СЕПТЕМВРИ `09 - тема 6

• 17 466
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
Клара голям пич ще стане като порасне с тея сини очи Simple Smile

# 451
Здравейте!
ДНес тотално объркАхме режима  ooooh! С този дъжд не можахме да излезем - резултат - неспящо бебе, дреме по 20-30 минути и после - кисела краставичка  Mr. Green Накрая заспа в 19:50ч. Естествено, пропусна си банята и храненето, още спи. И мъжото заспа. И на мен ми се спи  Tired... А каката е кукуряк  #Crazy Не мога да я прилъжа да легнем, и това е... Сега си мисля да се изцедя и вече да лягаме, че пак ще стане никое време и утре ще мрънка, като стане за ДГ. А пък малчо - когато се събуди - тогава. Ще го нахраня само, ще мине без баня тая вечер... А, Илия обеща утре аз да си легна в 20ч.  Peace Дано да помни, че в просъница го каза...  Mr. Green

И понеже всички си показвате дечицата, аз да не остана по-назад  Mr. Green - http://marinafil.snimka.bg/family/dekemvri-2009.450313.16327191

Абе всички бебета стават все по-сладки! Клара, много готина фотосесия. Ще взема и аз да пробвам тия дни да направя...
Още не можем да се наканим да украсим елхата, то и след ремонта трябва да се понапънем малко да се сетим къде сме я прибрали  Joy Откакто се роди Невена си взехме изкуствена, пък и за дръвчетата мислим. И играчките ни са пластмасови, че постоянно се пренареждат... А за аромат на борче използваме откъснати клонки  Peace Мисля в събота/неделя да поукрасим къщата. Миналата година с Нена правихме герлянд от цветни лентички (от гланцово блокче) и изрязвахме снежинки, сега мисля пак да си поиграем така. Беше й много интересно, сега ще видим. Давам го и като идея на мацките с по-големи дечица. Ето нагледно:

Айде, това е от мен, стана време за доене и лягане... Мужду другото Невена така и не се научи какно точно правя - все ми вика "Пак ли ще се цокаш?"  hahaha Явно го свързва с това, че щом бебето цока, то и помпата това прави, хахахах

# 452
  • Варна
Получихме си подаръка от Ирина Лучия smile3534 Качих снимка в албумчето. Елеста, страхотен е, и точно неговия размер  remybussi Малката принцеса да очаква своя подарък в най-скоро време Hug
Радвам се, че ви е станал, аз знам че Асито си е едричък и затова 6 месеца размер гледах:) Дано ви харесва! Heart Eyes

Клара, много сладък вашият бебок, с тия огромни сини очи Party

И аз тази вечер масажирах беба, и извода е: нямаме такива трънчета ние Naughty

Преоткрих Моловете днес, като място за разходка в лошо време, почти цял ден откарахме
така, топличко, украсено, едно Коледно настроение ме завладя...Когато навън вали пак сме там! Flutter
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 00:14 от *Elesta*

# 453
Добро утроооо!

Едно коледно каафенцееее Simple Smile

# 454
Добро утро!BebEshOnDeL ,мерси за кафенцето!Ето едно и от мен,вече съм го сложила,няма да го хвърлям,я Laughing
 Много хубави снимки на всички бебковци и бебки!!!!!!!
Дидии,супер,че ви е помогнало!Дано да е все така спокоен занапред!
 Мен нещо здраво ме заболя кръста,а нямам идея от кво Sick
 И аз сложих малко снимчици: http://septemvri2009.snimka.bg/baby/rafael-na-bamba.452061.16332005

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 07:32 от bamba

# 455
Добро утро!
Бебешондел,мерси за кафенцето!Ама много си ранобудна,бе,че и пъргава,рано,рано си го сервирала! Grinning

Бамба,браво, мила,страхотно изглеждаш!Много сте сладки с бебо!

Клара,Дани е голям чаровник!!!Иде ми да го изпапкам през монитора!

Миринда,тая твойта Нена много ме кефи!Как и ги ражда главицата?Големи сте образи вашето семейство.Много ме радвате Hug
Киара,как е сладурката?В къщи ли си е вече?

Ставам да свърша нещо докато Ива спи.

# 456
  • Бургас
Доброутро и от мен!  Party
bamba, първо мерси за кафенцето-тъкмо се нахвърлям връз моето  Mr. Green и второ да споделя, че снимките са супер сладурски и леко ме хвана завистта като гледам късите ръкави по това време...  Laughing

# 457
gorbi ,LaDiDa , Hug Hug

bamba, първо мерси за кафенцето-тъкмо се нахвърлям връз моето  Mr. Green и второ да споделя, че снимките са супер сладурски и леко ме хвана завистта като гледам късите ръкави по това време...  Laughing

В момента е дъждовно и ние седим вкъщи newsm62(споко!!!!! Joy ) ,но истинатае ,че имаме много топли и слънчеви дни и през "зимата" Но пък  тъгувам по снега на  Коледа и Нова година  smile3518

# 458
Добор утро и от мен!
Мерси за кафенцето! И аз пия моето докато Жорката спи. Днес сме на консултация и после ще се отчетем. Дано да е наддал нормално,че последно време голям зор с храненето. Бебешондел се чуди как да му дава по-малко на този голям българин, а аз как да му привлека вниманието на нашето мишле. Вече храня котките с млякото,което не изяде, а съм направила.  ooooh!
Отивам да гледам снимки на бебчовците. Време е и аз да седна да кача нещо май...  Crossing Arms
Елеста какво ще кажеш за неделята да се разходим из мола? Важи и за другите варненски мами.   Hug
Лек ден!

# 459
Добро утро!
Не мога да ви изчета тези дни! И ние си получихме подаръка от Ники и Жорката на Милица.По-късно ще снимам. И днес сме на консултация - после ще докладвам!

# 460
Добро утро.......благодаря за кафетата.

Някой да ми прати паролата на албумчета на лични  Praynig

# 461
  • София
Добро утро Grinning
Много са хубави всички снимки! Толкова са ни порастнали бебоците Party Ама като гледам май всичките са синеоки, или бъркам Thinking Има ли някое с тъмни очички?
Имам чувството, че Никола беше буден цялата нощ Crazy Не е ревал, но бебефонът се включваше доста често и го чувах как си мърмори нещо. И даже още спи.
Навън не вали поне засега, дано изтрае да може да се поразходим, че ме хваща съклет вкъщи.

# 462
  • sofia
Добрютро и от мен!Мерси за кафенцата,имам нужда в тоя мрачен ден...Обаче има и нещо хубаво-очаква се сняг!!!Всички бебенца са много хубави!Аз не мога да кача снимки по технически причини,но снимам доста,така че очаквайте купища!Предполагам днес ще се застоя пред компа,така че,чао до скив! Peace

# 463
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
мерси за кафетата. Hug
Киара,виждам те WinkКак е Хриси? Hug
Бамба,ии на мен ми омръзна това слънце.Искам сняг,но в тази част на Испания,където сме,не знаят какво е сняг.Тук само дъжд вали и то като почне не спира по 2-3 седмици Tired

# 464
Добро утро и от нас! Благодаря за кафенцата  на Бебешондел и Бамба!

Горби, благодаря че попита миличка!  Hug Да, Хриси вече си е вкъщи и я нагушках едно хубавоооооо.  Grinning А през нощта към 1 часа  някъде се събужда и казва на баща си, че не иска да спи при него и влезе при нас в хола. Каза ми - мамо, моля те направи ми място да спинкам при вас със Сами... Та се посвих малко и й направих местенце, та спах между двете си дечица до сутринта, верно малко тесничко ми беше, но пък беше много приятно да гледам как сладко спинкат... Та така, май вече ще си спим тримата, а таткото сам в стаята...

Сега гледах снимки на бебоците, е много са красиви всичките...  Heart Eyes И на мен ми направи впечатление, че повечето са синеоки, моя младеж беше с тъмно сиви очи в началото, но сега му потъмняха и май ще му станат кафяви. А така ми щеше да е взел сивите очи на майка ми.  Flutter Но нищо не се знае де...

Щях да пиша още неща, но малкия ревна, после пак.

Анитка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт