FARMVILLE - 6-та тема

• 42 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Нищо не става при натискането на това, зарежда се отново фермата и няма промяна нито в броя на gift-box, нито в броя на подаръците в елхата.

Значи е някакъв бъг. Rolling Eyes
Трябва да стане като с яйцата - появява ти се подарък, поздравява те, цъкаш 'ОК' и чак тогава зарежда фермата. А ако си го изпуснала, пак както с яйцата, ти казва "сори всички подаръци са клеймд'

# 466
  • not found
Намерих го , мерси  Crazy

# 467
Абре някой дне сми репоръча да се включа в някаква група"фармвийл чийт" ил нещо такова.Пишеше ч,че кто се включиш ти дава 75 кеш парички.Каква е тази група и къде са ми парите Mr. Green

# 468
Jylieta, kak стана?

# 469
Ако елхата ми е пълна дали ще мога да взема някой специален подарък  Rolling Eyes

# 470
Абре някой дне сми репоръча да се включа в някаква група"фармвийл чийт" ил нещо такова.Пишеше ч,че кто се включиш ти дава 75 кеш парички.Каква е тази група и къде са ми парите Mr. Green

Това е абсолютен СПАМ! ooooh!
Иска да разпратиш групата на 75% от приятелите си - да бе! ooooh!
Никакви пари няма да получите, ФВ няма нищо общо..

# 471
Ако елхата ми е пълна дали ще мога да взема някой специален подарък  Rolling Eyes

За съжаление не Sad  А нали знаеш, че вече могат да се слагат 100 подаръка?

# 472
  • Cофия
ДА ви помоля да добавите за съсед и моя малък комшия, който покрай мене се зариби с фермата и сега събира съседи  Mr. Green
Мейла му е
kotkataboy_ffscrew@abv.bg
Благодаря  Hug

# 473
махнаха бонусчето , с което благодариш на съседите за торенето  Close

# 474

За съжаление не Sad  А нали знаеш, че вече могат да се слагат 100 подаръка?

Знам, разбира се
Ако някой иска да ме добави - Martin Dimitrov, със снимка на куче  Laughing

# 475
  • Бургас
jenia_777@abv.bg търся съседи  Wink

# 476
махнаха бонусчето , с което благодариш на съседите за торенето  Close

Аха,а аз от него събирах хилядарки всеки ден Close

# 477
офффф, сега напъхах с 300 зора 1 бик в 1 кравеферма, но като пробвах с друг ми изчезна! #Cussing out

# 478

Ами то доста народ ползва чийт енеджин, пък не на всички им спират играта....

Добре де, моля ви се кажете ми какви са тези чийт енеджини и къде да ги намеря? Аз имам единствено програмката , която сама цъка върху квадратчетата за садене и берене.

# 479
Може да се слага само 1 бик в краварника и то ако преди това сте му направили място. Не всекипът дава бебе теленце при обиране. Аз съм против чийтовете (егати и думата),губи ми се прелестта на играта   Joy

И да се похваля днес за първи път "измътих"  десет яйца!!! Блазя им на съседите

Общи условия

Активация на акаунт