AVON обсъждане на продукти - 13

• 48 921
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
TTA Forever

Моля за мнение, цялостно, най-вече трайност.

Ще ме убедите, или ще ме разубедите да го придобия?!  Sunglasses
За мен е най-изисканият аромат от трилогията ТТА, ползвам си го с голямо удоволствие, но откъм трайност - има какво да се желае.   bouquet

# 676
Едно ревю от мен, на ексфолианта Senses Lagoon Simple Smile

http://maquilab.blogspot.com/2013/11/avon-senses-lagoon-body-scrub.html

# 677
  • София
TTA Forever
Моля за мнение, цялостно, най-вече трайност.
Ще ме убедите, или ще ме разубедите да го придобия?!  Sunglasses

На мен извънредно не ми допадна, но доколкото съм запозната с твоя вкус, а и с този на Ре, мисля, че ще ти хареса 100%  Peace

Аз примерно отварям парфюм и на секундата започвам да се пръскам. Свършвам го за месец, месец и половина ( странно, но факт, пръскам се внаги само с едно ) и се чудя защо на мен не ми е траен.

Моята хипотеза е, че по-скоро носът ти свиква с аромата на даден парфюм, щом го използваш всекидневно.
Имам един "Аква ди Джио", който си пазя за "официален" - много ми харесва и го усещам по цял ден. Но пръсна ли се 3 поредни дни и на четвъртия вече не го усещам.

Hellinger, съгласна съм с мнението ти 1:1. За съжаление, сигурно от ЕГН-то, кожата на тялото ми започна много да се изсушава и поради този причина спрях да ползвам душ-геловете Senses.

# 678
Узи, аз Senses и Naturals душ-геловете не ги пипам от години, въпреки, че в банята винаги има по някой поръчан от майка ми...

# 679

Моята хипотеза е, че по-скоро носът ти свиква с аромата на даден парфюм, щом го използваш всекидневно.
Имам един "Аква ди Джио", който си пазя за "официален" - много ми харесва и го усещам по цял ден. Но пръсна ли се 3 поредни дни и на четвъртия вече не го усещам.

Узи Hug страхотен вкус и избор!

съгласна съм че има привикване на носа но все пак за някои парюфюми това не ми се е случвало. Аквата на Армани е една от тях. Направо облива наоколо ми и първия и последния ден от пръскането.

Узи, аз Senses и Naturals душ-геловете не ги пипам от години, въпреки, че в банята винаги има по някой поръчан от майка ми...

Hellinger, съгласна съм с мнението ти 1:1. За съжаление, сигурно от ЕГН-то, кожата на тялото ми започна много да се изсушава и поради този причина спрях да ползвам душ-геловете Senses.

опитайте новияй крем за душ - розовия Winter cocoon. Приятно ще ви очуди.

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 12:35 от _re_ge

# 680
  • Варна
Някой да е виждал наживо този к-т обици?

# 681
  • София
Привет!

Имали някой впечатление от палитрата сенки за очи от кампания 16 на стр. 68? Дали са качествени?

Благодаря!

# 682
  • на североизток от Рая
 Киса, аз видях обиците. Имах ги поръчани в предната кампания. Но само ги погледнах, бегло беше, понеже не нося обици и не се заглеждам сериозно в тях. Не са ми направили лошо впечатление, което значи, че са изглеждали прилично. Peace

Узи
, много харесвам Аква ди Джио. Но го нямам...

А ти защо не хареса ТТА Форевър? Опиши аромата, ако може!

Днес се срещнах с координаторката си. Каза ми, че Форевърът е доста цветен. Тя не го оценява, това ме озадачи. Ние с нея май не си допадаме парфюмно, но все пак събирам различни мнения.

# 683

Имали някой впечатление от палитрата сенки за очи от кампания 16 на стр. 68? Дали са качествени?

Видях ги,на ръка тествах,преобладават по-тъмните цветове.за издържливост не мога нищо да кажа.Среднозеленият цвят е най-хубав , за мен.Тъмносиньото и кафявите цветове не са ми по вкуса.

# 684
  • София
Благодаря ФЕЯТА   bouquet, пропускам ги.

# 685
  • Варна
Преди малко ми пръснаха Премиер Лукс , уникален аромат Heart Eyes в началото много сладък, след това ароматът омеква. Много ми хареса, ако някой има наблюдения дали е траен, много ще се радвам да сподели. Сдобих се и с черната рокля, много спомени ми навява този парфюм Crazy

# 686
tedi133, ужасяващо дълготраен е при мен (на мен изобщо не ми допада как се развива)... Имам ревю, ако искаш погледни Simple Smile

# 687
  • Варна
tedi133, ужасяващо дълготраен е при мен (на мен изобщо не ми допада как се развива)... Имам ревю, ако искаш погледни Simple Smile
Благодаря ти, ще видя дали утре ще ми хареса, пръснах си и върху ръкава на якето. Аз харесвам точно сладникави и тежки аромати за зимата Crazy Flutter Цяло лято изкарах със Sensuelle на Мария, но за зимата си трябва тежка артилерия Laughing

# 688
Много ви моля, опишете ми с  по две-три думи парфюмите: TTA Today, TTA Tomorrow и TTA Amour. Hug Чудя се дали да не си взема един по-плътен аромат като за зимата, но съм трудна в това отношение.
Аз пък си харесах топ лаковете с глитър, по-специално розовия: От миналата година имам златния и не съм твърде очарована от лаковите му способности, но този цвят ми харесва мноооого, а не знам друга достъпна марка дали имат такъв.

# 689
  • Стара Загора
Само Тумороу не препоръчвам. Пробвах го преди време, когато не понасях много силни аромати, но помня че ми миришеше по-зле и от мухозол. Трябва да си поръчам пак една мостра, ама се съмнявам да се влюбя. Mr. Green Тогава ми предизвика главобол, като се има предвид, че една мацка се беше напръскала с него при 40 + градуса. Mr. Green
Амура не ми е зимен, а по скоро пролетен. Аз препоръчвам Тудей. Peace
Също много харесвам Нуита, казват че не е траен, но аз за разлика от останалите го усещам много осезаемо, а това е рядко срещано явление при почти 100 броя налични. Mr. Green Преди дни бях с него и се изумих за пореден път какъв шлейф прави... Heart Eyes Имам и лосион и душ гел към него, но не съм стигнала до тях все още.

Общи условия

Активация на акаунт