FARMVILLE - 6-та тема

• 42 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Да питам - кво ще му събираме на тоя бик(  Embarassed ) или и него ще почесваме

# 391
  • София
Да питам - кво ще му събираме на тоя бик(  Embarassed ) или и него ще почесваме

Мама крава + татко бик = бебе теленце  Wink
Слагай го в краварника Simple Smile

# 392
  • Пловдив
Отделно от оплождането тоя бик ще дава пари и сам, сега го чакам да узрее за да го бера.

# 393
  • Асеновград
Здравейте момичета, имам проблем с моите бикове.Не мога да ги сложа в краварника.Оставих вътре по 17 крави за да има място, но не успявам.
И още нещо, защо върху някои краварници имам звездички.
УУУУ голям зор с тези бикове.

# 394
  • София
Звездички, се появяват, когато си успяла до прибереш, животното в съответната сграда. Опитай, да Refresh-неш, може и да се оправи.

# 395
Това да не е онзи дето през час пускаше - Към новите ми приятели ЕЛХАТА ПОБИРА 60 ПОДАРЪКА не ми пращайте повече!!!!

А именно Деян Ганчев.  Mr. Green
Предполагам няма клонинги ...

Тц, не е той, но явно е негов последовател  Wink

# 396
  • London
Това да не е онзи дето през час пускаше - Към новите ми приятели ЕЛХАТА ПОБИРА 60 ПОДАРЪКА не ми пращайте повече!!!!

А именно Деян Ганчев.  Mr. Green
Предполагам няма клонинги ...

Тц, не е той, но явно е негов последовател  Wink

Аха ...... явно е заразно, а видя ли моя какво  написал. Joy Joy Joy

# 397

Вие виждате ли съобщенията от своята ферма на стената?!?Роди ми се теленце, НО не ми излиза на стената на съседите за да го осиновят Tired

# 398
Аз да ви се оплача колко съм заспала   Close . Купих си лампички от 2 FV и си украсих вилата, двата хамбара и добре, че ми свършиха паричките, че се усетих  ooooh! . как може да съм толкова забляна се чудя.
Е, не!  Joy Joy Joy

Хаха не си само ти, аз тази сутрин го направих същото нещо,украсявах си което ми падне и като ми свършиха чак тогава се усетих ooooh!
и аз се хванах,само че  не ние сме заспали,а доста подвеждащо са го написали 2 FV и айде!

Наистина е подвеждащо, ама за съжаление и необратимо. Но така поне по всички къщи имам сняг и е по- достоверно  Laughing .

А сега като елхата събира 100 подаръка как мога да публикувам на стената, че ми трябват още подаръци. Опитах, но не можах  Rolling Eyes

# 399
  • Пловдив
Изчезнаха ми всички съобщения от съседите на стената ????Рових досега в настройките,но нищо не успях да променя.Помооощ!!!

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 10:17 от мери шели

# 400
Здравейте! Искам да попитам - вече втори ден имам проблем с поставянето на втори кокошарник - само при мен ли е проблема и какво да направя, за да го поставя!

# 401
Здравейте момичета, имам проблем с моите бикове.Не мога да ги сложа в краварника.Оставих вътре по 17 крави за да има място, но не успявам.

Същото и при мен от вчера! Рефрешвах 10 пъти, не става - също не става да си прибера кравите, които извадих, за да има място за бика, обратно - просто не ми дава да сложа нищо, все излиза съобщение, че е кълен краварника..

# 402
  • София

Същото и при мен от вчера! Рефрешвах 10 пъти, не става - също не става да си прибера кравите, които извадих, за да има място за бика, обратно - просто не ми дава да сложа нищо, все излиза съобщение, че е кълен краварника..

Много трудно и аз ги напъхах, но успях на н-тия опит.  Wink

# 403
Калитко, нямам го него в моя списък, не мога да видя.

sweet dream, как се опитваш да сложиш втори кокошарник?
Имаш го в кутията с подаръци и не ти дава да го инсталираш във фермата ли?

Мери шели, виж в менюто вляво до стената дали имаш Фармвил в News Feed, но си отвори целия, за да видиш.

# 404
Като гледам никой не е обърнал внимание на моя пост, че под елхата могат да се слагат от специалните подаръци, които, така да се каже, се "осиновяват"!  После да не плачете, че не сте разбрали!!! А аз бързах рано-рано сутринта да го пусна, за да няма прецакали се - да си напълнят елхичката с обикновените подаръци, че после няма изваждане!

Общи условия

Активация на акаунт