FARMVILLE - 6-та тема

• 42 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • Велико Търново
А как се маха снега? Нещо не ми харесва фермата така?
Ами на пролет снегът ще се стопи  Laughing
може да се махне - от същото място, само че си поръчваш трева  Peace

# 271
Много е гаден снега...ужасно дразни очите Rolling Eyes

# 272
  • Варна
При дърветата има две истински елхи, които растат и обираш нещо, ама не знам какво.

# 273
и аз го махнах ,може по нататък към коледа да го сложа за празника

# 274
Мен засега ме кефи снежеца.Купих от двете елхи при дърветата,ще ги видим какво ще дадат.
Сложих си и от лампичките за 2 фарм кеш-над къщата.
Много приоятни нови неща има,и все пак ме е яд,че агънцето се купува с реални пари. Rolling Eyes

# 275
и мен ме кефи снега,много весело стана  Laughing
А някой купил ли си е скъпите лампички  newsm78,сигурно осветяват цялата ферма  Thinking,а тази къща със снега за сега и се чудя,малко скъпа,но пък дава 8000 ХП  newsm78,ако някой я има ,може да я покаже  Peace
Осинових си бик и сега трябва да го сложа в краварника нали  newsm78

# 276
  • Пловдив
Излезлите телета от бика и кравите да ги пъхам ли в краварника?

# 277
Теленце ми се роди преди малко-розовичко Heart Eyes и го споделих.Същата история като с яйцата.Събирам пари за още един краварник Mr. Green

# 278
  • London
Телето е супер сладко и много подходящ размер за моята ферма.

# 279
Току що и аз се сдобих с бик-извадих една крава от краварника и го пъхнах вътре.Сега ще чакам теленце Laughing

# 280
  • Пловдив
И аз искам теленце пък  Crossing Arms

# 281
И мен ме дразни, обаче се чудя как да го махна  newsm78 Нещо не ми се получава. Вие как го махнахте?

# 282
  • Пловдив
И мен ме дразни, обаче се чудя как да го махна  newsm78 Нещо не ми се получава. Вие как го махнахте?
Маха се от същото място от където се слага Hug

# 283
  • London
Значи да кажа, че теленцето са го докарали като бонбонче.

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/photo.php?pid=3050304 … amp;id=1186731311

# 284
  • София
добре де, кажете как става номера с появата на златни яйца, защото аз вкарвам и изкарвам, но при мен не действа?

Преди малко, писах по въпроса на една съфорумка на ЛС. Копирам го и за теб.
Кокошарника се държи празен.  Когато кокошките станат готови, се слагат вътре и се колектват. Няма значение броя им, може и по 1, така имаш повече опити. Аз слагам по 1 златна, а ако е бяла, за да извади златно (цветно) яйце, добавям и 1- 2 златни и/или черни кокошки. По принцип, колкото повече има от определен цвят, толкова е вероятността да излезе съответното яйце.
Когато хванеш, кокошка от стената, я слагаш от гифт-бокса, директно в празен кокошарник, рефрешваш и става готова за колект. Така, като хвана бяло или кафяво пиле, добавям 1- 2 златни и/или черни кокошки и колектвам. А, ако е златна, я колектвам сама.
Когато имаш готова кокошка в кокошарника, можеш да добавиш неготова и тя става готова. Много хора слагат, готова бяла, след нея например златна, после вадят бялата и колектват само златната. Така правят само златни яйца, но не си взимат парите от бялата...
Когато извадиш кокошка от кокошарника, става на 0%. То е обратното, на това, че като сложиш неготова, при готова, става готова.
Вероятността да снесеш е 10%, затова се правят врътките с многото кокошки. Имам дни в които, вадя по 10 яйца има и дни с нито едно. А имам съседи, които снасят и по 10- 20 пъти на ден, пу, пу, да не им е уроки! Laughing

Така, правя аз.

Общи условия

Активация на акаунт