FARMVILLE - 6-та тема

• 42 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Въртях, въртях яйца и накрая само едно кафяво.... А това със съседите вече немога да го разбера. Адд-нах около 20 4овека за приетели, които играят Farmville и ги няма при съседите. Приех покани и аз пратих съответно, и няма и няма. Нито ги има да им пратя покани пак, нито са ми станали съседи. Изчезнаха буквално. Инаяе ги виждам какво публикуват на стената и мога да им пращам подаръци, но друго не (немога да наторявам например).

# 481
  • Пловдив
Въртях, въртях яйца и накрая само едно кафяво.... А това със съседите вече немога да го разбера. Адд-нах около 20 4овека за приетели, които играят Farmville и ги няма при съседите. Приех покани и аз пратих съответно, и няма и няма. Нито ги има да им пратя покани пак, нито са ми станали съседи. Изчезнаха буквално. Инаяе ги виждам какво публикуват на стената и мога да им пращам подаръци, но друго не (немога да наторявам например).
До ден два ще се появят. И на мен ми се случва.

# 482
 новите елхички да докладвам, берат се като другите дървета

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 13:09 от Thomasito

# 483
...И да се похваля днес за първи път "измътих"  десет яйца!!! Блазя им на съседите...
                               Ох, и аз им завиждам  Crazy. Аз вече 150 кокошки изредих и още не ми дава яйце. Да не би да изтърпявам някакво наказание  Crossing Arms? Преди това мътех много по-често.

# 484
  • София
От половин час се боря с фермата, през 2-3 минути ми се появява "сейвинг.... " . #Cussing out

# 485
  • Варна
От половин час се боря с фермата, през 2-3 минути ми се появява "сейвинг.... " . #Cussing out
На мен днес пък ми е много добре  Thinking

# 486
                               Снощи ме караше да рифрешна, и след рефреша направо съобщението да рифрешна. И така 45 минути рифрешвах. Тази игра не носи удоволствие, а стрес  cry.

# 487
  • Варна
Хора, имам чувството, че на теленцата им е студено. Побърках се с тая игра  ooooh!

# 488
...И да се похваля днес за първи път "измътих"  десет яйца!!! Блазя им на съседите...
                               Ох, и аз им завиждам  Crazy. Аз вече 150 кокошки изредих и още не ми дава яйце. Да не би да изтърпявам някакво наказание  Crossing Arms? Преди това мътех много по-често.
и аз така,само че скромните 50  Crossing Arms,много съм сърдита,останаха ми към 10 кокошки,но ще ги пробвам довечера,сега може да не са на кеф  Mr. Green

# 489
Zdraveite,ako nqkoi si tarsi sased da zapovqda  poveche_86@abv.bg i na moqta sestri4ka ivelina_daf@abv.bg

# 490
Елхичките дават по 150 коинтс за 2 дена ,което ги прави най-доходоносните Wink (след Acai Tree -27$)

# 491
Може да се слага само 1 бик в краварника и то ако преди това сте му направили място. Не всекипът дава бебе теленце при обиране. Аз съм против чийтовете (егати и думата),губи ми се прелестта на играта   Joy

И да се похваля днес за първи път "измътих"  десет яйца!!! Блазя им на съседите

На теория, ясно, но не ще да влезе и това е! Confused Стват някакви врътки, и като се опитам да го сложа в 1 ферма, се маркират 2 (със звездичките) и отива в другата, та по тоя начин напъхах 4, остана само 1, дано стане и с него, че ми писна, цяла вечер вчера рефрешвам!

# 492
Ако иска някой да ме добави - otlichnika_martin@abv.bg  Laughing

# 493
  • София
Мерси за отговора, Янтра  Simple Smile

# 494
аз изгубих 40подаръка за елхата и още поне толкова други!някой има ли идея как да сиги върна? или няма надежда...

Общи условия

Активация на акаунт