Звездни компромати - 54 част

• 67 669
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
Фърги Никога не съм я харесвала.

Аз също. Противна ми е и то доста. Понякога имам чувството, че гледам застаряваща леля, а така се опитва да е оригинална...  Tired
Мъжът и обаче е голям сладур

# 46
Татяна ми е сладка, но творчеството и е под всякаква критика, една хубава песен няма.

# 47
# 48
  • Стара Загора
Много ми е антипатична Татяна. Една свястна песен няма

# 49
  • София
Бекъм нещо с много невеидим бански ми се струва  newsm78

# 50
Фърги Никога не съм я харесвала.

Аз също. Противна ми е и то доста. Понякога имам чувството, че гледам застаряваща леля, а така се опитва да е оригинална...  Tired
Мъжът и обаче е голям сладур

Оооо, в това 2 мнения няма. Доста по-атрактивен ми е от нея.

# 51
По повод на тази снимка, вчера чух някъде(или пък прочетох, не помня newsm78 ), че самата Хелън Мирън опровергава, че на снимката е нейното тяло. Защото първо тя от години не ходела с бикини, а само с цял бански и калкото и да не и се искало да разочарова почитателите си, тялото и изглеждало точно като на жена на годините на които е. Този коментар беше придружен с снимка, на която беше с този бански (вероятно от серия снимки от същия този момент).

# 52
# 53
По повод на тази снимка, вчера чух някъде(или пък прочетох, не помня newsm78 ), че самата Хелън Мирън опровергава, че на снимката е нейното тяло. Защото първо тя от години не ходела с бикини, а само с цял бански и калкото и да не и се искало да разочарова почитателите си, тялото и изглеждало точно като на жена на годините на които е. Този коментар беше придружен с снимка, на която беше с този бански (вероятно от серия снимки от същия този момент).

НА втората снимка пък изобщо не си прилича  newsm78

# 54

Ооо, ама как- Джей Зи е адски грозен, какви джуки има само, а Обама е доста симпатичен. Аз не намирам прилика, напротив- противоположни са ми- типични примери за красив и грозен чернокож.

На същото мнение съм, Джей и ми е ужасно грозен... Даже се моля, ако имат деца с  Бейонсе, да се метнат на нея  Laughing Обама е голям симпатяга и има огормна харизма, аз го харесвам.

# 55
# 56
Лив Тейлър

Виктория Бекъм

фотосесия на Пенелопе Круз

фотосесия на Скарлет Йохансон

P.P Дарья Жукова е родила син Аарон Александър на Роман Абрамович:)

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 09:10 от инфантилна

# 57
Някви бели лентички се виждат само Joy

# 58
ЕДНА ОТ МАЛКОТО СНИМКИ НА КОИТО МИ ХАРЕСВА Peace

# 59
Това е статията, на мен поне ми прилича на Хелън и изглежда много добре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт