!

Да ти кажа, бях си взела една миниатюра за проба преди година. Тогава ми замириса на онези бабешките парфюми от соца и го зарязах. Ако някой го беше харесал направо щях да го подаря.
Сега в твоя чест си сложих отново. Впечатлението ми леко е подобрено, но пак е твърде цветен за моя вкус. Но съм склонна да му дам шанс и някой ден ще се напарфюмирам основно. Мисля, че за зимата ще е подходящ.

Аз пък да ви споделя, че открих Latin Sensation и Balroom Beauty. Вторият (розов) по ми допада като аромат, но изчезва по-бързо. Първият (червен) има развитие на аромата и на ръката ми от мостра го усещах цял ден.

# 692
  • Стара Загора
На мен Форевър ми напомня на спрения Ин Блуум, донякъде Олуейс (като тип аромат), но като зимен аромат хич не бих го определила. newsm78 Точно, защото е цветен... в студеното предпочитам плътни, "мазни", опушени и ориенталски аромати. Другите ми се губят и не мога да се развият така добре.

# 693
  • София
Ивченце, възможно е. Но аз въобще не съм специалист по описанията, нито имам богата колекция от парфюми, за да сравнявам.
Обонянието ми е твърде чувствително и не ми понасят по-тежките, опушени и ориенталски аромати.
Затова за мен Форевъра е по-зимен и за съжаление не намирам никаква прилика с Олуейса. Въпреки това от предишния ми пост досега ароматът на Форевъра се промени към по-добро и шси го използУвам по предназначение.  Laughing

# 694
  • Стара Загора
Ивченце, възможно е. Но аз въобще не съм специалист по описанията, нито имам богата колекция от парфюми, за да сравнявам.
Обонянието ми е твърде чувствително и не ми понасят по-тежките, опушени и ориенталски аромати.
Затова за мен Форевъра е по-зимен и за съжаление не намирам никаква прилика с Олуейса. Въпреки това от предишния ми пост досега ароматът на Форевъра се промени към по-добро и шси го използУвам по предназначение.  Laughing

А и аз не съм, никак не споря. Само казвам аз как го усещам.
А за приликата с Олуейса имах предвид, че са от един тип (т.е. за мен са свежи аромати), а не че имат някаква прилика в "пирамидата". Но не съм ги сравнявала, затова и не смея да се включвам. Трябва да ги разуча подробно.

# 695
  • In The Middle Of Nowhere

Амура не ми е зимен, а по скоро пролетен.

абсолютно подкрепям.

и не бих купила парфюм по описание. Тудей и Тумороу не само са "тежки" аромати но и са различни и освен това са с доста ейвънско звучане , което на много хора просто не им понася.

Аз пък до сега винаги съм била с впечатление, че точно тези не са типично ейвънски, но.. знам ли как ги въприемат хората наоколо. Може би идва от там усещането, че вече са от много години и много познати и затова хората ги разпознават лесно.

# 696
А ти защо не хареса ТТА Форевър? Опиши аромата, ако може!

Мисля, че за зимата ще е подходящ.

Аз пък да ви споделя, че открих Latin Sensation и Balroom Beauty. Вторият (розов) по ми допада като аромат, но изчезва по-бързо. Първият (червен) има развитие на аромата и на ръката ми от мостра го усещах цял ден.

и според мен е зимен. За по-топлите месеци ми идва наистина тежък, но за студено време ми е перфектен. определено цветен, нищо акватично, морско  и свежо в него, с много розов пипер, който обичам и който присъстваше и в Ин Лав и в Ин блуум на ТТа.

донякъде има приликча и Олуейс ( наскоро имах възможност да го помириша - защо ли съм го пропускала  newsm78 ) но вс епак Олучейс беше сякаш малко по свеж в пирамидата си макар и цветен.

На мен Форевър ми напомня на спрения Ин Блуум, донякъде Олуейс (като тип аромат), но като зимен аромат хич не бих го определила. newsm78 Точно, защото е цветен... в студеното предпочитам плътни, "мазни", опушени и ориенталски аромати. Другите ми се губят и не мога да се развият така добре.

Права си Ивче. Форевър не бих определила нито плътен нито като "лепкаво" ориенталски. Но от такива аромати имам мигрена. Затова най-плътното което от Евйън ми допада е Абсент, преполагам ще харесам и Лукс но още не съм го отворила.

Въпреки това от предишния ми пост досега ароматът на Форевъра се промени към по-добро и шси го използУвам по предназначение.  Laughing

Ауууу как се радвам. Дано тази дискусия е променила мнението ти към добро  Hug

Аз пък до сега винаги съм била с впечатление, че точно тези не са типично ейвънски, но.. знам ли как ги въприемат хората наоколо. Може би идва от там усещането, че вече са от много години и много познати и затова хората ги разпознават лесно.

Според мен ейвънските аромато са типизирани в две груп:

средна ценова категория - инкадессенс, фар ауей, персиив и прочие- голяма част от тях не могат да избягат от шаблона, чест в лошия смисъл на думата. тук често се чува- очаквах от новия аромат нещо не толкова типично за ейвън...

висока ценова категория - това са именно ТТА-тата стандартните плюс сезонните. трудно може да им се намери аналог в световната парфюмерия според мен и затова са си типично ейвънски което може да  е плюс а може и минус.

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 16:56 от _re_ge

# 697
Обожавам аромата на Pur Blanca elegance. Много лек, нежен и като трайност е добре. Харесва ми.

# 698
  • Варна
Здравейте момичета,може ли да ми препоръчате подходящ крем за моята кожа-комбинирана към мазна,възраст-33г.Може и нещо почистващо/ексфолиращо.Мерси преварително  Hug
П.П Кремчето да не е от евтината серия,а от ANEW-тата

# 699
  • Пловдив
Новия каталог кога ще бъде пуснат онлайн. В сайта си стои този, който е до 6,11

# 700

ето линк към следващия

http://www.avon.bg/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201316

# 701
  • Пловдив

ето линк към следващия

http://www.avon.bg/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201316
Много благодаря!   bouquet

# 702
Помагайте, че не мога да се оправя. Клиентка иска прозрачен гланц за устни. Кой е по-добър, Clear от Ultra Glazewear на стр. 75 или от нетната Dazzling Diamond от серията Glazewear Sparkle?

# 703
Днес си получих коректора против зачервяввания и утре смятам да пиша за него.
От новият каталог набелязах един крем за лице от серията Natural Herbal 20+ , досега за лице съм посягала само към медицинска, но реших малко да разнообразя. Някой има ли мнение за това кремче? Благодаря   bouquet

# 704
Помагайте, че не мога да се оправя. Клиентка иска прозрачен гланц за устни. Кой е по-добър, Clear от Ultra Glazewear на стр. 75 или от нетната Dazzling Diamond от серията Glazewear Sparkle?

те са различни.
Едниният е с влажен ефект, другият е пак безцветен но блестящ. Зависи какво предпочита дамата.

Общи условия

Активация на акаунт