СЕПТЕМВРИ `09 - тема 6

• 17 448
  • 725
  •   1
Отговори
# 585

Горби мерси за кафенцето.

LaDiDa песента е супер  Peace Hug

Искам да ви попитам- колко ви помагат татковците за децата/домакинството.На мен само като го къпем.Прибира се "ох на тати принца" и това е  #Cussing out ooooh!.Нищо не пипа вкъщи и с детето не се занимава #2gunfireЗнам че не за първи път се говори по тази тема ,но ми е чудно дали след 3 месеца малко са се променили нещата newsm78

# 586
Добро утро! gorbi ,видях те че си на линия и реших че ще сръбна от твочто кафенце! Hug
Бебешоци,страшна е кукла малката!Подаръкът е супер!Тя Находката,дет викаш,ни дърпаше на лозето,ама сега не се сеща на едно свинско-винско да ни викне!!!!!!!!! smile3521 Crossing Arms Находкееееее,той мъжо ти трябва да се представя,нали на него му е балдъза Joy hahaha
А ние вчера се обърнахме от корем на гръб за 1 път!!!!!!! newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm68 Беше толкова неочаквано и с мъжа ми направо щяхме да паднем Crazy, а малкият и той остана май в недоумение,какво се случи Joy hahaha
  Докато имаше колики все го носех на ръце,когато спряха видях че се научил и е време да отвиква.Оставях го да  поплаче(и на мен сърцето ми се скъса ) Така мога да свърша нещо,а той се заспива или се заиграва.Вечер и преди заспиваше сам и сега продължава. През деня вече не спи толкова.Повечето време е в кошарката и като започне да му се доспива го слагам в леглото,поплаква 5-10 мин и заспива.Гушкам го и го нося и го целувам и умирам за него,но не може само на ръце....играе си и сам ,а аз успявам да свърша нещо вкъщи
  Нчма ли някой кат мен ,да обича в кръчмата на масата отгоре да си поиграе и да разкърши снагата ????????newsm62

# 587
  • sofia
Горби,мерси за прекрасното лятно кафенце!Арлина,забравих да ти благодаря за страхотното албумче!Елхата е баш по мой вкус...Ние пък още не сме направили нашата,но бате много до късно работи...Инъче,да го похваля,много помага...Когато си е тук домакинства,щот аз мразя...Ма аз за това се и прежалих на дърти години да раждам...Чаках най-добрия!Инъче да се оплача:дойде съдбовния ден,в който се домъква СВЕКЪРВИЩЕто...Нямам идеа как ще я изтърпя до понеделник...Дано да е умна и да не ме дразни Twisted Evil!Хайде бай,да вкарам къщата в ред!

# 588
keri_ ,нашият тате много помага,въпреки, че е на работа от ранни зори до късна вечер. Heart Eyes Two Hearts Прибира се и си играят,гушкат се,преоблича го,после го къпем заедно.На пазар само той ходи,другите задължения са си мои,но ако имам нужда няма за нищо да ме остави. Two Hearts
 А за другите теми,да кажа,имам спешна нужда от фризьор,а няма как да отида с  малкия.Мъжът ми е на работа,а като не работи,той и фризьорът не бачка..... Станала съм като метла в главата Joy
Само я връзвам и айде.....пътувай Crazy
 А за фитнес :ха-ха,какъв ти фитнес На ден по 2 пъти слизам 4 етажа-един път с количката и един път с Рафа,после така се качвам..Такова дупе ще заформя,чеееееееее smile3532
Имам малко коремче,но мъжът ми все  вика:"Много си секси така!Секси мама!" newsm62 и нямам стимул за коремни Joy Joy

# 589
Добро утро! Мерси за кафенцетоооо!
Ей снощи докато ви изчета, че много сте писали в това кофти време, и то дойде време за лягане  Crazy Точно за плаченето на бебетата - мойто плаче в баща си (мрънка де, щото й се спи в 22:00), а майка му чете шисания във форума. Ама още като я взех, заспа в мен.
За помощта от таткото - зеро, нула, нищо. Но аз затова съм в майчинство, за да се грижа за бебето и къщата  Peace Успявам и реално нямам нужда от помощ. Ина е голяма вече, малко време й отделям. Понякога вечер иска да играем на Рубикуб, сутрин с домашните, но рядко. Къпя бебето сама от първия ден. Готвя към 18:00, докато Ина се ослушва за бебето. Чинии мия сега, щото бебето спи и така...
Айде до после  Hug

# 590
Добро утро и  мерси за кафето.

Аз пък да се отчета - получихме си подаръка от bibsy и сме много много доволни, а баткото се размаза от кеф, че и за него има нещо. Качих снимка в албумчето с подаръци - все пак трябва да завиждате Mr. Green Laughing Laughing

Да почерпя днес ставаме на 3 месеца : пък и нещо по - така :

А тази песен е спешъли поздрав....http://vbox7.com/play:f8ad8c34

Относно носенето на ръце и реването - нямам проблеми с това, защото от съвсем малка, а и баткото така въведох режим. И тъй като децата обичат реда изобщо няма претенции или истерични ревове - тя си знае горе долу по кога е време за гушкане, песни, гимнастика, къпане и в интерес на истината ако малко пресрочиш времето тогава е кански рев.

# 591
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и от нас,
днес сме на консултация и ваксини,и ще разбера колко сме пораснали.Рафвам се,че вече сме при новото педи,че другия нещо само претупваше нещата. Rolling Eyes
От две вечери Андреа не иска да яде преди лягане.Последно яде в 19ч и после в 22ч изяжда по 20-30мл и заспива.Буди се чак в 3-3.30ч. newsm78
Честито на днешните месечинки. Hug
Отивам да гледам подаръците в албумчето Wink

# 592
 Аааааааааааазз съмммм Десссааааа Поетесссааааааааа интонацията е голяма работа
 Привет - мривет  Mr. Green Hug
 Детето преди малко взе да се разбужда и аз хоп, скочих да го храня, че какви са тия сънища последните 2 дни. И сега се радва на играчките в кошарата, макар че аз все ги крия до половин час след папане, че много им се радва, рита с крачета, свива се и накрая повръща млекце. Сега си играе детето, няма да му ги крада  Mr. Green
  Горби, мерси за кафенцето Hug Аз още не съм си го спретнала моето, брат ми оставил кафемашината неизчистина, та ще им конско монско тия дни  
  Бамба,записвам са за масата   Ма как да не играя... като се сетя на младини..................................................  Joy Joy Тя Находката 100% е от отбора, убедена съммм Бамба, пращай малкия по скайпа да го гледа, отивай на фризьор, отмянка малко, ми тъй де... То не е за смях, понякога човек има нужда дори и то СВЕКЪРВЕщИЦА за малко помощ, но САМО НА ПОВИКВАНЕ  hahaha hahaha На мен от време на време ми е много криво, че нямам на кого да я оставя дори за 10мин... но здраве да е, пък съм и по-спокойно отколкото нали ма разбирашшш.
 А за съпружеството... нямам оплаквания! Понякога се прибира по-късно, което ме изнервя, но то не зависи само от него. Иначе много помага... Откакто съм родила съм къпала малката най-много 5 пъти  Blush Blush Много му е приятно да я къпе, т.е. двамата сме де, но аз само давам нареждания 'полека да не се обърне, леко ще и влезе вода в ушичките' и снимаммм Правя списъка за пазарене иначе, че досега с принцеска не сме ходили да пазарим, но и това ще стане тези дни  newsm44
 Сега отивам да поизчистя, че на мен пък свекър ми ще идва на гости, много го обичам, прекрасен човек

щях да питаммм... има ли почитатели на ЕНИГМА или само аз съм Ако има поздрав http://www.youtube.com/watch?v=ie-lihykN3k и http://www.youtube.com/watch?v=9_ALElMLpRA. ОБОЖАВАМ!!! Сега да не си помислите, че съм от някоя... ами не!!! Просто голям релакс с тях, а и са подходящи за онази част, Находката да кажИ, че мен мъй срам Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Целувки

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 09:19 от bebe6oci

# 593
Добро утро мацки, много сте изписали бре...

Ладида, песента е страхотна, благодаря за поздрава!  Hug (може да съм рокаджийка, но всяка стойностна музика ме грабва...)

shammi честита ви месечинка, а Гънс отдавна не бях слушала, много добре ми дойде.   bouquet

За помощ от таткото - почти няма такава, освен пазаруването, това си е негова грижа. Иначе с децата не се занимава, както и с домакинството. Единствено ми полива като къпем малкия и след това не го търси за друго. А сега като и двамата спят при мен, той е на седмото небе, че вечер може да си отиде в стаята с лаптопа и да забрави, че има деца...и жена...  Confused

Това, че децата искат гушкане е до време - ми не съм съгласна. Аз самата съм много гушкана като дете и дори сега имам нужда някой да ме гушне. Така е и с Хриси, ето вече е на 4 години, но поне по 100 пъти ден се гушкаме и целуваме. Не мисля, че е период, който ще отмине, това си е до характер и темперамент на детето. А сега е още по-хубаво, защото нали малкия ми е по цял ден в ръцете (на мама глезльото) и на каката като й се гушка, идва и направо ни прегръща и двамата и започва да раздава целувки подред. Няма такава идилия, тези моменти са прекрасни и се надявам никога да не се променят нещата в това отношение.  Flutter

# 594
  • Испания и Стара Загора
За таткто-помага ми в домакинството само ако го накарам да измие чиниите понякога.Иначе изхвърлянето на боклука е изцяло негово задължение.За децата ми помага,като се занимава повече с Алекс-играят си,борят се,в къщи става лудница,но няма начин.За Андреа не ми помага.Аз се оправям с нея сама-хранене,къпане,разходки и т.н.Само му я връчвам за 15-20 мин ,колкото аз да се изкъпя Tired
За гушкането-и Алекс много обича да го гушкам.Идва и сяда в мен,а вечер не заспива без да съм го гушнала.Според мойта приятелка ,не трябвало така да се държа със сина си,щото щял да стане лигльо и други подобни.Тя за това не прегръщала сина си,за да станел сериозен мъж. ooooh!За мен Алекс си е дете и има време да стане "серизен" мъж,и не бих го лишила от ласки. Peace

# 595
Според мойта приятелка ,не трябвало така да се държа със сина си,щото щял да стане лигльо и други подобни.Тя за това не прегръщала сина си,за да станел сериозен мъж. ooooh!За мен Алекс си е дете и има време да стане "серизен" мъж,и не бих го лишила от ласки. Peace

По-добре да го прати някъде на работа, за да се научи да печели пари и да издържа семейство. Така се става сериозен мъж -  с отговорност!!!  ooooh!
Пълно безумие според мен. Мъж щяла да прави! Wink Детето си е дете ...
И аз гушкам Пламен до припадък. Даже след като порасна стана по-готино, понеже мога да го мачкам и стискам без да се притеснявам, че ще го потроша! Simple Smile

# 596
  • София
Добро утро мацки!
Горби мерси за кафенцето.. Grinning
За децата и Кати я оставях сама да заспива, сега и Ангел го оставям..само като неможе го подрусквам на шезлонга...И аз като арлина вечер приспивам каката...то в повечето време Ангел е малко пренебрегнат...добре, че ми влиза в положението Sunglasses и е кротък засега. Пак си мисля, че първите деца са по разглезени, защото наистина времето на мама е изцяло посветено на тях....и сега им е трудно да свикнат, че на мама трябва време и за братчето/сестричето. Близо до 1,6 години Кати си заспиваше сама...после почнахме да се приспиваме...защото ставеше и се заиграваше и въобще неможех да я оставя сама на кревата....та така си и продължваме да се приспиваме, което супер много ме изнервя сега...защото вместо да я приспивам мога да свърша нещо друго...но засега това е положението.
Относно помощта на бате - свежда се до  игра с Кати вечер и то не винаги. Ангел си го къпя аз, защото към 18,30 бате още не се е прибрал. Обикновено правим основен пазар в Метро..ежедневните неща аз си ги пазарувам/количка, кака и торба с продукти Mr. Green/.  И понеже бате си ляга късно/както и аз де/ имаме си негласната уговорка да поизмива нещо, оня ден в дъжда ми прозорците /само тези дето са покривни прозорци - капандури демек/ , лъска фурната и плота на печката...абе заиграва се, но само когато му е кеф. Напоследък се научих и да ползвам миялната /тя е голяма/ и трябва няколко дни да събираме чинии, което супер много ме дразни...но свикнах вече... Ако му кажа да свърши нещо го прави, но сам не се сеща. А да и вечер се мият с Кати/зъбки, дупе и т.н./..това си остана още докато бременях..къпането на Кати си е мое задължение...Абе аз го разглезих още докато бременях с Кати и така си тръгнаха нещата...но пък мен не ми тежи, защото съм свикнала да влача...и сигурно ще ми е скучно. В крайна с/ка всичко е въпрос на организация. Е нямам време за фитнес, но не съм решила, иначе и за  това ще намеря време Winkпо скоро ще трябва да намеря някой, който да гледа децата Laughing

# 597
Привет момичета Simple Smile

Аз снощи бях на коледно парти на нашата фирма Simple Smile Леле колко се забавлявах Simple Smile Толкова се вълнувах за партито, че предната вечер бях сънувала колегите, че сме заедно и се забавляваме Simple Smile Мноооооооого се разтоварих, мноооооооого танцувах и мноооооооого се вихрих Simple Smile Страшно се изкефих, че липсвам на колегите и всички ме питаха няма ли вече да се връщам. Даже един колега ми каза, че ако ми е бил шеф, нямало да ме пуска в майчинство, че без мен не било същото Simple Smile Ееее.. мнооого ми скокна егото след всички мили думи.. А аз обичам да слушам хубави неща, да ми галят ушето и душата Simple Smile

Такааааа... гледам сте коментирали много неща- концерти, реване и тн..

По отношение на концертите- аз съм темерут. На концерти не ходя и не бих ходила освен ако имам свободно пространство около себе си и не се чувствам като пълнеж на вафла. Имам клаустрофобия и като ме притиснат, почва да ми прилошава. Освен това съм ниска и познайте какво ще видя от целия концерт. Наистина емоциите са големи, но не са за мен Simple Smile А и аз си падам по друг тип музика Simple Smile

По отношение на плача на детето- по принцип не оставям Невена да плаче. Оставям я само ако цвърка или мрънка и то когато имам да свърша нещо. Не обичам да гледам как плаче, но за щастие тя не е от ревливите( поне засега де) пу пу.

за помощта от таткото- аз не мога да се оплача. Има какво още да се желае, но.... доволна съм от бате- като се върне от работа той се занимава с нея, той я храни. Понякога я оставям на бате, да изляза да се разтоваря. Помага ми с каквото може. Но това не пречи да съм недоволна от време на време Simple Smile

Гледам, че повечето сте направили коледната украса Simple Smile мнооого красиви елхички. Аз още не съм почнала с украсите. Ще ръчкам бате да ходим до Бриколаж и да вземем нещо за украса.

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 09:43 от Gorska_Kitka

# 598
  • София; Дружбето
За помощта - бате много помага, винаги когато може. Аз съм го хвалила много пъти Mr. Green Сега му остава по-малко време, защото работи до късно та повече си играе с Миша след работа, къпем Габи заедно и пазарува след работа. Но не го рънкам, щот нали изкарва пари Laughing
Аз усещам как Габи и той ще се научи да заспива на цица и ще видя зор. Миша едвам я отучих. А се усетеше, че спи без цица, наддаваше вой Crazy
Искам нова активна гимнастика. Тази вече му писна на Габчо Rolling Eyes ама хич не ми се дават пари за още една

# 599

щях да питаммм... има ли почитатели на ЕНИГМА или само аз съм Ако има поздрав http://www.youtube.com/watch?v=ie-lihykN3k и http://www.youtube.com/watch?v=9_ALElMLpRA. ОБОЖАВАМ!!! Сега да не си помислите, че съм от някоя... ами не!!! Просто голям релакс с тях, а и са подходящи за онази част, Находката да кажИ, че мен мъй срам Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Целувки

Любими са ми и двете newsm10  Heart Eyes
Ние изчезваме на разходка,че пекна слънце!

Общи условия

Активация на акаунт