AVON обсъждане на продукти - 13

• 48 938
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • плевен
мОМИЧЕТА КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ДАМСКИЯ ТОМОРОУ?Привършвам Сити ръша рот който съм възхитена, но искам да опитам нещо ново.

# 661
мОМИЧЕТА КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ДАМСКИЯ ТОМОРОУ?Привършвам Сити ръша рот който съм възхитена, но искам да опитам нещо ново.
Според мен е тежък и сладникав, но си има харесващи го.   bouquet

# 662
  • София
Здравейте!

Искам да попитам дали серията Clearskin Proffesional няма да се пуска вече? Не виждам нищо в последния каталог - 15..

И също така дали смятате, че парфюмите на Avon пунтират известни марки? Интересува ме Red dress-a, дали е в известен смисъл като реплика на друг парфюм?

# 663
Днес си отворих мострата на Premiere Luxe... харесва ми... остър и многослоен, и лепкав някак...
Точно  Peace.
Това лепкавото малко ме тревожи, но времето ще покаже дали ще се обичаме и колко.

# 664
Има я серията Clearskin Proffesional. Поръчах си ексфолианта и дано е добър.
Да похваля крем за ръце Naturals с ванилия. Уникален е.

# 665
  • София

И също така дали смятате, че парфюмите на Avon пунтират известни марки? Интересува ме Red dress-a, дали е в известен смисъл като реплика на друг парфюм?
Е това и аз исках да питам.Преди време попаднах на парфюмче,или тоалетна вода (не помня),но беше едно към едно с "Нина Ричи"(онзи парфюм от едно време).Изумително направо.И изчезна от каталозите,а изхвърлих шишето.Самото шише приличаше на Пасион Денс,ноооо край,не се появи отново...преди доста месеци беше(дори може и преди година да е било) и от тогава все гледам в каталозите с надежда да се появи отново...и дори не беше от скъпите(аз си падам по по-евтините) да е бил около 12лв....Ивче,помагай...

# 666

Е това и аз исках да питам.Преди време попаднах на парфюмче,или тоалетна вода (не помня),но беше едно към едно с "Нина Ричи"(онзи парфюм от едно време).Изумително направо.И изчезна от каталозите,а изхвърлих шишето.Самото шише приличаше на Пасион Денс,ноооо край,не се появи отново...преди доста месеци беше(дори може и преди година да е било) и от тогава все гледам в каталозите с надежда да се появи отново...и дори не беше от скъпите(аз си падам по по-евтините) да е бил около 12лв....Ивче,помагай...
Потърси на тази страничка, ако помниш как точно изглежда бутилчето - http://www.fragrantica.com/designers/Avon.html. Мисля, че имаш предвид това (по външно описание).

# 667
Какви бяха отзивите за червилото UCR цвят Carnation?

Че цветът не е както в старата серия. Може би да опиташ мостра?

Здравейте!

Искам да попитам дали серията Clearskin Proffesional няма да се пуска вече? Не виждам нищо в последния каталог - 15..

това че ги няма в текущия каталог означава,че се предлагат само на редовни цени без отстъпки.
Нека видим в събота Каталог 1 за 2014.

П.С в К17 го има ... тук

https://plus.google.com/photos/112755161844152358349/albums/5937 … 55161844152358349

и в К16 също

https://plus.google.com/photos/112755161844152358349/albums/5929 … 55161844152358349

Има я серията Clearskin Proffesional. Поръчах си ексфолианта и дано е добър.

Аз не го харесах а му дадох шанс два пъти. Другият ексфолиант  с мента на Клиърскин е много по-сполучлив.

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 19:19 от _re_ge

# 668
  • In The Middle Of Nowhere
Според мен е тежък и сладникав, но си има харесващи го.   bouquet

От трите парфюма на трилогията ТТА най-много харесвам именно Томороу! С Тудей имам опит скорошен и не го харесвам, но имам приятелка, която го обожава. Вярно, че не става въпрос з а него, но не мога да не направя паралел и с останалите. Най-хубаво, парфюмно и нежно си мирише Тomorrow-ът за мен. И е траен също Simple Smile Но си е въпрос на вкус също така.

# 669
  • на североизток от Рая
TTA Forever

Моля за мнение, цялостно, най-вече трайност.

Ще ме убедите, или ще ме разубедите да го придобия?!  Sunglasses

# 670
TTA Forever

Моля за мнение, цялостно, най-вече трайност.

Ще ме убедите, или ще ме разубедите да го придобия?!  Sunglasses

Oh Нелко
страхотен е!
много близко до ТТА ин ЛАв онзи с пеперудите. Траен е НО! при едно условие. Аз примерно отварям парфюм и на секундата започвам да се пръскам. Свършвам го за месец, месец и половина ( странно но факт пръскам се внаги само с едно )  и се чудя защо на мен не ми е траен. Майка го отваря слага го в шкафчето и се пръска според настроението. Така го разходва с години. А парфюмът -който и да е  от престоя си в шкафчето само печели- дали спиртеца се изпарява не знам, но аромата се променя към по-добро и към по-голяма трайност.

# 671
Ох, гадинки  Heart Eyes
Кога ще е изгоден Flutter

# 672
  • на североизток от Рая
Ренииии, ти си подстрекател.  Heart Eyes

Аз за престой на парфюми и увеличаваща се трайност не мога да говоря. Не съм констатирала такъв факт, но пък този парфюм с пеперудите ми харесваше много. А сега се сещам, че на Форевър май имам мостричка. Не е зле да я потърся и да си го припомня.
 Че май ще поръчвам, Рени, май ще поръчвам.  Crazy Whistling И то не само този. smile3555

# 673
Ха и аз ги пробвах, но не съм имала реална представа, колко съм несръчна. Лакирам се сама от 25 години, но наистина видях зор с магнитчетата. Наклепах с епоправях се, но резултатът не беше ОК. На магнитчето му трябват повече от 15-20 секунди, поне минута ги държах, за да се получат шарките.  Много трудоемко ми се видя и не знам кога пак ще пробвам.
ASTILLA , всяко пръстче правиш отделно, нали? Нанасяш лака, веднага с магнитчето възможно най-близко до плочката и после следващия пръст.Ейвънските магнитни лакове не съм пробвала, имам на Голден роуз и Флормар.Предимството (за мен) на този тип лакове е, че се нанася само един плътен слой и така времето за съхнене се съкращава.В началото е малко трудничко с магнита, особено да свикнеш да го държиш достатъчно близо, без да повредиш нанесения лак.С всеки следващ опит е все по-лесно и бързо. Hug
Да, пръстче по пръстче, май всяко по няколко пъти. Аз имам магнитен лак на Golden rose  и Ейвънски магнити. Аз се разбирам отлично с Ейвънските лакове, единствентото ми разочарование бяха 3 от лаковете от космическата серия. Скъпи са ми магнитните на Ейвън, затова ще ги пропусна. Аз обаче сложих по 2 пласта Golden rose и като ги поразклепах някои пръсти , та потретих.

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 10:41 от ASTILLA

# 674
Здравейте! Някой може ли да ми каже каква е разликата между двата парфюма Incandessence в К16, освен шишенцето и цената? Единият е на страница 39, а другият на 49.

Едит: в момента, в който го написах и погледа ми попадна на надписа, че флакона на първия е без пулверизатор! Grinning Извинявам се!

Общи условия

Активация на акаунт