Какви изследвания ви назначиха след 2 -ри мисед аборт

• 78 712
  • 417
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Уффф аз си спомням че ме викаха след 3 месеца да повторя АНА-та (и моя случай е същия, всичко останало в норма  Rolling Eyes ) ама това беше преди 2 години. Сега не съм ги проверявала от миналата година и се чудя дали да ходя да се консултирам пак с имунолог  Rolling Eyes чудя се и къде да отида в Иван Рилски ли или в Александровска  Rolling Eyes Малко ме е шубе, че ще ми се накарат, че им губя времето  Rolling Eyes
А за това че причина не е открита и аз съм така, и към безпричиния мисед вече имам и добавени имплантационни неуспехи, дето и тях не ги знаят защо са  ooooh!

# 301
Никой нищо не ми отговаря на мен!
А какво значи АHA?
Ще се радвам някой да ми отговори:).Питам за да знам дали и аз не съм пропуснала нещо макар,че доктрорите казаха,че няма какво друго да изследвам и неможели да ми помогнат!!!
Lalah ако имаш само един аборт според мен няма смисъл толкова да се втелясваш да търсиш причина ще се ошашавиш повече и ще се филмираш напразно,а това може да подейства зле...

# 302
  • София
Ивакали АНА-антинуклеарни антитела, когато са завишени се изследват и други антитела за да се види дали няма автоимунно заболяване, има теория че могат да доведат до аборти. За втелясването не съм се втелила да изследвам нищо което не ми е назначено от лекар. Моят аборт е преди почти 3 години, последваща бременост нямам след него ... за толкова време съм минала през доста фази на вторачване в проблема и отричането му, повярвай ми съвети да не се притеснявам не ми трябват!

# 303
Ро и Ла телата ги изследвах допълнително - по препоръка на имунолог, защото имам завишени антинуклеарни тела (от имунологията), а Rh несъвместимост - защото аз съм Rh-, а съпругът ми е Rh+, а след миседа никой лекар не обърна внимание на това и не ми поставиха инжекция и сега може да съм се сдобила и с още едни антитела ( че са ми малко останалите).
благодаря ти за отговора

# 304
Съжалявам,незнам тогава какво би могъл да ти каже човек!!!Изразила си се така все едно аз съм виновна за това,което ти се е случило!!!Аз до колкото знам,този форум е най-вече за съвети,но както и да е.Пък щом не ти трябват никой не те е накарал да им обръщаш внимание + това аз незнам за твоя случай!
Едва ли тук някой е седнал да дразни някой,тъй че повярвай ми и аз не съм седнала за това.
Пак казвам извинявай не мисля,че съм казала нещо лошо,нито пък съм искала да те дразня!
Ти си знаеш най-добре какво да правиш нали така?

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 10:44 от ivakali

# 305
  • София
Съжалявам,незнам тогава какво би могъл да ти каже човек!!!Изразила си се така все едно аз съм виновна за това,което ти се е случило!!!Аз до колкото знам,този форум е най-вече за съвети,но както и да е.Пък щом не ти трябват никой не те е накарал да им обръщаш внимание + това аз незнам за твоя случай!
Едва ли тук някой е седнал да дразни някой,тъй че повярвай ми и аз не съм седнала за това.
Пак казвам извинявай не мисля,че съм казала нещо лошо,нито пък съм искала да те дразня!
Ти зи знаеш най-добре какво да правиш нали така?
ooooh! Tired

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 10:24 от Lailah

# 306
Здравейте,

Изминаха вече 2 месеца от аборта ми. Кога според вас е добре да отида за няколко изследвания, мисля да започна от тривиалните - цитонамазка, микробиология, след което и останалите според препоръката на гинеколога ми...

# 307
Ами каквото ти е казал започни това.А кой под ред аборт ти е?
Питам защото когато моите станаха 2-а ме изпратиха за генетични и имунологични като за начало.

Успех и дано всичко е ОК

# 308
Здравейте,
Някой може ли да каже ориентировъчни изследвания за имунологични в Иван Рилски - мисля да си ги самоназнача за всеки случай. Иначе засега аз май съм на варианта "причина - тънка лигавица"... Изписаха ми Утрогестан от 16-и ден на предстоящия цикъл. Мисля да си взема също Герикапс.
Хубав ден на всички  Hug

# 309
 ooooh! имам предвид ориентировъчни цени за имунологичните изследвания  Embarassed

# 310
Здравейте,
Някой може ли да каже ориентировъчни изследвания за имунологични в Иван Рилски - мисля да си ги самоназнача за всеки случай. Иначе засега аз май съм на варианта "причина - тънка лигавица"... Изписаха ми Утрогестан от 16-и ден на предстоящия цикъл. Мисля да си взема също Герикапс.
Хубав ден на всички  Hug

Аз ходих в Алексанровска, съвсем в началото дето е входа за автомобили. Там беше 150 лв. Мислиш ли, обаче че ще се оправиш, сама да си ги назначиш?

# 311
Хм, представях си, че ще ида, ще се консултирам там с някого (четох, че една от лекарките в Имунологията се занимава с репродуктивни проблеми) и ще ми кажат кои точно да си пусна... Иначе за съжаление никой не ми спомена изобщо за имунологични изследвания от толкова ходене по лекари. Когато пускахме генетичните, проф. Кременски също не сподели нищо подобно, въпреки че четох, че други момичета са били препращани директно от Генетичната лаборатория, че даже са минали и с едно вземане на кръв... Вече не знам и аз  Confused

# 312
Да точно така.На мен първите изселдвания ми бяха генетични и имунологични.Бях в Майчин дом,но при Алексей Савов който също води консултаций на 14 етаж.Та направихме консултацията и след това той ми назначи генетични и имунологични.Той сам отиде до Александровска да ми даде кръвта и когато трябваше да ми ги праща на имейл пак изпрати човек да иде да ми ги вземе,а пари съм платила само за генетичните за имунологичните не ми взеха нищо...

# 313
Здравей, съвсем скоро питах в Иван Рилски за цени на имунологични изследвания.
Цената на целия пакет + НК клетки е 220 лева
Дано съм ти била от полза  bouquet

# 314
Хм, представях си, че ще ида, ще се консултирам там с някого (четох, че една от лекарките в Имунологията се занимава с репродуктивни проблеми) и ще ми кажат кои точно да си пусна... Иначе за съжаление никой не ми спомена изобщо за имунологични изследвания от толкова ходене по лекари. Когато пускахме генетичните, проф. Кременски също не сподели нищо подобно, въпреки че четох, че други момичета са били препращани директно от Генетичната лаборатория, че даже са минали и с едно вземане на кръв... Вече не знам и аз  Confused

На мен Владимиров ми написа кои и ги занесох в Александровска. Там имаше две мадами и те определено веднага се ориентираха и даже ми обясниха кое за какво е. Но не знам дали ако директно при тях ще могат да ти кажат. Може да има например различни, и лекаря да преценява а всеки конкретен случай. При мен бяха 4 или 5,не са пред мен да кажа със сигурност. 
Иначе, генетични съм правила и аз при Савов в МД и той вече казва кои директно.

Общи условия

Активация на акаунт