FARMVILLE - 6-та тема

• 42 620
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • Луната ни пази
Я да си напиша и аз мейла за съседи! megelina@mail.bg  Мисля, че съм съвестен съсед, публикувам всичко!

# 511
  • Бургас
Добре деее,а тия от провинцията в неведение ли ще ни държите Laughing

# 512
аз изгубих 40подаръка за елхата и още поне толкова други!някой има ли идея как да сиги върна? или няма надежда...

Как точно ги загуби ? Изчезнаха ти от стената , или като ги прие ти изчезнаха от гифт бокса ?

Приех ги и хич не се появиха в гифтбокса! Ако това е поредния бъг май няма да играя повече в близките месеци.... Писна ми вече! От три дни нищо не ми влиза в гифтбокса а е празен! Даже и подаръците в елхата взеха да намаляват вместо да се качват, когато добавя нов.....

# 513
...Даже и подаръците в елхата взеха да намаляват вместо да се качват, когато добавя нов...
                                 Shocked . Вай-вай! Почва да не ми се играе, докато не сменят бета версията. То е ясно, че е бета, ама все пак... излагат се  Crossing Arms.

# 514
Ето и от мене е-майл: trex_82@abv.bg
Имам проблем със съседите.. уж правя всичко както трябва, но имам само един съсед.. всички други казват, че приемат поканата ама не ми излизат долу в списъка, а мога да им посещавам фермите, като ми излизат null's farm. Нека някой пробва да ме покани да видим дали ще стане.
Имам един въпрос - за да станат двама играчи съседи само единия ли трябва да прати покана или и двамата?

# 515
Здравейте на всички искам нещо да попитам.. значи днес взех медала за животните и се  чудя дали да ги изтрия за да ми се освободи малко място какво ще кажете Simple Smile

# 516
  • София
Да споделя - и теленцето и бика, като станат "готови", могат да бъдат почесани и дават по 80 монети.

Имам един въпрос - за да станат двама играчи съседи само единия ли трябва да прати покана или и двамата?

Само единият, а другия да я приеме.
За проблема ти - не мога да помогна  Sad !

Здравейте на всички искам нещо да попитам.. значи днес взех медала за животните и се  чудя дали да ги изтрия за да ми се освободи малко място какво ще кажете

Трий смело. Но ако искаш все пак си остави по няколко бройки от всеки вид животно - за всеки случай!

И да се изфукам - НАЙ-НАКРАЯ и на мен да ми се падне златна кокошка  Party , още не мога да повярвам!

# 517
Да споделя - и теленцето и бика, като станат "готови", могат да бъдат почесани и дават по 80 монети.

Само единият, а другия да я приеме.
За проблема ти - не мога да помогна  Sad !

Здравейте на всички искам нещо да попитам.. значи днес взех медала за животните и се  чудя дали да ги изтрия за да ми се освободи малко място какво ще кажете

Трий смело. Но ако искаш все пак си остави по няколко бройки от всеки вид животно - за всеки случай!

И да се изфукам - НАЙ-НАКРАЯ и на мен да ми се падне златна кокошка  Party , още не мога да повярвам!

На мен сърце не ми дава да си изтрия всички животни, особено осиновените, но малко по малко се отървавам, защото не ми се обират!
А след като взех медала за дърветата, не ги обирам и си седят с плодовете, много по-красиви са така! Simple Smile

Честито за кокошката, аз в момента, в който престанах да се дразня на тъпите яйца, се сдобих с няколко златни, джакузи, огнище и някаква глупава люлка на дърво. Mr. Green

# 518
Да,дърветатаса много по-красиви с плодовете.Добре,че не изгниват като насажденията Grinning

# 519
И аз видях джакузи у единия съсед, това от златното яйце ли пада?  Mr. Green
Кали, честито за златната кокошка   bouquet

# 520
И аз видях джакузи у единия съсед, това от златното яйце ли пада?  Mr. Green
Кали, честито за златната кокошка   bouquet

Ама чакайте сега, те яйцата не носят ли само кокошки   newsm78 И защо мойте съседи публикувам само бели яйца. Кога и как мога да имам различни яйца, след като имам само бели кокошки?

# 521
  • София
И аз видях джакузи у единия съсед, това от златното яйце ли пада?  Mr. Green
Кали, честито за златната кокошка   bouquet
Ама чакайте сега, те яйцата не носят ли само кокошки   newsm78 И защо мойте съседи публикувам само бели яйца. Кога и как мога да имам различни яйца, след като имам само бели кокошки?

Всички яйца (без златните) носят само кокошки. Ето кое какво дава:
Белите яйца - бяла или кафява кокошка
Кафявите яйца - бели, кафяви или черни кокошки, гориво
Черните яйца - бели, кафяви, черни или златни кокошки, гориво
Златните яйца - златни кокошки, джакузи, дърво с люлка, огнище, гориво
Това е според моите наблюдения, може и да пропускам нещо  Rolling Eyes !

Цвета на яйцата се определя от цвета на кокошките. Т.е. ако в кокошарника имаш само бели кокошки никога няма да публикуваш кафяво яйце. Може да имаш само една кафява и 19 бели, тогава има шанс да извадиш и кафяво яйце.

# 522
Kally May, благодаря ти. А има ли шанс някои от съседите ми да публукува направо златно яйце? Щото мойте само бели публикуват. Това означава ,че имат само бели кокошки ли? Не съм случила на съседи явно Simple Smile

# 523
  • София
За да публикуват златно яйце трябва да имат златна кокошка - само тя снася златни яйца.
Аз затова толкова се зарадвах на първата си златна кокошка. Откакто са пуснали тези кокошарници съм публикувала не повече от 5 бели и 2 кафяви яйца. Имам и 2 черни кокошки, но досега от тях черно яйце не съм видяла. Много трудно става  Confused !

# 524
Белите яйца дават понякога декорациите розово фламинго или градинско джудже.
Или вече не?

Общи условия

Активация на акаунт