AVON обсъждане на продукти - 13

• 48 926
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Мерси за тематааа  Hug
Сутринта ги получих за тестване, снимам и ги почвам - най-любопитно ми е пастелчето за устни, но и палитрата с 8 цвята изглежда 6... БТВ, това, дето е паднала светлината върху него, е четворка сенки Simple Smile

Чакам с нетърпение снимки и отзиви особенно за молива-червило за устни и гланца.

raja_nikol, този от 39 лв предполагам, че е Ейвън Инстинкт. На мен много ми допада бутилката. Изискан ми изглежда, от страницата ми харесва. Обаче цената му ме стряска и не бих се изсилила да го купя без проба от бутилка. В този случай не се доверявам на мострите.

дали няма да има някоя мотивацийка която да направи цената направи приемлива...

# 16
Снимка от цветовата карта с палитрата на гланцовете

това пък е таблицата показваща кое е мат с блясък, кое перлено и кое само с малко блестящи частици

Последна редакция: ср, 04 сеп 2013, 12:25 от _re_ge

# 17
  • Пловдив
Любимото ми червило, влюбена съм в него - няма такъв дълготраен цвят: Doli Pink

За ежедневен парфюм симпатизирам на:
Rare pearls

Little red dress

Little black dress

Passione dance

# 18
Запис и от мен  Hug.Благодаря за новата темичка   bouquet!
Последния аромат,който си купих е новото Джордани на Ори  Heart Eyes.Хубав е, мнооого ми харесва, но ми се искаше да е по-интензивен.
Белата още не съм я тествала, но Ултра Секси-то ми прилича на няколко други ейвънски аромата и не ме грабна.

# 19
Искам да се оплача от ФДТ-ена color trend. Значи купих си го пролетта, ползвах го известно време. Първо стои лъщящо, другото което е раздразни страхотно кожата ми, след всяко нанасяне кожата беше раздразнена, зачервена. Престанах да го ползвам и престоя в козметичната ми чантичка 3 месеца някъде без да го ползвам изобщо. 1 ден си разчиствах гримовете и забелязах, че ФДТ-ена с станал като желе и е отделил някаква прозрачна течност ( опаковката му е прозрачна). Срока на годност му е 24 м. и е недопустимо да се прецака за няколко месеца.. Повече на ейвън няма да купя ФДТ  Peace За съжаление го изхвърлих, иначе можеше да побликувам съдържанието му..

# 20
Това е все пак най-ефтиния фон дьо  тен на Ейвън и е предназначен за младежка кожа. Към него не може да има големи очаквания. Щом е дразнил кожата ти,сигурно имаш някакава непоносимост към някоя от съставките му. Не вярвам, но е възможно и продукта  да е бил отварян преди или да е дефектен нещо.  Можело е да го върнеш на представителя си, за да възстановят парите , които си дала за него. Но за алергии искат документ от лекар. Както и да е за сумата, която струва, не се заслужават допълнителните главоболия. Жалко, че така се е получило при теб. Аз продавам и ползвам често този фон дьо тен и досега не съм получила оплаквания за него. Уточнявам, че съм представител от 12 години и все някой щеше да каже, или да опита да го върне.
 Съжалявам!  bouquet

# 21
Ами с проблемна кожа съм и сложа ли и нещо неподходящо реагира  Simple Smile И аз мисля, че някоя от съставките му е раздразнила кожата ми  Peace Този ФДТ-ен избрах заради цвета. Да съгласна съм, не си заслужава за такъв евтин продукт да се занимавам  Peace Просто следващият път няма да купувам ейвън  Peace А и впрочем открих един мус ( който стои страхотно) подходящ за моята кожа, май ще ползвам само с него Simple Smile

# 22
Супер! За чувствителна кожа хубава работа вършеше calming effect, успокояващият фон дьо тен. Той е по-скъп, но пък не дразни и "изпича" и блокира зреещи пъпки. Аз си го обичам и си имам винаги на тоалетката от него,защото в определине дне от месеца, освен от прикриване имам нужда и от "лечение" на проблемните участъци.

Щом си намерила подходящ продукт е супер.  Grinning
Не съм ползвала мусове, не са ли по-тежки, когато се нанесат на кожата и колко часа горе-долу можеш да се чувстваш комфортно с тях?

# 23
Това разделяне, за което говори SummerSunset, ми се беше случило с първия MagiX Cashemire - така ми дойде опаковката, не беше отваряна... Пълна отврат. А повечето мусове са пълни със силикони, за чувствителна и мазна кожа - с повишено внимание, че може да утежнят проблема Sad

# 24
Първо стои лъщящо, другото което е раздразни страхотно кожата ми, след всяко нанасяне кожата беше раздразнена, зачервена. Престанах да го ползвам и престоя в козметичната ми чантичка 3 месеца някъде без да го ползвам изобщо. 1 ден си разчиствах гримовете и забелязах, че ФДТ-ена с станал като желе и е отделил някаква прозрачна течност ( опаковката му е прозрачна). Срока на годност му е 24 м. и е недопустимо да се прецака за няколко месеца.. Повече на ейвън няма да купя ФДТ  Peace За съжаление го изхвърлих, иначе можеше да побликувам съдържанието му..

имало е възможност да направиш рекламация. особенно като кожата е реагирала по този начин.имах случай когато така върнах течни сенки за очи, защото очите на дамата подпухнаха и смъдяха.
Но аз също не бих имала големи очаквания към този продукт както Астила добре е коментирала.
освен това за продуктите от по-добрия клас има мостри, така може да се увериш че той е подходящ за теб и като цвят и като състав. ако ли не търсенето винаги продължава.

Хеллингер и такива продукти връщам , имах случай със златната серия - така се беше разделил  лосиона. връщала съм бижута поради несъответвие със снимаката в каталога, крачкомер който се оказа атрактивен но за мен безполезен защото бил само за фитнес зала а не за ежедневна употреба, червила с твърди частици вътре и прочие и прочие.
въобще апелирам първо да сте запознати с правата си като клиенти и да си ги търсите активно . Имате ли основание винаги рекламацията ще бъде приета.

# 25
Въпросът е дали му се занимава на човек - на мен лично не  Laughing Но ако става дума за повече пари, бих се замислила...

# 26
Hellinger,точно там съм между мазна и чувствителна и значи мусовете не са много за мен. Обаче като си поприключа арсенала ще взема да пробвам. Ще чакам някоя  изгодна оферта в каталозите напред.  bouquet
Мострите са много полезни наистина, защото и цвета се открива по-точно с тях. _re_ge   bouquet

# 27
Момичета, понеже на предната страница говорите за парфюми - преди време Ейвън имаха един аромат "Extraordinary". Седя си аз на дивана и реших да полегна.. лъхна ме много приятен, нежен и познат аромат на парфюм..  Heart Eyes Преди време го имах, откраднаха ми го. Има ли аромат на Ейвън, който се доближава до Екстра-та, понеже знам, че имат склонност към стари продукти с нови имена и опаковки? Много ще съм благодарна да си намеря парфюма,  Praynig  а уви, консултантките на фирмата тук където съм са на светлинни години от това, което трябва да бъдат.

# 28
  • на североизток от Рая
 Дейзи Слава, погледни тук, разгледай пирамидата му и виж вляво, парфюмите дадени там, са предпочитани също от жените, харесващи Extraordinary

http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Extraordinary-696.html

Има го и в ибей.  Peace

# 29
_re_ge както е казала Hellinger и на мен не ми се занимава  Laughing Виж ако беше нещо по-скъпо да  Peace
Относно муса, ползвам на essence номер 04, от както съм с него не искам и да чуя за ФДТ  Laughing Много естествено стои (което е много важно за мен, не обичам основи, които седят като маска ) и изчиства кожата , приляга ми като цвят, леко като матиран стои, в сравнение с ФДТ, ФДТ-енът стои като намазан, трябва си му пудра отгоре.. Не ми дразни по никакъв начин кожата, а и черни точки например са абсолютно невидими с него. Много съм доволна, занапред имам намерение да ползвам само него Simple Smile
За омазняването и муса, ходих на грим на essence и момичето ми обясни, че за мазна кожа е подходящ именно мус ( и с мус ме гримира) , права е нямам оплаквания  Peace
А за това колко е траен, на моята кожа си е траен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт