СЕПТЕМВРИ `09 - тема 6

• 17 432
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
  • sofia
 smile3525Честит имен ден на малките ни именяци!Да са здравички и гордост за мама и тати!Хубав ден,мили мами! Heart Eyes

# 61
Добро утро мацки! Ладида, невероятно стилно кафенце, благодаря!  Hug

Честит празник на всички именници, да са живи и здрави!   bouquet

Досега гледах снимки на "коледните" ни бебчета, много са сладки всичките!  Heart Eyes Валка, в тоя сайт веднага си харесах едно коледно гащеризонче, може и да го поръчам.

Относно обичките - аз продупчих ушите на Хриси, когато беше на 1година и 3 месеца, но тогава не знаех, че трябва да е на Благовец, та го направихме посред зима. Иначе да - хубаво е да се поносят най-малко месец медицинските обечки, а след това е добре да се сложат златни халкички, тъй като при тях вероятността да се разранят ушичките е най-малка. Това ме посъветва козметичката, при която направихме процедурата. Оказа се права, ние нямахме халкички и сложихме едни много красиви обечки с камъчета, но след седмица й се разраниха ушите и стана голям проблем. Та поносихме медицинските още доста време. После ни подариха халкички и откакто ги сложихме, проблем не сме имали.  Peace

Бу, верно не си е работа да обикаляш магазините с децата, аз затова гледам да я оставя някъде когато ми предстои такова нещо, че иначе се почва - Мамо, искам това, искам и това, аз такова нямам, аз винаги съм си мечтала за това.....  ooooh!

Кери, много е хубава количката, очите ми останаха в нея...  Hug

Да споделя за Стийн Мопа - значи ние взехме новия модел, този червения дето сега му върви реклама по ТВ-то. Миии доволна съм, има още какво да се желае, но определено има много повече предимства от това да си търкам пода с обисновен моп. Най-важното предимство е, че изчистих апартамента за 20 мин., иначе ми отнема двойно повече време. Най-съм доволна от това как изчисти теракота, на ламината също е добре, но там остават бледи следи от самата вода, но пък и с обикновения моп са ми оставали такива... Абе екстра е, днес ще пробвам и с малката парочистачка да изчистя де що видя, мисля че ще остана доволна от резултата.

И да се похваля - вчера нали ви казах, че пералнята ни замириса на изгоряло, та мъж ми нещо я отваря да я гледа. Е, вчера направо се запали при поредното пране...Направо си изкарах акъла, бях сама с малкия, кърмех го и като ми замириса... Отидох в кухнята с бебе на гърда и като видях пушека, изтръпнах. Веднага изключих бушоните и звъннах на мъж ми да се прибере по най-бързия начин. И също по толкова бърз начин отидохме до Технополис и си взехме новичка пералня на изплащане, като с последните си пари платихме първоначалната вноска.  Mr. Green Е няма по-щастлив човек от мен сега, веднага я сефтосахме и съм адски доволна, направо не се чува как пере таз машина, а дрехите излязоха почти сухи от нея. Така че почерпете се за новата ни придобивка (на Коледа стават чудеса  Joy)

# 62
  • София
Добро утро Hug
Заповядайте да се почерпите за празника на моя дребосъчко:

Честит празник и на дечицата на Милица и Лучката! Да са ни живи и здрави, щастливи и послушни Heart Eyes

# 63
  • Бургас
kiαrrα , честита ви нова придобивка! Да ти служи вярно дълги години!  Hug

Забравих да честитя и празника на съгражданките си!  Party

# 64
  • До хладилника, който обичам
Бу, верно не си е работа да обикаляш магазините с децата, аз затова гледам да я оставя някъде когато ми предстои такова нещо, че иначе се почва - Мамо, искам това, искам и това, аз такова нямам, аз винаги съм си мечтала за това.....  ooooh!

Нямах избор Confused Трябваше да я разведа из магазините и да видя какво й харесва, защото ме постави в пат с искания за "подарък-изненада" в градината, вкъщи и от роднините. Сега поне изясних много неща, които й допадат (повечето рекламирани, разбира се, чумата да ги тръшне).

# 65
  • sofia
Киара,честита пералня!Каква е?Аз предчувствам,че скоро няма да ме огрее такъв лукс... hahaha

# 66
  • Пазарджик
Честит празник на всички именници, малки  и големи, много здраве, щастие, късмет и радости!  Hug

# 67
  • Габрово
Честито на днешните именници  bouquet

Сега поне изясних много неща, които й допадат (повечето рекламирани, разбира се, чумата да ги тръшне).

Ами то по детските канали с тия реклами как да не искат после децата това и онова. То чак на мен ми се доигра с лунен пясък като гледах рекламата Mr. Green

Аз вчера поръчах коледни дрешки и за двете и скоро ще има фотосесия Flutter

киара, честита придобивка - каква марка е?

Емир, на Алекс й ги пробих ушите на 6-7 мес. някъде, ама не беше на Благовец.

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 10:28 от valkata78

# 68
Честит имен ден на всички , празнуващи днес! Живи и здрави!

(повечето рекламирани, разбира се, чумата да ги тръшне).
Mr. Green  Laughing По-образно никой не съм чувала да се изразява за рекламираните бъдещи подаръци  Joy

Честит ви празник, бургазлийки и да почерпите лятото цаца с бира  Wink

*Elesta* , питах аз,все пак ще ти изпратя отговора на ЛС, ако се комбинираш с някой, бива. А нещицата са много хубавки, особено за тортите-формички за сладки и от тук можеш да си купиш  Peace

Много скъпи коледните дрешки в оня сайт  ooooh! Същото,като в Джъмбо е 16лв, а другите са по 25...Валка,метни се до Плевен, има нещо като аутлет на CYCLEBAND, коледни гащеризончета и други такива  Wink

# 69
Киара,честита пералня!Каква е?Аз предчувствам,че скоро няма да ме огрее такъв лукс... hahaha

Аристон е, чудехме сме между нея и една Gorenje, бяха горе-долу с еднакви параметри, но Аристона е с 5 години гаранция и има 15-минутна програма, та това надделя при вземането на решение. Ми то и аз не вярвах, че скоро ще ни огрее, ама като старата реши да "умре" точно сега, ми дойде много добре, както написах по-горе, взехме я на изплащане, така че няма да я усетим. Пожелавам и на теб скоро такава придобивка!  Hug

Бу, за рекламите не ми говори, всичко което Хриси е видяла да рекламират, е поискала. Да, ама няма да стане нейната, едното пони дето го рекламират, струва 50 лв, а нищо не прави. Веднъж се прецаках да й взема Бейби Борн, дето е 100 лв и съм много разочарована. Сега се е заплеснала по интерактивните плюшки, та много се чудя дали си заслужават, нямам много време за мислене...

На всички бургазлийки и малки бургазлийчета - честит ви празник! Пожелавам ви всеки един ваш ден да бъде празник!   bouquet

# 70
Честит празник на всички именници.Да са живи и здрави.    bouquet Hug
Честит празник на всички бургазлийки Hug
LaDiDa благодарско за стилното кафенце.bouquet
 kiαrrα  Честита ти нова пералня.Много години да си я ползваш Hug
Atrakcia лятото като дойдеш в Бургас ще уредим въпроса  Peace

# 71
  • До хладилника, който обичам
Сега се е заплеснала по интерактивните плюшки, та много се чудя дали си заслужават, нямам много време за мислене...
И тук така, ама ще взимам, поне една.

# 72
Добро утро! Hug
Мисля, че Валери предпочита лявата гърда. От дясната - пуска се, смее ми се ш след час е пак гладен. А от лявата си е нормално.
Някой може ли да даде съвет????????? Praynig

# 73
 Добро утро, мами  Hug
 честит празник на всичките ни именници  bouquet Да са живи и здрави  newsm67 и много късмет в живота  Hug  Соник, цункай малкия от мен  Heart Eyes
 Моето дете упорито се опитва да си натика и двете юмручета в устата  Shocked от снощи  #Crazy Давам бибка, опитва се да я налапа цялата, а след това прави физиономийки сякаш и се повдига от нея  Rolling Eyes. И айде пак ръчичките...  Shocked
kiαrrα, честити придобивки мила, със здраве да си ги ползваш. Знам как се радваш на пералнята, като знам аз още я обикалям като малко дете, но така е, човек като преди това се е тормозил и впоследствие се е сдобил с нещо стойностно.  Hug Аз имам ей такъв моп
    , много работа ми върши, следи не оставя  Peace Той е като метлата на баба Яга, постоянно летя с него из нас  Joy Joy hahaha
 Да ви почерпя сега и аз, че бате е именник  Heart Eyes

Сега ви оставям, хубав ден и дет се вика Полека с алкохола да няма линейки   Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 74
Честито на именяците днес - желая много щастие и да са късметлии...

Общи условия

Активация на акаунт