FARMVILLE - 6-та тема

• 42 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
аз изгубих 40подаръка за елхата и още поне толкова други!някой има ли идея как да сиги върна? или няма надежда...

Как точно ги загуби ? Изчезнаха ти от стената , или като ги прие ти изчезнаха от гифт бокса ?

# 496
  • София
Станах и аз фен на тази игра - дори губя повече време във фермата отколкото ми се иска, ама това е друга тема ...

А сега искам да задам един малко тъп въпрос - трябва ли непременно да набутам бик в краварника за да имам теленца? - защото за сега съм паркирала биковете отвън ... строени в редица ... Какво ли мисли FarmVille за виртуалната любов  newsm78

# 497
...трябва ли непременно да набутам бик в краварника...
                                Не знам, но ако ти мислиш, че през монитора можеш да забремненееш  Crazy... Виртуална, виртуална, ама теленцата не стават от кока кола.

# 498
  • София
...трябва ли непременно да набутам бик в краварника...
                                Не знам, но ако ти мислиш, че през монитора можеш да забремненееш  Crazy... Виртуална, виртуална, ама теленцата не стават от кока кола.

Сложих - задължително е! Появи ми се съобщение "Congratulations! Now when you harvest your dairy farm you will have a chance of getting a Baby Calf! The more cows the better your chances!"

Хайде, остава да чакаме ...

# 499
Хаха, аз отдавна продадох всички крави, но сега май ще купувам наново краварник и крави....)

# 500
  • София
И още нещо се сетих да питам ... Видях че се продава агънце - за 9 FV. Това агънце като порасне в какво се превръща? Изобщо струва ли си да се дават толкоз пари за това агне?

# 501
Я, да се запиша и аз тука.
Ако иска някой да ме добави - име ли да ви дам или мейл?  Teodora Vasileva
Зарибих се по тази игра, но само вечер мога да разцъкам и то за малко, на работата ми е забранен фейса.

# 502
Я, да се запиша и аз тука.
Ако иска някой да ме добави - име ли да ви дам или мейл?  Teodora Vasileva
Зарибих се по тази игра, но само вечер мога да разцъкам и то за малко, на работата ми е забранен фейса.

Ами излизат много с това име, ако кажеш мейл, или каква ти е снимката.. Simple Smile

# 503
Мейла ми е :  ted_cat@abv.bg   Grinning

# 504
Мен никой ли няма да ме добави  Cry
По-горе съм дал мейл

# 505
Мен никой ли няма да ме добави  Cry
По-горе съм дал мейл

дал си име мартин еди какъв си дай мейл....излизат 325 човека с твоето име не ми се рови всички да търся човека със снимка на куче....

# 506
Днес чета и очаквах някой да сподели снощи как мина срещата на фермерите в София? Simple Smile

Или се отложи и аз не съм разбрала  newsm78

П.П. Всички ви добавих с посочените мейли  Hug

# 507
  • София
Среща имаше, но малко хора дойдоха.
Иначе беше весело, както се и очакваше от земеделци. Wink

# 508
  • London

Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet и за Руска и компания също.

# 509

Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet и за Руска и компания също.
.... драго ми беше да обсъдим реколтата и начините на наторяване за идната седмица  Heart Eyes Joy

Общи условия

Активация на акаунт