СЕПТЕМВРИ `09 - тема 6

• 17 450
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Покахонтас браво за нервите, аз бебо ако го оставя повече от 10-ина минути (къде ти аз и толкова не издържам) почвам да се чувствам като най-ужасната майка на света.
И аз така се чувствам, но няма как иначе. Не издържам просто  Whistling и аз съм човек...Трябва да има ред  Peace дано да издържам само  Laughing Малката в момента е с мокра коса от сълзи и скимти на гимнастиката...къса ми се сърцето   Confused , но няма да се предавам...за няколко дена ще се научи и после ще ни е по-добре и на двете.  Praynig

# 526
  • София
Мддаа явно на повечето не ни се говори за бебешки теми...и аз така...поръчах си парфюм/Ланвин  eclat D'arpege/ такъв ползвах докато се сваляхме с бате Laughing  сега ми го доставиха...и съм се нафъшкалаааа...дано Аангел като се събуди да цока...че напоследък карам с доста по лекички и нещо ми омръзнаха...
Аз пък след второто секцио съм навита и на трето, ама...първо ще съм на 40 и второ определено си ме е е шубе от толкова много рязане как ще съм примерно като стана на 60 години живот и здраве...
Хаха и аз опитвах коремни...ама и Кати ги прави некви смешки и не става...а като заспи към 22 часа, пък не ми се правят коремни...

# 527
  • sofia
Мчи къ,там ще сме,я!Аз що концерти изпуснах напоследък...Много ми се ходеше на Милена,но...Само двамата сме с бате и няма кой да гледа бебето.Но дотогава има време и ша го измисля!Тия бебета що не вземат да си заспиват кротко?!И моя като почне да хленчи безпричинно,ми става ясно,че ще спи.Мятам го в леглото,пореве 10-тина минути и откъртва.Не знам какво щеше да бъде,ако реве по-дълго...сигурно и аз щях да друсам...не мога да търпя рева...Днес му купих олиото на Бочко.По-така евтинко е,че нещо напоследък е голяма мизерия при нас...Някой да го е ползвал?Нали няма да му стане нещо?Ся ми е гузно,че не купих Бюбхен... Embarassed

# 528
Покахонтас браво за нервите, аз бебо ако го оставя повече от 10-ина минути (къде ти аз и толкова не издържам) почвам да се чувствам като най-ужасната майка на света.
И аз така се чувствам, но няма как иначе. Не издържам просто  Whistling и аз съм човек...Трябва да има ред  Peace дано да издържам само  Laughing Малката в момента е с мокра коса от сълзи и скимти на гимнастиката...къса ми се сърцето   Confused , но няма да се предавам...за няколко дена ще се научи и после ще ни е по-добре и на двете.  Praynig

Аз така направих с Хриси като беше бебе. Е няма толкова ревливо бебе като нея и по никакъв повод не позволяваше да я оставя било в креват, било другаде, само на ръце искаше и то не само денем, а и нощем. Бях пред нервна криза. Та една вечер ми писна, оставих я в креватчето, пожелах й лека нощ и си легнах. Леле скъса се от рев това дете, а мен ми се късаше сърцето. Мъж ми вика - ходи да я вземеш, но аз не отидох, просто нямах сили. След 20 мин. заспа. На другата вечер направих същото, плака по-малко и така до няколко дни се научи да заспива сама. Е, щастието ми беше за кратко, щото като почнаха да й избиват зъби на 6 месеца, се наложи да я взема да спи при мен, че иначе бяха ревове по цели нощи, но поне дотогава можах да си наваксам със съня.
Сега обаче незнам дали бих могла да оставя малкия да се дере толкова време, нещо нямам нерви вече, та него си го гушкам. Явно не ми е писнало още, щото може накрая пак да приложа тая тактика.  Mr. Green

Коремни преси не мога да правя, хич не ми се удава това начинание. Разчитам, че корема сам ще ми се прибере, щото почти е извървял тоя път.  Laughing Но така искам да си взема някакъв тренажор, за да си стегна малко някои части, че от това напълняване и отслабване, всичко се тресе по мен.  Embarassed Абе нещо съвсем се побърках, а пък ако ви кажа, че вече обмислям втори татус, ще ме обявите съвсем за луда, ама спра ли да кърмя - отивам. Даже и мъж ми може да взема с мен, та и той да намаже покрой мен. Уф спирам, че досадих вече...

# 529
  • София
Мен пък ме е яд, че не ходих с бате на AC/DC в Белград...ама много пътуване с тоя влак...и не посмях да рискувам с бременния ми корем... Confused

# 530
Мен пък ме е яд, че не ходих с бате на AC/DC в Белград...ама много пътуване с тоя влак...и не посмях да рискувам с бременния ми корем... Confused

И мен, и мен... пуснах го сам да ходи с цялата компания и си изкараха супер.  Grinning

За концерта на Милена също ме е яд, пак ходиха няколко човека от компанията, но мъж ми каза, че точно сега не можем да си позволим 60 лв за двата билета, та трябваше да се примиря. Естествено после ми разказаха колко хубаво е било...  Confused

# 531
  • sofia
Моя пък не ходи от солидарност Blush!!!

# 532
Моя пък не ходи от солидарност Blush!!!

Моя мъж не знае кво значи тая дума...  #Cussing out

# 533
Имам страхотна новина за сите хевиметълки тук:Металика пак ще идват юни месец!Май към 20-ти.Йес!!!

newsm44  Лелеее много ми е кеффффф. Ама наистина ли ще дойдат? Това е групата №1 за мен, много голяма фенка съм им! Дано мъж ми да ме заведе отново на концерта им, че ако той не иска пак да ги гледа, ще трябва да ходя самосиндикално.

Crazy

Аааа,  пишете ме и мен там. Мен едва ли ще ме води мъж ми, но самосиндикално идвам newsm74

# 534
 Hug
Аз ползвам и шампоана и олиото на бочко.Много съм доволна. Преди това използвах на Саносан.
И аз оставях Константин да реве.Сега сме на нов режим.Като се събуди гукаме, смеем се сменяме памперса,храним се и в кошарата.Сам се забавлява и се смее на играчките и си заспива когато реши Peace
kiαrrα и аз карах с едно дънки ,но днес се наврях в един стар панталон.Не можех да повярвам.Веднага звъннах на мъжо да се похваля  ooooh!
Тея дни смятам да ходя на прическа,ма да видимдали бабите ще са свободни и дали малкия ще ме пусне.Че напоследък като го оставим и започва да реве...За повече от час не ни "пуска" да излизаме  #Crazy

# 535
  • София
Аз пък се изтипосах най-отпред с все корема Mr. Green Ама пътувахме с кола, ако трябваше с влака не знам дали щях да се навия.
Кришкамишка, къде го прочете това за Металика? Аз през ден-два им гледам сайта дали няма да обявят дата някъде наблизо, ама засега няма. Гледам, че на 18-ти май ще са в Лисабон.
Иначе и аз оставям Никола да си пореве от време на време. Ама това е само като ми реве без очевидна причина, понякога наистина ми пада пердето Twisted Evil Той пореве 10-15 минути и заспи. Иначе ако му се водя по акъла трябва все да му говоря и гукам нещо Crazy

# 536
  • Испания и Стара Загора
Аз пък изпадам в депресия нещо.Така ми се иска да съм слаба ,като миналото лято и уж все ще почвам диета.А като се кача на кантара ми става зле и само ядене ме оправя.Ужас.А имам да свалям 20кг.
dundito аз тае-бо имам на ДВД,и на Синди имам и какви ли не други фитнеси и аеробики,но мързела е голяма работа.Аз още на първите минути се задъхвам и ми е трудно да дишам.Явно ще трябва да започна с нещо по-леко. Blush
pocahontas80 мъжа ти от СТ.Загора ли е? newsm78
Аз пък съм скарана с музиката.Нямам любим стил,а за група да не говорим.Но сестра ми е луда по Металика,Iron maiden и други подобни.Даже и на концертите им ходи. ooooh!

# 537
Честито на месечинките на clara, LaDida,  t_i_t_i, Контесата, мел... , rada_z , Smile... ! Да са живи и здрави бебоците!

На мен пък днес ми е едно такова коледно, само украса и подаръци са ми в главата Crazy С малкия украсихме елхата, дано спомогне за по-добро настроение и при вас. Ето я:

# 538
  • До хладилника, който обичам
Тук ли да кажа, че на мен методът с реването на бебето не ми допада никак и не бих го направила или пак ще се разцепи темата на две? Blush

# 539
  • София
pocahontas80 мъжа ти от СТ.Загора ли е? newsm78
Неговите родители живеят там сега, иначе е роден в Нова Загора, а е живял 15-на години в Плевен  Crazy Баща му е бивш военен и затова.
Тук ли да кажа, че на мен методът с реването на бебето не ми допада никак и не бих го направила или пак ще се разцепи темата на две? Blush
Аз няма да те нападам  Wink Всеки има право на мнение и всеки решава как да си гледа и възпитава детето  Peace

Общи условия

Активация на акаунт