FARMVILLE - 6-та тема

• 42 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Аз съм тъжно Ани на 29 ниво! Sad Много се прецакала тази игра. Зацепва често. Crossing Arms

# 361
Аз да ви се оплача колко съм заспала   Close . Купих си лампички от 2 FV и си украсих вилата, двата хамбара и добре, че ми свършиха паричките, че се усетих  ooooh! . как може да съм толкова забляна се чудя.
И друго да питам,ч е нещо съм изпуснала- защо от подаръците най- печеливш е Маслината  Rolling Eyes . Повечето я предпочитат и се чудя защо. Повече ХП ли дава?Е, не!  Joy Joy Joy

# 362
  • София
При мен номера с кокошарниците не сработва до край- от яйца си набавих в гифт бокса 3 кокошарника, но проблема идва когато искам да извадя във фермата повече от един и  ми се изписва съобщение, че съм изгубила връзка със сървара и да рефрешна (първите 10тина пъти си помислих, че се е сбъгясала играта, но после зацепих, че просто това ми се получава само когато се опитвам да извадя втори кокошарник)
Някой имал ли е такъв проблем и как се е справил с него?

# 363
Принцеса, проблемът не е в кокошарниците, а че играта е супербавна в момента.
На мен ми дава такива съобщения, докато торя съседите например и изчезват всички торбички тор като рифрешна.
Дори вече натореното е като ненаторено.
Самата игра в момента има проблеми, не че кокошарниците не са наред Simple Smile

# 364
  • София
...
Заповядай снимка. Много е красива тази къщичка  Hug

Тази къща е, декорация нали? В смисъл, не е склад Mr. Green

Тъкмо си оправих, фермата и ФБ, изчезна тотално. А, имам и още една, поверена фермичка, с която се занимавам, а сега... Дано се оправи бързо.

edit: Оправи се Simple Smile

edit 2: Но, не за дълго  Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 00:25 от mimeime

# 365
Аз да ви се оплача колко съм заспала   Close . Купих си лампички от 2 FV и си украсих вилата, двата хамбара и добре, че ми свършиха паричките, че се усетих  ooooh! . как може да съм толкова забляна се чудя.
И друго да питам,ч е нещо съм изпуснала- защо от подаръците най- печеливш е Маслината  Rolling Eyes . Повечето я предпочитат и се чудя защо. Повече ХП ли дава?Е, не!  Joy Joy Joy

Хаха не си само ти, аз тази сутрин го направих същото нещо,украсявах си което ми падне и като ми свършиха чак тогава се усетих ooooh!

# 366
Може ли накой да подскаже как се слага сняг върху покривите на сградите?

# 367
Може ли накой да подскаже как се слага сняг върху покривите на сградите?

Купуваш си лампичките, които са при декорациите и струват 2 FV и като ги сложиш се появява и снега Peace

# 368
благодаря

# 369
Аз да ви се оплача колко съм заспала   Close . Купих си лампички от 2 FV и си украсих вилата, двата хамбара и добре, че ми свършиха паричките, че се усетих  ooooh! . как може да съм толкова забляна се чудя.
Е, не!  Joy Joy Joy

Хаха не си само ти, аз тази сутрин го направих същото нещо,украсявах си което ми падне и като ми свършиха чак тогава се усетих ooooh!
и аз се хванах,само че  не ние сме заспали,а доста подвеждащо са го написали 2 FV и айде!

# 370
Момичета видяхте ли, че на елхата трябва да има 100 подаръка, а не 60, както беше в началото  #Crazy  #Crazy
Аууу а аз досега продавах  #2gunfire

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 01:20 от maminnkata

# 371
Момичета видяхте ли, че на елхата трябва да има 100 подаръка, а не 60, както беше в началото  #Crazy  #Crazy
Аууу а аз досега продавах  #2gunfire

#Crazy  #Crazy А това явно сега е станало, аз преди около час гледах и още си бяха до 60. Нищо да 24-ти има много време ще я напълним

# 372
Аууу а аз досега продавах  #2gunfire

Лелеееее как се прецаках а игнорирах над 200 подаръка

# 373
Ужас до преди малко продадох около 20 подаръка и се ядосвах, че ми ги пращат още ... ooooh!

А сега пак ще молим за кутийките  Hug

# 374
Току що изпратих 30   smile3555

Общи условия

Активация на акаунт