FARMVILLE - 6-та тема

• 42 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Вяра, кои специални подаръци за осиновяване?
Аз не съм виждала такова нещо  newsm78

# 406
Аз вече си взех 1 специален подарък. Много ти благодаря че каза.  Hug   bouquet

Някой като публикува примерно, че е събрал 80 подаръка и щраках върху вземи специален подарък  Peace

# 407
Вяра, кои специални подаръци за осиновяване?
Аз не съм виждала такова нещо  newsm78
И аз това щях да питам  Rolling Eyes
ок разбрях  Crazy току що си взех  Party

# 408
И аз преди малко погледнах ФБ и някой беше изписал с големи букви на стената си: ЕЛХАТА СЪБИРА 100 ПОДАРЪКА, ПРАЩАЙТЕ ПАК  Joy

а освен това когато някой си я напълни примерно със 80 и публикува това свое постижение, съседите му могат да взимат от там "специални" подаръци  Wink

Ето тук съм писала и аз вече имам 6 такива  newsm03

Само ме е яд, че докато се усетя си напъхах в елхичката от 60 до 88 !!!! и сега ще мога само 12 специални да взема Sad

# 409
Вяра видях аз още сутринта ,мерси много. Имам вече 10 от специалните.Другите ще ги държа в резерв ако не мога да напълня елхата със специалните  Crazy

# 410
Цитат
[Скъпи съседи моля Ви да ми подарявате пударъци за путелхата че да ми порасне голямо борчето за коледа Simple Smile))))))

rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao tooth

Аз добре че от мързел няколко дни не си бях приемала подаръците,та имам да напълня пак елхата,но мисля да изчакам да посъбера от тези специалните,които се публикуват при растеж на дървото Mr. Green

В тоз ред на мисли ,след кокошарническите хитрини,дали някой няма да измисли как да се сдобием с 2 и повече елхи Twisted Evil

# 411
  • Пловдив

Не, няма????

# 412
Сега прегледах съобщенията за порасналите елхи и няма нито едно "Вземи специален подарък", но има "Изпрати празнични подаръци"  newsm78

Мери шели, е ако там нямаш, значи си направила нещо?  Confused
Я пробвай ти да постнеш нещо от твоята ферма на твоята стена и виж дали ще излезе.
Например дръж фермата отворена и като излезе съобщение за намерено животно, пробвай да публикуваш.

# 413
  • Пловдив
Сега прегледах съобщенията за порасналите елхи и няма нито едно "Вземи специален подарък", но има "Изпрати празнични подаръци"  newsm78

Мери шели, е ако там нямаш, значи си направила нещо?  Confused
Я пробвай ти да постнеш нещо от твоята ферма на твоята стена и виж дали ще излезе.
Например дръж фермата отворена и като излезе съобщение за намерено животно, пробвай да публикуваш.

Наторих,публикувах и нищо никъде newsm78 newsm78 newsm78
офффф,оправих го

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 11:20 от мери шели

# 414
Сега прегледах съобщенията за порасналите елхи и няма нито едно "Вземи специален подарък", но има "Изпрати празнични подаръци"  newsm78

# 415

sweet dream, как се опитваш да сложиш втори кокошарник?
Имаш го в кутията с подаръци и не ти дава да го инсталираш във фермата ли?

Да точно така! Онзи ден го направих - публикувах си и двата , но реших да ги  продам! Сега не става и не мога!!!

# 416
Феникс, явно това е ново съобщение, които излиза сега заедно с увеличението на броя подаръци Simple Smile
Аз гледах съобщенията отпреди 2 дни.
Като публикуват съседите новите, ще видя пак Simple Smile

# 417
Вижте какво ми изписа като опитах да си взема подарък от една елха :

Феникс, явно това е ново съобщение, които излиза сега заедно с увеличението на броя подаръци Simple Smile
Аз гледах съобщенията отпреди 2 дни.
Като публикуват съседите новите, ще видя пак Simple Smile

Ново е от през ноща по някое време се появиха тези с подаръците .

# 418
Ужас, е това за сефте ми се случва....
до преди малко засадих с грах....
сега влизам и какво да видя.....имам от предишната реколта от лук само 3обрани реда....и всичко останало стои....
И вярно, елхата сега трябва да е със 100подаръка.....а аз игнорирах като луда подаръци....(((((

# 419
sweet dream,
Извинявай, пак не разбрах.
Сигурно защото акъла ми е другаде.
Значи си имала 2, продала си ги.
Купи ли си от "магазина" един?
Знаеш, че лимита е 1 от "магазина".
В кутията с подаръци имаш кокошарници, които не можеш да сложиш или искаш да купиш втори от "магазина"?

Щъркелът е жесток!

Общи условия

Активация на акаунт