AVON обсъждане на продукти - 13

• 48 965
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Момичета има ли разлика в трайността на парфюма черна рокля от 50мл и 30мл?  Praynig Приятелка ми беше споделяла, че този от 30мл не й се сторил толкова траен Thinking

# 646
Момичета има ли разлика в трайността на парфюма черна рокля от 50мл и 30мл?  Praynig Приятелка ми беше споделяла, че този от 30мл не й се сторил толкова траен Thinking
аз не намирам разлика - при мен дори мини аромата ми идва тежък и траен, смятай за другите...

# 647
Не би трябвало да има, а и аз лично не съм регистрирала по себе си.

# 648
  • София
Да си кажа, че съм доволна от тези глосове.

Пълно ревю > http://bbrillliantt.blogspot.com/2013/11/von-glazewear-shine-sparkle.html

# 649
Здравейте! Много харесах мъжкият инстинкт за подарък, но по-назад прочетох, че не е траен. Това масово впечатление ли е?

# 650
Взех си кашончето....
Диамантите от мостра ми харесват... Ще отворя и парфюма Simple Smile

По-късно ще тествам Лукса от мостра ... взех я от любопитство...

# 651
Привет!
Взех си магнита за маникюр и лака, но защо не ми се получава нещо?
Слагам го върху нокътя, чакам да минат 10-20 секунди и резултата е развален маникюр и нищо повече  Crossing Arms

Споделете при вас как е, да знам в мен ли си е грешката при правенето  Thinking

# 652
екАтеринчЕ, магнитчето се слага не върху, а над нокътя  Peace Държиш го колкото се можеш най-близо над нокътя, без да се докосва до него.

# 653
екАтеринчЕ, магнитчето се слага не върху, а над нокътя  Peace Държиш го колкото се можеш най-близо над нокътя, без да се докосва до него.

Благодаря за отговора   bouquet

# 654
Ха и аз ги пробвах, но не съм имала реална представа, колко съм несръчна. Лакирам се сама от 25 години, но наистина видях зор с магнитчетата. Наклепах с епоправях се, но резултатът не беше ОК. На магнитчето му трябват повече от 15-20 секунди, поне минута ги държах, за да се получат шарките.  Много трудоемко ми се видя и не знам кога пак ще пробвам.

# 655
Ха и аз ги пробвах, но не съм имала реална представа, колко съм несръчна. Лакирам се сама от 25 години, но наистина видях зор с магнитчетата. Наклепах с епоправях се, но резултатът не беше ОК. На магнитчето му трябват повече от 15-20 секунди, поне минута ги държах, за да се получат шарките.  Много трудоемко ми се видя и не знам кога пак ще пробвам.
ASTILLA , всяко пръстче правиш отделно, нали? Нанасяш лака, веднага с магнитчето възможно най-близко до плочката и после следващия пръст.Ейвънските магнитни лакове не съм пробвала, имам на Голден роуз и Флормар.Предимството (за мен) на този тип лакове е, че се нанася само един плътен слой и така времето за съхнене се съкращава.В началото е малко трудничко с магнита, особено да свикнеш да го държиш достатъчно близо, без да повредиш нанесения лак.С всеки следващ опит е все по-лесно и бързо. Hug

# 656
Какво бихте казали за трайността на двата инстинкта? Интересува ме и как бихте определили аромата на Амур.

# 657
Какви бяха отзивите за червилото UCR цвят Carnation?

# 658
  • Пловдив
ASTILLA , всяко пръстче правиш отделно, нали? Нанасяш лака, веднага с магнитчето възможно най-близко до плочката и после следващия пръст.Ейвънските магнитни лакове не съм пробвала, имам на Голден роуз и Флормар.Предимството (за мен) на този тип лакове е, че се нанася само един плътен слой и така времето за съхнене се съкращава.В началото е малко трудничко с магнита, особено да свикнеш да го държиш достатъчно близо, без да повредиш нанесения лак.С всеки следващ опит е все по-лесно и бързо. Hug

И аз имам на Голден Роуз и съм много доволна. Наистина като цяло е малко бавно и трудно, но с техния магнит за макс. 10 сек. е готово. Не знам обаче Ейвън какво са го скопосали, аз няколко техни лака купих и все не бях доволна...

# 659
Днес си отворих мострата на Premiere Luxe... харесва ми... остър и многослоен, и лепкав някак...

Общи условия

Активация на акаунт