СЕПТЕМВРИ `09 - тема 6

• 17 440
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Аз искам 3 чавета, но ако ги докараме до 2 пак ще съм доволна. Дай боже някой ден да сме по-добре финансово няма да се замисля и ще напълним къщата с джужета Simple Smile
И мен ме е ударило коледното настроение и досега правих картичка за роднините. Нестана много добре ама вече съм забравила как се работи с фотошопа а и апарата ми се развали сутринта(не фокусира добре и се размазват).
Поздравче от нас Ади  Hug
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/andrea-www-andreagirl-info.432104

# 511
Уау, определено се усеща, че е гадно времето. Изписали сте света. Аз гласувах за три, макар че с това секцио не знам до къде ще я докараме.  Laughing

Отивам да ви чета и после пак ще се включа.  Mr. Green

# 512
  • До хладилника, който обичам
Осъди го  Whistling "Който не осигурява финансова стабилност на своята половинка, ще ходи на съд, тъй като вече ще се възприема като насилник!" http://www.monitor.bg/article?id=224648

# 513
Mного сладки бебоци сте показали,пупу. Heart EyesИ батковци и каки Wink
Киара:много се радвам,че с Хриси всичко е наред Hug Hug Hug
Бу:блогът ти е много интересен,отдавна му хвърлям по едно око аз WinkИмам от летните потници и от по миналогодишните блузки имам,ама сега се чудя дали да си поръчам блузка,че мнооо сланини,мнооо нещо. ooooh!Само за блузка съм Sick
Искам 3 дечица,ама едва ли ще ми стиска JoyА какво ви пречи секциото не разбрах?Мисля,че няма проблеми три пъти да те режат newsm78
Имам предложение:да си направим коледно албумче,където да качваме снимки на тази тема Wink

# 514
  • София
.Имам страхотна новина за сите хевиметълки тук:Металика пак ще идват юни месец!Май към 20-ти.Йес!!!
емии значи пак ще ходим на концерт...супер.. Grinning
Имам от летните потници и от по миналогодишните блузки имам,ама сега се чудя дали да си поръчам блузка,че мнооо сланини,мнооо нещо. ooooh!Само за блузка съм Sick
Искам 3 дечица,ама едва ли ще ми стиска JoyА какво ви пречи секциото не разбрах?Мисля,че няма проблеми три пъти да те режат newsm78
Имам предложение:да си направим коледно албумче,където да качваме снимки на тази тема Wink

и аз така за блузките...тоя път имам три коремчета като седна, та доста се замислям дали да поръчвам...А за секциото...еми май не е много препоръчително трети път да те режат....макар, че Панова от ТК разказваше как прави на някаква 4 секцио ooooh!

# 515
Офффф,тоя Свилен много гадно спи-клатя и го друсам по 20 мин,че и повече,заспи, оставя го и след 3-4 мин реееев. Много гадно, гърба ме сцепва вече, ма не мога да го оставя да реве  Tired

# 516
  • София
Осъди го  Whistling "Който не осигурява финансова стабилност на своята половинка, ще ходи на съд, тъй като вече ще се възприема като насилник!" http://www.monitor.bg/article?id=224648
Joy  Joy  Joy  Още не е успял да ме ядосва чак толкова  Joy

# 517
  • София; Дружбето
А за секциото...еми май не е много препоръчително трети път да те режат....макар, че Панова от ТК разказваше как прави на някаква 4 секцио ooooh!
Бе за препоръчително незнам, ама аз втори път не бих си го причинила това Crazy Ако някога се прежаля за трето ще направя всичко възможно да е нормално
Някой питаше за кашлянаето - Габи много кашля и киха, вече не ми прави впечатление. Само зловещото хъхрене от време на време ме вкарва в размисъл, но си мисля, че са остатъци от боледуването му

# 518
Имам страхотна новина за сите хевиметълки тук:Металика пак ще идват юни месец!Май към 20-ти.Йес!!!

newsm44  Лелеее много ми е кеффффф. Ама наистина ли ще дойдат? Това е групата №1 за мен, много голяма фенка съм им! Дано мъж ми да ме заведе отново на концерта им, че ако той не иска пак да ги гледа, ще трябва да ходя самосиндикално.

Моя младеж също киха постоянно, от време на време и кашля. Второто си го обяснявам с това, че има много слюнка, с която се дави непрестанно.

Оффф нещо и мен не ми се пише много за бебешки теми...  Embarassed Дано не ме нахокате, ама нещо все към други теми клоня. Сега като мина всичко с Хриси и ми олекна на душицата, вече чакам с нетърпение празниците и по-скоро Нова година, защото нали ще ходим две семейства без децата на заведение и вече си представям колко добре ще ми дойде тази глътка въздух. Дори вече се чудя какво ще облека, защото откакто съм родила, си взех едни дънки, защото старите не мога още да ги закопчая и сега ги нося нон-стоп само тях. Пера и обличам. Та ми се иска поне за празника да се издокарам малко по-така... абе да се почувствам жена, че с това всекидневие нещо самочувствието ми е паднало под нулата. Хайде споделих, предполагам че няма други като мен...  Crazy

# 519
  • София
Хайде споделих, предполагам че няма други като мен...  Crazy
Има, има  Mr. Green Днес и аз реших, че искам отново да съм красива  Joy Докато малката спа си оправих маникюр, педикюр, епилация и се погрижих и за лицето си малко  Laughing

# 520
  • София; Дружбето
Хайде споделих, предполагам че няма други като мен...  Crazy
Има, как да няма. Чакам мама да дойде и ще има фризьор, боя, маска ще ис направя. Мисля и коремните да ги почвам. Аз се опитах на няколко пъти, но Миша все ми се катери и ме разсмива та не ми се получава тзи част Crazy

# 521
  • sofia
Момичета,възхищавам ви се за желанието да сте хубави!На мен нещо ми е всьо равно...Пък и както казвам,ме мързиии...А дрехи не ща да си купувам,щот напоследък са с размери на хамбар и ми се отщява...добре,че старите ми стават...Киара,бейби,ма нема само да одиш,сакън,с мен ще си и купчина весели момчета!!!

# 522
Мдаа наистина си личи, че времето се скапа, аз успях да изляза за малко, но беше наистина за малко около час, едно бързо кафе с приятелка. Ноо голям вятър голямо нещо, чак сложих и дъждобрана на количката, че да не духа вътре при бебока.

За секциото давайте имам позната с три през година и половина все секцио, а доктора ми каза, като го питах за следващо секцио, че в Либия правили по 8-9 на жена и то много на гъсто, изобщо не били толкова примерни като нас да чакат с години между ражданията, а и ги мятали чаветата от малки, че до към 30 се отчитали с последното.
Аз си казах, че искам три, но и аз като другите мъжки майки, съм убедена че третото ще е пак с мъжки атрибут и толкова много снахи около мен незнам как ще оцелеят.

Покахонтас браво за нервите, аз бебо ако го оставя повече от 10-ина минути (къде ти аз и толкова не издържам) почвам да се чувствам като най-ужасната майка на света. Е и заради такива подли чувства спрямо мен си оставам без гръб, кръст и г..з, не ми се е случило откакто се е родил да си заспи сам, освен еднократните случки вечер докато го кърмя след банята. Все си казвам, че трябва да приложа някаква атака спрямо него за да почне да си заспива сам, но....

Айде засега толкова , че не е зле да попрочета нещо за утрешните изпити.

# 523
Ех радвам се, че не съм само аз.  Mr. Green Ми така де, все пак освен майки, сме и жени.  Flutter

kri6kami6ka, значи и ти няма да пропуснеш събитието а??? Супер, значи се  разбрахме къде ще сме през юни...  Mr. Green

# 524
Като се заговорихме за влизане в форма искам да ви кажа че се записах на Тайбо( незнам дали така се пише точно). Супер яко е- така те стяга от всякаде- корем дупе...всичко.. 30 лв ми е картата за 12 посещения месечно. Сега ходя тука в Пазарджик , но като се прибера мисля да продължа в София. Трябва обаче да се разтърся каде има. Ако някои знае да сподели.Но това е наистина прекрасен спорт. Аз разбира ссе не мога да правя голяма част от упражненията , но се старая де... Embarassed
Включих в действие и вибриращия колан по 10 мин на ден и мисля че има ефект. Аз не му вярвах много но факт... Naughty
Сега отивам на другия фитнес- друсане на кревата hahaha ( с бебето да не помислите че ще се друсам за друго) Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт