СЕПТЕМВРИ `09 - тема 6

• 17 448
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Искам нова активна гимнастика. Тази вече му писна на Габчо Rolling Eyes ама хич не ми се дават пари за още една
Защо не смениш просто играчките и не закачиш някоя нова?!

# 601
Добро утро, мамчета! Hug
Влизам само да се отчета от вчерашната консултация - 6400 гр. и 61 см. Биха ни Пентаксин без въобще да проплаче. Но от вечерта ми е почти нон стоп на циците и не ми остана време на чета. А сега трябва да поизчистя в къщи и незнам кога ще наваксам.
Качих снимки на подаръка и на украсата вкъщи. Имаме и костюмче - дядоколедовско, но още е мокро. Като снимам юнака - ще кача още снимки.
Лек ден на всички! Hug

# 602
Добро утро!!! Hug
В страхотно настроение съм днес по 2 причини
1-во Ставаме на 3 месеца днес   bigdance2  Ето да почеряп по този повод

2-ро тази сутрин ме събуди на вратата куриера и ми връчи подаръка от Clara- МНОГО БЛАГОДАРЯ МИЛА!!!  bouquet
Ще снимам по късно и ще кача снимките в албума....
Отивам да им се накефим на играчките  newsm07

# 603
  • sofia
Благодаря за поздравите!Гънс са ми любов от ученическите години!Енигма също ме кефят!Относно гушкането и мъжкарството,аз ще гушкам Попо докато ми позволява,мнооогоо!Ма как няма да го глезя,целувам и мачкам,та той е моето бебче!Уф,айде да чистя,че...да чакам гостито...

# 604
  • sofia
И честита месечинка smile3525!!!

# 605
Здравейте момичета,
аз съм от октомврийки, но влизам при вас да попитам някоя слагала ли е синфлорикс с пентаксима и как се понасят от бебчо двете ваксини.
Благодаря ви предварително за отговорите и хубав ден

# 606
Пак съм тук! Mr. Green
LaDiDa,парчето е страшнооооооооо! Peace
А колкото до Металика-това е една от любимите ми групи!Не съм рокаджийка,но много ги харесвам.Иначе съм голяма фенка на Мадона,а когато ми е нервно си пускам Шаде-много успокояващо ми действат песните и.
Аз също обичам да си гушкам бебка!Тя е доста ревливичка(за разлика от батко си,на който гласа не се чуваше Grinning)Понякога я оставям 5-10мин.да си поплаче,но ако не спре си я гушкам и тя се успокоява!

Нашият татко много помага!Занимава се с домашните на баткото,къпе бебето,пуска прахосмукачка,мие чинии понякога.Абе оплаквания нямам!Аз затова съм се решила и второ дете да родя.Ако не помагаше сигурно не бих се решила.

Киара,и аз много обичам да се кипря.За мен е недопустимо да тръгна нанякъде как да е!Винаги се старая да съм с прическа,маникюр,и хубав тоалет.Жени сме все пак,трябва да сме суетни и винаги добре изглеждащи.А това,че имаме бебета съвсем не значи,че трябва да се изоставим!

Днес мисля да пообиколя магазините,че трябва да се обзаведа с нещо за банкета на 18.12.Все още не мога да си закопчавам панталоните.Влезнах в 2-3 чифта дънки,които ми бяха малко по-широки,но за другите ще почакам Rolling Eyes

Оф ,докато пиша и ми спря нета SadНезнам сега кога ще го пуснат.Оставям поста с надеждата да го публикувам по-късно,че не ми се пише наново Praynig

# 607
  • София
Здравейте момичета,
аз съм от октомврийки, но влизам при вас да попитам някоя слагала ли е синфлорикс с пентаксима и как се понасят от бебчо двете ваксини.
Благодаря ви предварително за отговорите и хубав ден

За тук не знам, но почти съм сигурна, че в августовската тема четох за момичета, поставяли двете ваксини едновременно. Може да попиташ и там Hug

# 608
  • София
Добро утро Party
Днес спах до 9 часа, такова чудо не ми се беше случвало от 5 месеца сигурно Simple Smile Малкият се беше събудил преди мен, но е кротувал - бил е зает да се обърне пак с краката на възглавницата Mr. Green
И нашият тате помага от време на време, ама ако аз му кажа. Иначе да се сети сам е трудна работа. Но поне ме отменя в готвенето повечето пъти, и без това него го бива повече. Вечер като се прибере се гушкат с дребосъка, голяма партия са - то не е гукане, пеене Crazy Единственото, от което се оплаквам, е ходенето на лов през уикенда, това ме подлудява, добре че свършва сезонът на 31 декември.
Навън какво страхотно слънце е изгряло, ще има разходка днес newsm44
Аз за коледното парти още не съм решила какво ще облека, ще ми се да се барна с поличка, ама още не съм пробвала дали ще успея да вляза в нея hahaha

# 609
Добро утро мацки!
Честити месечинки на Shammi и dundito 2!   bouquet  bouquet
Ех днес съм в страхотно настроение! Взе да ми става коледно. Явно студа навън върши работа.  Peace Пък и наближава време нашия татко да си идва.  Heart Eyes
Аз пък да се отчета - получихме си подаръка от bibsy и сме много много доволни, а баткото се размаза от кеф, че и за него има нещо. Качих снимка в албумчето с подаръци - все пак трябва да завиждате Mr. Green Laughing Laughing
Shammi, радвам се, че сме успели да ви доставим радост.  Peace А на баткото кажи скоро,че ще види кой бебе Коледа му е донесъл подаръчето.  Joy Моя апарат се развали та ще трябва да изчакам докато сестра ми се върне та да мога и аз да се изфукам с прекрасния ни подарък от вас.
Отчет от вчерашната консултация - 400 грама за около 10 дни и +1 см.,  та сме 6400 и 60см. Моята педи ми препоръча да започвам с плодовите пщренца вече. Слушах много внимателно и съсредоточено, ама леко ще си поизчакаме да навърши поне 5 месеца.
За гушкането -ами гушкам си го. И вечер и през деня. Каква ми е работата. Е не прекаляваме, че и аз съм човек. Имам нужда от малко свободно време. Пък и кръста ми добре, че не може да говори..иначе кой знае как щеше да се оплаква.
Ние подивяхме вчера по време на банята. Едвам го удържах във ваната. То не беше плацикане, то не беше чудо . И после един рееев. Явно половин час му се стори много малко. Та не мога да си представя вечер да заспи без баня и малко гушкане за сега.
Gorska_Kitka браво на вас. И мен ме чака фирмено коледно парти на 21-ви и съм в голяма чуденка какво да облека. Не влизам в нищо. Вместо да отслабна от безсънни нощи и кърмене аз напълнях. И тоя корем... все едно пак съм бременна. Беше се поприбрал и сега пак висна.  Tired Ще почвам с коремните преси колкото и да ги мразя, иначе ще трябва да сменям целия гардероб. Naughty
Ставам, че ме викат. Лек ден на всички!

# 610

Киара,и аз много обичам да се кипря.За мен е недопустимо да тръгна нанякъде как да е!Винаги се старая да съм с прическа,маникюр,и хубав тоалет.Жени сме все пак,трябва да сме суетни и винаги добре изглеждащи.А това,че имаме бебета съвсем не значи,че трябва да се изоставим!

smile3501  Много добре го каза! Подкрепям всяка една дума!

Аз също трябва да обиколя магазините в Перник, че тук няма нищо хубаво, за да си купя нещо подходящо за Нова година. Така ми се иска да облека рокля, че по принцип не нося изобщо, но сега нещо ми дойде музата. Просто нещо семпло, което да нося и след това в ежедневието си. Само дано намеря това, което искам, че не харесвам краката си и трябва да се съобразя и с дължина и с кройка.

dundito 2 честита месечинка и на вас!

# 611
http://septemvri2009.snimka.bg/holidays/koledni-podar-ci.449861.16344658
Ето ги сладурските играчки от *Clara*
Още веднъж мерсааааажжж  smile3525

# 612
Ехо здравейте.
При нас нищо интересно затова само да се разпиша.
Честито на месечинките ни днес.
Дунди  Hug, дано да са и интересни на Алекс играчките, да я нагушкаш.

За помоща от таткото помага какво да прави. Например напоследък той става с малките сутрин а мен ме оставя да поспя до към 9. После аз ги гледам а той пък ляга да спи с дребен.
Нощните хранения той ги е поел изцяло. И го къпе също самичък. С баткото също се занимава а и от време на време се сеща ( забележете сам ) да измие чиниите и да мине с мопа Whistling.
Та така доволна съм като цяло само да не ми беше толкова инат и златен щеше да е.

Бягам сега да почета хубавко че само по диагонал минах. Лек ден на всички ...

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 11:19 от *clara*

# 613
влизам специално зарад Алекс на Дундито-етита месечинка,нека бъде добро и послушно дете,хубава като мама  умна като тате newsm47 newsm51  love001 newsm51 newsm51 newsm51

бебешоци,ще те изям бе сладурнаке такава love001 love001

айде едно поздравче с една любима моя песен-http://vbox7.com/play:3efc6bc7

и един специално за арлина,кришкамишка,киара и другите от компанията-http://vbox7.com/play:23ff8e4d smile3532 rotfImbo rotfImao smile3533 smile3534

дриймс,ще ти звънна малко по-късно мила Hug Hug

# 614

Това, че децата искат гушкане е до време - ми не съм съгласна. Аз самата съм много гушкана като дете и дори сега имам нужда някой да ме гушне. Така е и с Хриси, ето вече е на 4 години, но поне по 100 пъти ден се гушкаме и целуваме. Не мисля, че е период, който ще отмине, това си е до характер и темперамент на детето. А сега е още по-хубаво, защото нали малкия ми е по цял ден в ръцете (на мама глезльото) и на каката като й се гушка, идва и направо ни прегръща и двамата и започва да раздава целувки подред. Няма такава идилия, тези моменти са прекрасни и се надявам никога да не се променят нещата в това отношение.  Flutter
Напълно съм съгласна! smile3521.И мойто много любвеобвилно,все иска да се целуваме  Mr. Green

О,ооо Находката,много мерси за поздрава smile3534

Тази песен на Гънс е страхотна Heart EyesЕто да я видите,само че с друг клип от един мой много любим филм.Доста добре са паснали кадрите на парчето Peacehttp://vbox7.com/play:cef37ac0
Като цяло този албум излезе убийствен,оправдава си цялото чакане.Ама дъртото Аксел знае как ,знае..... Joy

Нашият татко много помага,пупу.Най-вече с каката.Само тойя къпе,откакто стана на 1 год. и хубаво,че тази дейност ми е много досадна.Лора за сега я къпем двамата,докато порастне достатъчно,че да ги метне и двете заедно във ваната hahahaИначе приспива,къпе,играе си с тях,сутрин облича каката и я води на градина,после я взема,преоблича,сменя памперси,облича дребната,бърше дупета....абе доволна съм,определено се занимава с децата.

Общи условия

Активация на акаунт