AVON обсъждане на продукти - 13

• 48 919
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
_re_ge     bouquet мерси за отговора, това ми стига за ориентир

# 706
  • In The Middle Of Nowhere

Аз пък до сега винаги съм била с впечатление, че точно тези не са типично ейвънски, но.. знам ли как ги въприемат хората наоколо. Може би идва от там усещането, че вече са от много години и много познати и затова хората ги разпознават лесно.

Според мен ейвънските аромато са типизирани в две груп:

средна ценова категория - инкадессенс, фар ауей, персиив и прочие- голяма част от тях не могат да избягат от шаблона, чест в лошия смисъл на думата. тук често се чува- очаквах от новия аромат нещо не толкова типично за ейвън...

висока ценова категория - това са именно ТТА-тата стандартните плюс сезонните. трудно може да им се намери аналог в световната парфюмерия според мен и затова са си типично ейвънски което може да  е плюс а може и минус.

Ок, може и така да е, аз понеже именно за горните съм била с впечатление, че са 'ейвънските', и за другите от ТТА серията примерно не, но тъй като не съм много вряла и кипяла в парфюмите на ейвън щом казваш -е така, вие имат повече опит. Но наистина са си хубави/особено Томороу/:)

# 707
някой може ли да каже вече мнение за новият парфюм Лукс

# 708
Противоречив... и траен.
Силен и натрапчив, многослоен, лепкав.

На мен ми харесва.
Ако ще ти е ориентир, харесвам също Rare Gold...

# 709
  • In The Middle Of Nowhere
Аз съм го поръчала, от каталога само помня, че ми се стори сладък и ми хареса. Нямах намерение да го поръчвам, но приятелка ме нави  Laughing, така че предполагам след сряда ще мога да изразя повече лично мнение.

# 710

Много е хубав, за пръв път като го помирисах в каталога ми замириса на бабичка, но след това го видях на мостра много ми хареса, и си го поръчах, сега не съжалявам Simple Smile В каталога много малко от парфюмите миришат, както в действителност Simple Smile

# 711
  • Варна
Аз много го харесах в началото , сладък и силен Crazy, но на другия ден не миришеше особено приятно, на мен не ми се стори траен.

# 712
  • плевен
Момичета някоя да е имала диамантите да сподели отзиви.Поръчах си ги само по описание и ароматизираната страничка.Похвалвам Сити ръка-много хубав и траен аромат.

# 713
Има ли прилика с някой от други Ейвънски парфюми? Аз например много харесвам Today, Herve Leger,май ще ми е тежък този както го описвате.

# 714
И
Момичета някоя да е имала диамантите да сподели отзиви.Поръчах си ги само по описание и ароматизираната страничка.Похвалвам Сити ръка-много хубав и траен аромат.

Имам го от седмица някъде... хареса ми.
Не е много особен сякаш... но пак има някаква сладникава нотка, която ми напомня на златото.
Със перлите не се харесахме, но с диамантите сме ок Simple Smile
За мен е между перлите и златото.
Не ме бива в обясненията, но все пак ... ад си кажа...

# 715
  • плевен
Перлите ми харесват,дано и с диамантите се харесаме.

# 716
Здравейте!Имам питане Simple Smile Поръчах си от каталог 16 парфюм Incandessence Biossom - до тук добре ,но го получавам без целуфанена опаковка ,а и на кутията пише тоалетна вода -а уж купувам Парфюм Crazy.Нали е нов аромат ,никъде в брошурата не видях тоалетна вода ,че да е станало объркване.Какво според вас се е случило?Благодаря предварително ,че отделихте време   bouquet

# 717
Тоалетна вода е Incandessence Biossom. Имаше грешка в инф-ята в брошурата.Пишеше , че е парфюм, но не е. За целофана- възможно е да идва без. Не всички  ТВ и парфюми са с целофан. Точно този го нямам поръчан и не мога да кажа как трябва да бъде .

# 718
ФЕЯТА, Благодаря за отговора!Но и в новия каталог 17 тогава ифото е подвеждащо ,защото и там е написано ,че е парфюм.Честно казано на тази цена аз не бих си купила тоалетна вода ако го знаех.

# 719
Здравейте, може ли са ви помоля за снимка на колието (тигъра) на  Instinct. Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт