СЕПТЕМВРИ `09 - тема 6

• 17 496
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
Ау,находище,що тъй си го закъсала,уа...Ма ти поне правиш секс,та ще се разсейваш!Пък аз ша ям сладко... Joy
А аз мноооооооооооооооооооооооооооого сладко ша ям  Crazy

# 421
  • София
Ние с кака ви Есим се видяхме, ама за бързо...защото тя тръгнала към нас и закъсала с колата, та мъжа й  дошъл да я оправя и т.н, та окъсня...Не се сетила да вземе АМ и докато дойде, то стана време Ади да се храни... видяхме се има няма 20 минути... направихме една фотосесийка http://septemvri2009.snimka.bg/holidays/koledni-podar-ci.449861.16320537.big   и на подаръците и на бебоците...Ама е забавно...Ади ревна, Ангел и той, после обратното...и на двамата им се спеше...та не бяха от най-контактните...
За тия тръни яко съм се впечатлила...даже на бате показах снимката..Мислих,мислих и...измислих-тая снимка е монтаж!!!Такива тръни не съществуват!!!Олекна ми! Joy
хахахаха изкефи ме ахахаха newsm10

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 17:22 от EmiR

# 422
  • sofia
У нас секса още е мираж...То може за тва бате и днес закъснява от работа... JoyЯ кажете как си закупихте разни секс кремчета,че аз съм задръстена и ме е срама...В магазина картина:вада от кошницата-хляб,лук и...дюрекс... Joy

# 423
Ау,находище,що тъй си го закъсала,уа...Ма ти поне правиш секс,та ще се разсейваш!Пък аз ша ям сладко... Joy
А аз мноооооооооооооооооооооооооооого сладко ша ям  Crazy

ЯЖТЕ,ЯЖТЕ,АЗ ДРУГО ША ЯМ smile3534 smile3534 smile3534

# 424
У нас секса още е мираж...То може за тва бате и днес закъснява от работа... JoyЯ кажете как си закупихте разни секс кремчета,че аз съм задръстена и ме е срама...В магазина картина:вада от кошницата-хляб,лук и...дюрекс... Joy
аз си взимам от секс шоповете Peaceили от магазина Peace

ми ти не му давай на човека smile3511,пък той ще почне и дървените столове у вас да ч...... и да им прави дупки smile3521 smile3532

# 425
  • sofia
А аз мноооооооооооооооооооооооооооого сладко ша ям  Crazy

ЯЖТЕ,ЯЖТЕ,АЗ ДРУГО ША ЯМ smile3534 smile3534 smile3534
Да ти е сладко!!!

# 426
  • sofia
Да бе-нова картина:Аз с количката в секс шоп... Joy

# 427
  • София
kri6kami6ka е как..отиваш в аптеката, оглеждаш се Sunglasses обикновено презарвативите и лубрикантите са най-отпред...взимаш си го и готово...аз като си купих...продавачката в аптеката се смота/тя е една квартална аптека и си се знаеме/  и ми вика, ся ще ти го завия да не се вижда хахахаха...иначе в Метро durex play  са подредени точно отпред на касата Wink
Можеш да си поръчаш и по нета хахахах...

# 428
ами ша ми е сладко-кат го намажа с шоколад и сметана smile3533 smile3532

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 00:17 от nahodkata

# 429
Да бе-нова картина:Аз с количката в секс шоп... Joy

.......... и си купуваш кожен камшик и белезници rotfImao rotfImbo rotfImao

# 430
  • sofia
Мани другото,аз си представям как се озъртам гузно и как се опитвам,бутайки вратата да вляза,знаете,подпирайки я...а инък чак толкоз хард игри...Ма рано ни е още за таквиз! Joy

# 431
  • Бургас
vesita007 , и Боб има нещо подобно над едното оче, но лекарката му каза, че щяло да изчезне след време.  newsm78
Ладидка, казаха ми, че шансовете да изчезне само са 50/50, не е сигурно...
Веситка, значи нашите момчета ще са от тези 50%, на които ще изчезнат сами!  Hug  Peace

Атракция, тортата ти наистина изглежда страхотно! Мен ме е страх да се пробвам-много сложно ми изглежда.  Embarassed

Аз направих една двучасова разходка в Карфур и магазините около него. Извиках свекър ми докато Краска спи и с Бобката дим да ни няма. Имах нужда да подишам малко Лукойлски въздух, че у нас вече почнах да се задушавам.  Sad

Wishче, мило и красиво! За календар не мога помогна- таквоз нещо не съм правила, а и не съм фен на подобни портрети по стените!  Wink
Аз вече писах (Бебешондел да ме прескочи моля, да не ме нахока, че се повтарям пак  Peace и я отегчавам), че за подарък на бабите съм приготвила по едно албумче със снимки. Поръчах от сайта, за който беше писала наскоро  *Elesta* : http://www.photobox.co.uk/  Peace

# 432
  • До хладилника, който обичам
А, Бу, щях да те питам модераторите май са ми изтрили тези прекрасни коледни крака дето бях изтипосала, хм... Ако е така, кажи да се поправя, някъде съм съгрешила явно  Mr. Green
Цък, не сме ние Simple Smile Виж, че на самия аватар си пише, че е изчезнал временно. Ние като трием, трием с размах, не оставяме следи  Mr. Green

Аз пък ще ви покажа как се бяхме изпедепцали по повод седмицата на кърменето 2008 година  - http://septemvri2009.snimka.bg/baby/emir.422926.16315043.bigрупа мастната тъкан и да се види дали ще изчезне...незнам дали трябва да бързаш...защото е много малко и не е изпъкнало...

Ей, супер сте  Grinning

Бу, мерси   bouquet. Гледах в разни американски сайтове има страхотни модели кърмачески блузки и много се изкушавам да си закупя  Flutter. А би ли споделила рецептата за пуйката дето винаги става  Rolling Eyes
С удоволствие  Grinning Фамозната Коледна Пуйка на Бу

# 433
  • Бургас
Бу, страхотно  Party- точно както я прави и майка ми. Единствено тя добавя към плънката и една нарязана на кубчета ябълка!  Peace

# 434
Бу, не му е мястото тук, но търся един твой превод ( дано не бъркам)...
Беше в блога ти преди време и в най-общи линии беше хумористично обръщение на майката към палавите и деца, от рода на "Когато съм в банята - не съм оглушала, когато спя - не съм умряла" ... толкова смътно си го спомням.
Чета блога ти от около година и вече ми е станал като настолна книга, ако може така да се каже за блог, ама това чудо не го намирам ... А там го четох. Сигурна съм. Даже много съм сигурна.

ПП. абе на мен напоследък хич не ми се пише и говори за бебета. Нещо пренаситих ли се? Коледно ли ми е? Какво ми е! Ама упорито си стоя в темата и ви чета.... поне! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт