Къде в Бургас - 21

• 82 246
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Къде в Изгрев има китайски ресторант, отзиви?

Къде се поправят електронни кантари?

Сервиз на Canon фотоапарат?

Мерси!

Ани в четвъртък-утре ще откриват китайски ресторант в Изгрев,доколкото разбрах ще се казва Чайна таун .Като тръгнеш от Билата в Изгрев към Химията ,в дясно в новата голяма кооперация която е на ъгъл -там се намира китайският ресторант. Hug

# 661
m@msy, мерси!
вчера вечер ходих там, но беше затворено,
не знаех, че ще се открива тия дни.

# 662
slyncho666, провери в танцово студио Дюн, мисля, че там има. Намира се срещу кино Тракия на втория етаж  Peace

# 663
Къде в Бургас мога да намеря жълта шапка? Трябва ми за детенце на 4 годинки, което ще играе патенце  на тържеството в градинката.  Където проверявахме за шапки все няма жълта  Tired

# 664
някой виждал ли е или знае ли откъде мога да купя комплект чаши за бира,но не обикновени прозрачни,ами с някакви картинки,изпочупих тези на мъжът ми и сега съм наказана да му търся нови.Където погледнах имаше само прозрачни.

# 665
Някъъде да сте виждали играчки-животни и по-специално бикове?  newsm78 Трябва да купя отнякъде,а все още не намирам  ooooh! ooooh!

# 666
някой виждал ли е или знае ли откъде мога да купя комплект чаши за бира,но не обикновени прозрачни,ами с някакви картинки,изпочупих тези на мъжът ми и сега съм наказана да му търся нови.Където погледнах имаше само прозрачни.
По главната - мн Кенвало - та срещу него малко
по-надолу в уличката която води към Ботева има м-н за дом. потреби!
там съм виждала такива чаши... дано успях да обясня  Wink
Някъъде да сте виждали играчки-животни и по-специално бикове?  newsm78 Трябва да купя отнякъде,а все още не намирам  ooooh! ooooh!
Вега-та...

# 667
По главната - мн Кенвало - та срещу него малко
по-надолу в уличката която води към Ботева има м-н за дом. потреби!
там съм виждала такива чаши... дано успях да обясня  Wink
Вега-та...
да,да ,как не прочетох по-рано,сутринта от там минах,ама не се сетих.Благодаря ти.
А за животни,плюшени или гумени?Ако е второто,гумени,пластмасови ли са,купувам от един магазин китайски срещу Търг.Център Пиргос,поне динозаври купувам оттам,бикове не съм търсила,и отзад у-ще Кирил и Методий в магазинчетата за играчки има

# 668
Във Вегата нняма.Denito може ли да ми обясниш къде срещу Пиргос?Знам само за един магазин Bratz за фибички и такива..  newsm78

# 669
Бихте ли ми казали магазини в Бургас къдто продават луксозни тапети?

# 670
В базара Престиж в Славейков има магазин за детски играчки, можеш да провериш там. Успех!

# 671
  • Бургас

на калоян -от краснодар към ул. иван вазов, подминаваш фердинандова, после още една уличка, и там има едно малко магазинче (метър на метър) но има страхотни тапети.
дано ме разбра

# 672
  • Пловдив

Може да видиш и в Домко, продават тапети на ESPRIT.

# 673
  • Пловдив
Къде в Изгрев има китайски ресторант, отзиви?

Само да допълня, че по мои спомени се казва "Романс" и беше някъде в края на парка, до блок сто и нещо, обаче и колко.... И аз благодаря! Simple Smile

Романс не  е  ли пицария до парка в Славейков  newsm78 , китайският в Изгрев отдавна не съществува.

# 674
Някакъв телефон на Старата поща ? Искам да проверя за колет.

Общи условия

Активация на акаунт