СЕПТЕМВРИ `09 - тема 6

• 17 444
  • 725
  •   2
Отговори
# 495
  • София
 wavey от нас!
Ние днес сме много кисели от сутринта  Sad май наистина се подготви зъбче, венеца е доста бял долу, по средата, може затова да е толкова нервна и да плаче.
Горска Китка, много сладка малката, ето на тази снимка прилича страшно много на Ана Мария  Heart Eyes
Ние вчера бяхме на офталмолог (Атракция, мерси  Hug ), казаха ни, че всичко е наред засега, но да продължаваме да я наблюдаваме, защото все пак понякога едното око стои полузатворено. Та хубави новини общо взето.
А мъжът ми настоява да ходим до Стара Загора за Коледа, при неговите  Sad Така не ми се ходи, в този студ, там като знам колко е студено при тях...имат една стая само, която се отоплява и то с климатик (аз много ги мразя, постоянно ми духа). И ще дойде и бабичката, която, когото е при тях се стои в тази стая точно, страхувам се, че плануват да не слагат да спим при бабата, ама няма да стане  Crossing Arms Сега се каня да накарам мъжът ми да им звъни да разбере какъв е планът  Mr. Green та да знам дали ще ходим или не.

# 496
Аууу забравих, че и Бобо на Ладида прави три месеца днес...  Embarassed Миличка, да ти е жив и здрав малкия красавец и само хубави неща да му се случват в живота! Много целувки от нас!  Heart Eyes

# 497
 Hug
  babyuu
обява
babyuu

организира се среща Предколедно преброяване на варненските пилци
деня е идния вторник (15.12.09), а часа е 11.30
мястото е МОЛ ВАРНА  на масите на МакДонълдс.
Чакаме всички бебчовци по възможност с мамите[
/center]

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 12:15 от bibo4e

# 498
Добро утро! малиииииииии 19 нови отговора Shocked Стана Добър ден!

Цял ден вчера не можах да се докопам до форума, а и нямаше как, че "аз нали си нямам друга работа" се занимаваш 2 дни с едни комшии дето ме наводняват за 3-ти път за 6 месеца и този път отказаха да си спрат теча...Абе лудницата беше голяма/то с тях от година и кусур е така-няма и да свършат скоро ремонта/, сега поне мога ди си ползвам банята и сме се заели сериозно със съпруга да ги осъдим #Cussing out..

Гласувах за 2 деца, защото и да искам повече не мога да ги подсигуря, а и да работим за женско съм сигурна, че и третото пак ще е момче Wink WinkДа са ни живи и здрави момченцата - стигат ни.
За очичките - нашите май ще си останат сини, а в най-лошия случай -зелени като на мама и бати/на Криско му бяха сини до 1г.и половина и от тогава до сега станаха зелени/. Гледам, че всички се хвалите с  отрочетата и май е време и аз да ви представя моя Борко Mr. GreenДа видим дали ще се получи:

http://septemvri2009.snimka.bg/children/boris-na-eli.452081.16332579

Киара, радвам се че си по-спокойна и нещата са наред при вас Hug

Бу, дай съвет за вдлъбнати зърна/едното е с операция/-как да накараме бебето да засуче. Приятелката ми роди преди 4 дни и й казали във ВМИ, че няма да може да кърми Sad

# 499
  • София; Дружбето
Със силиконови зърна би трябвало да може да кърми

Аз мисля да мятам Габи в количката и да излизаме. Ама голяма е кривотия днес, кой ми смени детето Crossing Arms

# 500
  • София
Бу, дай съвет за вдлъбнати зърна/едното е с операция/-как да накараме бебето да засуче. Приятелката ми роди преди 4 дни и й казали във ВМИ, че няма да може да кърми Sad
Аз не съм Бу, но имах същия проблем в началото и в болницата ми заявиха категорично, че аз няма да кърмя  #2gunfire В началото ползвахме силиконови зърна, трудничко беше, Ана Мария все заспиваше на гърда, но като стана на 6-7 седмици положението се оправи, махнахме тези зърна (междувременно при мен се отлепи кожата) и оттогава се кърмим без проблем.  Peace При мен има и друг проблем, кърмата не й стига, но може при твоята приятелка нещата да стоят по друг начин.
А за комшиите, що не си направите застраховка на жилището? Тя покрива и щети от наводнения и после застрахователите ще се оправят с тях  Mr. Green
Много ми е криво, вчера ми изтече паспорта и бг лична карта и кретените от посолството все още не са готови с новия ми паспорт  #2gunfire От 28 октомври съм си подала документите  #Cussing out И все ме лижат, че щял да ми е готов утре, в други ден...днес беше поредното "утре" и пак нищо...Вече съм направо депресирана...легалният срок е 30 дена, а те минаха отдавна...не знам вече какво да направя...ако можех, щях да си изтегля документите и да ходя до Румъния да си ги поддам там, ама и това не може  #2gunfire

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 12:05 от pocahontas80

# 501
Здравейте много сте изписали 2 дни не съм влизала и не мога да ви изчета.
Да се отчетем вчера бяхме на консултация вече сме 6 кг. и 60 см.
И днес няма да мога да ви изчета че утре съм на защита на дипломна работа и използвам всяка свободна минута да се подготвям, но обещавам че след това ще наваксам. Hug

# 502
уточняващ въпрос; кой макдоналдс?

# 503
Добър ден стана докато се наглася да пиша. Децата вече си искат внимание  и това си му е... smile3521 Когато говоря на Алекс няма проблем-може да лежи и да ми пее с часове, но отделя ли се за 2 мин става война- почва да се криви. Добре че ми е подвижен компа че да съм все до нея и ровейки се да и припявам от време на врме "ААА ГУУУ" hahaha Сега много й се спи , ама като се е разхълцала от половин час вече и само се нерви... #Cussing out
Пииваме си иначе скочетата- ябълки, моркови- пие си ги с охота, нищо й няма ... feeding
Аз гласувам за 2 деца - по възможност 2-рото да е мъж. Все пак да не ми ги вземат и двете някои ден.   Ще си останем пак само с таткото да си кокуваме... smile3518 Макар че при  нас също има голяма вероятност да се получат близнаци-баба ми е имала, но за съжаление са починали и двете след като са се родили Sad Брат ми също имат шанс -даже по- голям зашто жена му е близначка и в нашия род има така че .... Praynig Абе каквото дойде -квото Бог даде... А за таях ще е още по- хубаво двечки защото вече 2 години се опитват и не става и гораката мн страда. Но аз съм опитимист и знам че Господ ще ги възнагради щедро за търпението. Praynig
Ние сме със снини очи също  и май ще си остнат такива. Ако е фактрор кърменето- отдавана не се кърмим , а очите ни не се променят. Моят баща е с синьозелени и сега е на дядо гордостта newsm03
Постоянно се хвали как внучка му е взела неговите очи.. Ама нека се радва човека те това чакат цял живот-внуците...
И при нас е студено- вече4-ти ден не сме мръднали никаде, ама за сега Алекс спи де...само оня ден ми въртя тука номера, но бързо въведох дисциплина- на терасата в количката и сън 1stroller
Това е за сега от нас -лек ден на всички

# 504
 wavey и от нас .
Много пишете,не мога да ви изчета  ooooh!.
Честито на днешните месечинки ,да са здрави и послушни бебоци   bouquet
Да се похваля,аз  все пак ще вземам майчинство - оправихме нещата с болничния - ходих ,вдигах панаири ,дядката който пише болничния чак се оплака,че: "Вие ми викате,съпругът Ви ми вика,всички ми викате "   Whistling.....обясних му търпеливо че може само да се радва че идвам аз ,при условие че 4 пъти се поправя болничния  явно проблема не е в моето викане ......както и да е.....дядката си раздвижи дупето ,ходи в разни институции ,в РУСО ,та се оправиха нещата  newsm44.
Беба е хремава ,изписаха ни капки за нос и Аугоментин ,чудя се да го давам ли  newsm78.
eli_gu ,много неприятно .....идеята на Покахонтас ми допада обаче  Laughing.
Гласувах за 2 деца,мъжлето си прави устата за 3-то - момиченце ,Калина - но аз му казах че докато не се научи да помага повече ,ще си стои с 2  Crossing Arms.
Отивам ,привикват ме нежно,нежно .

# 505
Мерси момичета за отговорите  bouquet: приятелката ми казва, че почти нищо не ставало с тези силиконови зърна/ама и как да стане като знам, че там акушерките не се занимават, а тя за пръв път пробва да кърми/. Аз все си мисля, че помпата ще й оформи зърно и малкия ще засуче, а като се приберат вкъщи ще е по-спокойна и ще намерим решение.
Застраховка на апартамента имам, но не покрива наводнения от съседи. Като я правя за следващата година ще се интересувам специално Rolling Eyes

Не ви казах - Вчера вкъщи идва ортопед и с Борко всичко е наред, но имаме препоръка да се направи преглед и след 5-ия месец.
Отивам да сготвя нещо и после пак тук. Днес чакам да ми донесат истинска елхичка в саксия Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 13:22 от eli_gu

# 506
Миринда..ако си изпуснала Атракция беше дала ей този линк http://krokotak.com/ щом ще се заигравате с красавицата...има доста идейки...

Аз тоя сайт го знам отдавна, нали мама е начална учителка...
За очичиките - засега са синички. Ама и Нена се роди с такива, а после се промениха и сега са зеленикакви  Mr. Green
Аз много си харесвам моите, ама пусто гените на тъмните очи са доминантни (поне така ни учеха дено време по биология)... Е, кафяви няма да станат, най-много и те такива пъстри като на таткото...

И аз днес си поиграх малко и направих няколко специални снимки, ама после ще ги свалям и ще ви ги покажа.
Горби, мерси, мила! Наистина това малко чудовище Невенище е голям образ, все измисля някакви нови думи  Joy
Оставям ви, че пак дойде време за цедене (ПИСНАААААА МИИИИИИИИ  Embarassed упс, лирическа отметка) и после ще направим едно бързо кръгче на блока, че дане стане като вчера...

Забравих, гласувах ДВЕ. И си ги имам вече. От мен - толкоз. Таткото ни пък си има повече - общо ТРИ с дъщеря му от първия брак  Mr. Green

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 13:38 от Mirinda

# 507
Здравейте мацки не мога да ви изчета много сте изписали smile3529
Ние ходихме на консултация 5500 сме  и 60см....иначе вечер вече спимкаме а деням нееее Hug

# 508
  • София
Аз пък реших от днес да въвеждам ред и дисциплина вкъщи  Crossing Arms Малката я отнесе първа, оставих я да плачи 1 час, докато заспа от изтощение, но от тук нататък така ще е, няма вече носене на ръце и пеене непрекъснато,писна ми. Ще стои в креватчето до 3, ако ще да спи, ако не да гледа тавана, не ме интересува. Та през това време си изчистих къщата, измих чиниите, взех си душ и си лакирах и ноктите  Mr. Green Сега чакам и дрехите да се изперат, да простирам и после ще готвя и така. А мъжо го отсвирих от всякъде, вече не е включен в програмата  Crossing Arms От две години му говоря да си смени работата а той все отлага, е сега в разгара на кризата е с 2 заплати назад а ние имаме кредит, вноската е точно колкото неговата заплата. И пак не иска нова работа, не иска и да завърши тъпия университет, за да си търси по-хубава работа и така. Писна ми от него. Реших да си търся още фирми, за които да превеждам от вкъщи (Миринда,малко късничко, но ще изпращам автобиография) пък той да прави каквото знае, аз няма да си оставя детето без необходимите неща  Crossing Arms Уморих се да съм мъж в това семейство  Rolling Eyes Оплаках се  Embarassed Извинете  Blush

# 509
  • sofia
Привет!Абе големи сте ентусиасти с тея деца!Бравус!Аз гласувах за едно,което вече е факт.То аз и за него трудно се прежалих...Сега не съжалявам,но майчинството никога не ме е влекло...Имам страхотна новина за сите хевиметълки тук:Металика пак ще идват юни месец!Май към 20-ти.Йес!!!

Общи условия

Активация на акаунт