FARMVILLE - 6-та тема

• 42 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
                                 Пу-пу. Дано си чула грешно  Crazy.

# 451
  • Пловдив
Ами то доста народ ползва чийт енеджин, пък не на всички им спират играта....

# 452
Айде и аз да се запиша, че и мен ме гонят лудите с тая ферма  ooooh!
Мъжо си търси съседи, че е много самотен.. Моли за помощ - vendolla@gmail.com
Аз също няма да откажа.. sweetinsomnia@gmail.com  Heart Eyes

# 453
Айде и аз да се запиша, че и мен ме гонят лудите с тая ферма  ooooh!
Мъжо си търси съседи, че е много самотен.. Моли за помощ - vendolla@gmail.com
Аз също няма да откажа.. sweetinsomnia@gmail.com  Heart Eyes

Мъж ми добави твоя мъж , но с твоя мейл нещо не става .

# 454
Ами то доста народ ползва чийт енеджин, пък не на всички им спират играта....

Е, разбира се, те не могат милиони потребители да проверяват!
Може някой съсед да те репортне, и като ти проверят акаунта, да те баннат. Но и това става доста рядко, предполагам...

В случая на твоята приятелка, ако е чийтвала, няма какво да направи. Лош късмет.. А за фб - те не се занимават с игрите и не ги интересува чийтваш или не, те деактивират акаунти, ако нарушаваш техните правила..

# 455
Една приятелка днес също ми се оплака, че от 1 седмица не може да си влезе във фермата- ни от ФБ, ни от Зинга. Пробвах и от моя компютър да вляза, подарък да приема, но не става- дава бял екран  Rolling Eyes . Сигурна съм, че не е чийтвала, играла си е по правилата, ама....

# 456
Една приятелка днес също ми се оплака, че от 1 седмица не може да си влезе във фермата- ни от ФБ, ни от Зинга. Пробвах и от моя компютър да вляза, подарък да приема, но не става- дава бял екран  Rolling Eyes . Сигурна съм, че не е чийтвала, играла си е по правилата, ама....

Да пробва да играе друга игра на Зинга - ако пак дава бял екран, много е вероятно да е банната, нямам идея защо. Rolling Eyes

Може да погледне тук: http://forums.zynga.com/showthread.php?t=111284

(всъщност говоря малко наизуст, защото бял екран в една друга фб игра означава бан, а като им чета форума, във ФВ е често срещан проблем, може да се дължи на друго...)

# 457
Е как се взимат тия подаръци дето са по-различни от безплатните от съседите, аз тях вече ги игнорирам.
Цъках върху публикувана елха  порастнала - нищо, явно не се прави така, моля за разяснение.

# 458
Е как се взимат тия подаръци дето са по-различни от безплатните от съседите, аз тях вече ги игнорирам.
Цъках върху публикувана елха  порастнала - нищо, явно не се прави така, моля за разяснение.

Трябва да цъкнеш където пише ' get a SPECIAL gift' или нещо такова Simple Smile

Аз съм много ядосана, защото нямах никакъв проблем със слагането на бика в кравефермата на приятеля ми, но в моята не иска и това е!
И съм си забравила паролата на акаунта в глупавия им форум, исках да пусна тема, *баси бъгавата игра.. Crossing Arms

# 459
 Hug Търся си съседи!
katiae@abv.bg

# 460
  • not found
Въобще това с елхите не ми се получава  newsm78 Цъкам на елхичката и ми се стартира играта  Close А такова "гет а спешъл  джифт не виждам" ... Holiday Tree is totally full with Holiday Presents and looks amazing!
... is so grateful to all their friends who sent them Presents! They're offering a SPECIAL Holiday Present to thank them!

Къде е това гет а спешъл джифт ?

# 461
Сега прегледах съобщенията за порасналите елхи и няма нито едно "Вземи специален подарък", но има "Изпрати празнични подаръци"  newsm78

На снимката долу вдясно

# 462
Jylieta , най- долу под елхата-преди 6 минути  през FarmVille · Добави коментар · Харесвам · Get a special Present!

# 463
Ето, виж тук:

Но това го има от днес, ако гледаш стари постове, го няма Simple Smile

(изпреварили са ме :Д)

# 464
Нищо не става при натискането на това, зарежда се отново фермата и няма промяна нито в броя на gift-box, нито в броя на подаръците в елхата.

Общи условия

Активация на акаунт