FARMVILLE - 6-та тема

• 42 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Добър ден от мен Simple Smile

имам едно въпрос4е търсих нещо подобно ама не намерих дано не се повторя Simple Smile

две мои приятелки не могат да си вземат елхи4ки, пише 4е тряба да си я вземат от гифт бокса ама там я нама...
аз влезнах в на едната акаунда и се мъ4их сумати време да я взема по някакъв на4ибн и не успях..
та знаете ли нещо по въпроса
мерси Simple Smile

# 151
Добър ден от мен Simple Smile

имам едно въпрос4е търсих нещо подобно ама не намерих дано не се повторя Simple Smile

две мои приятелки не могат да си вземат елхи4ки, пише 4е тряба да си я вземат от гифт бокса ама там я нама...
аз влезнах в на едната акаунда и се мъ4их сумати време да я взема по някакъв на4ибн и не успях..
та знаете ли нещо по въпроса
мерси Simple Smile

А като си отворят фермата горе в ляво , под парите имат ли елхичка . Ако я има да натиснат върху нея и тя отива във гифт бокса.

# 152
Относно яйцата, аз златни кокошки нямам - имам няколко черни, повечко кафяви и доста бели.
Белите ползвам само заради розовкото над тях, като станат готови слагам първо една бяла в кокошарника да се появи розовкото над него, после слагам черни и кафяви и вадя бялата накрая.
Така в кокошарника имах 2 черни и 3 кафяви - понякога даваше кафяво, понякога черно яйце.
Когато имах само бели кокошки в началото, слагах само тях, разбира се и понякога от белите яйца излизат кафяви кокошки.
Така от съседите посъбрах няколко кафяви и лека-полека спрях да ползвам бели за "пълнеж", а само кафяви и сега и черни.
Събирам яйца с 5 кокошки в курника, не ми се занимава да слагам повече.
Вярно е, че понякога има яйца, друг път няма, но от 1 седмица съседите ми са публикували не повече от 2 яйца.
Като ги питам дали просто нямат късмет, казват, че не им се занимава да си играят да местят кокошки, а иначе са много сръчни да събират моите публикувани кафяви и черни яйца Crossing Arms
Затова им казах, че очаквам да снасят повече иначе хлопвам кепенците на курника и това е.
Не, не вярно, че за да дават яйца трябва да има бяла кокошка - аз вадя яйца само с кафяви и черни.

# 153
Добре че от фармвил ком нещата стават...
Добре де,само аз ли не мога да влизам там- от една седмица не става. Tired 
                             Не във форума на асоа, а през същинския сайт на играта?

# 154
  • Варна
Ей сега ми се случи нещо странно - човечето-фермер си избра друг център на фермата, без да е променяно каквото и да било. До преди час си стоеше блокирано, сега си се разхожда, а при презареждане на играта застава не в оградената част. Има ли и други такива случаи? Чудя се да местя ли блокадата или това е временно нещо...
Купила ли си разширение? Ако си купила, центърът на фермата се измества.

# 155
Абе торя си аз из фермите на другите и какво да видя , наистина някои човечета не са в средата. Пускам аз фермата и мойта фигурка близо до края на фермата , а по средата си седи заграждението . Странна работа не на всички е така , но има доста .

А относно снасянето на яйца , има някакъв проблем . Преди снасях около 11 яйца на ден , сега не мога повече от 2 . А днес само 1 .

# 156
  • Луната ни пази
Луд фен съм на играта! За сега съм назад, на 25 ниво, но мисля, че добре се справям Simple Smile Радвам се, че има и други като мен!  Hug

# 157
Ето защо човечето в някои ферми не е в заграждението

Явно днес е пълно с бъгове , границата на фермата минава през средата.

# 158
Славе, оказа се, че има пак бъг - половината ферма е като едно поле, в което не можеш да местиш нищо, т.е. като блокирано е: http://i60.photobucket.com/albums/h31/Far-Thing/General/farm.jpg
А за яйцата наложиха ограничение. И на мен не ми дава повече от 3-4 на ден при доста опити.

# 159
И при мен се случи границата да ми минава през средата

# 160

Да през същинсия сайт на играта.Излиза ми снимка на ферма и линк към фейсбук ,а не ми дава да играя от там.

# 161
Да през същинсия сайт на играта.Излиза ми снимка на ферма и линк към фейсбук ,а не ми дава да играя от там.
                                Снимай, покажи и може би ще измислим какво може да се направи  Thinking? По принцип трябва да се логнеш там с данните си от фейсбука, и после те пуска във фермата ти. Нали така?

# 162
Е супер темичка, за зарибените по фермата. Аз съм една от зарибените и дано ме приемете при Вас. Скоро започнах и сега съм на 21-во ниво, но много ми харесва и напредвам бързичко, а с вашите съвети може би още по-бързо Simple Smile

# 163

Това не е линк към Фейсбук , трябва да се логнеш са паролата ти оттам  ите пуска във фермата.

# 164
Прегледах темата и видях че има хора които си търсят съседи, ето и моя е-маил за търсещи съседи sonia_angelova@yahoo.com. Благодаря на всички, които станат мои съседи   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт