.Нищо не пипа вкъщи и с детето не се занимава
Знам че не за първи път се говори по тази тема ,но ми е чудно дали след 3 месеца малко са се променили нещата

Находкееееее,той мъжо ти трябва да се представя,нали на него му е балдъза

Беше толкова неочаквано и с мъжа ми направо щяхме да паднем
, а малкият и той остана май в недоумение,какво се случи

Прибира се и си играят,гушкат се,преоблича го,после го къпем заедно.На пазар само той ходи,другите задължения са си мои,но ако имам нужда няма за нищо да ме остави. 

и нямам стимул за коремни
Точно за плаченето на бебетата - мойто плаче в баща си (мрънка де, щото й се спи в 22:00), а майка му чете шисания във форума. Ама още като я взех, заспа в мен.
Успявам и реално нямам нужда от помощ. Ина е голяма вече, малко време й отделям. Понякога вечер иска да играем на Рубикуб, сутрин с домашните, но рядко. Къпя бебето сама от първия ден. Готвя към 18:00, докато Ина се ослушва за бебето. Чинии мия сега, щото бебето спи и така...

Аз още не съм си го спретнала моето, брат ми оставил кафемашината неизчистина, та ще им конско монско тия дни
Тя Находката 100% е от отбора, убедена съммм
На мен от време на време ми е много криво, че нямам на кого да я оставя дори за 10мин... но здраве да е, пък съм и по-спокойно отколкото нали ма разбирашшш.
Много му е приятно да я къпе, т.е. двамата сме де, но аз само давам нареждания 'полека да не се обърне, леко ще и влезе вода в ушичките' и снимаммм 
(може да съм рокаджийка, но всяка стойностна музика ме грабва...) 

За мен Алекс си е дете и има време да стане "серизен" мъж,и не бих го лишила от ласки.
За мен Алекс си е дете и има време да стане "серизен" мъж,и не бих го лишила от ласки. 

Детето си е дете ...

и е кротък засега. Пак си мисля, че първите деца са по разглезени, защото наистина времето на мама е изцяло посветено на тях....и сега им е трудно да свикнат, че на мама трябва време и за братчето/сестричето. Близо до 1,6 години Кати си заспиваше сама...после почнахме да се приспиваме...защото ставеше и се заиграваше и въобще неможех да я оставя сама на кревата....та така си и продължваме да се приспиваме, което супер много ме изнервя сега...защото вместо да я приспивам мога да свърша нещо друго...но засега това е положението.
по скоро ще трябва да намеря някой, който да гледа децата 
Леле колко се забавлявах
Толкова се вълнувах за партито, че предната вечер бях сънувала колегите, че сме заедно и се забавляваме
Мноооооооого се разтоварих, мноооооооого танцувах и мноооооооого се вихрих
Страшно се изкефих, че липсвам на колегите и всички ме питаха няма ли вече да се връщам. Даже един колега ми каза, че ако ми е бил шеф, нямало да ме пуска в майчинство, че без мен не било същото
Ееее.. мнооого ми скокна егото след всички мили думи.. А аз обичам да слушам хубави неща, да ми галят ушето и душата 
А и аз си падам по друг тип музика 

мнооого красиви елхички. Аз още не съм почнала с украсите. Ще ръчкам бате да ходим до Бриколаж и да вземем нещо за украса.

Препоръчани теми