Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 4

• 156 968
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Попитали един глупак, който непрекъснато си удрял главата с едно паве:
– Защо го правиш, не те ли боли?
– Естествено! Но в интервалите ми е много приятно

# 106
- На какво мирише пламъкът на запалката?
- на изгорели косми от носа ...  Mr. Green

Това ме разби Joy Joy Joy

# 107
  • София
Една самотна жена решила да си купи говорящ папагал
Отишла в зоомагазина:
-Искам да си купя говорящ папагал
-В момента имаме само един женски - казва се Бела, но,.. е малко циничен в приказките - казал продавачът
-Нищо, аз по цял ден съм сама, ще го науча да говори интелигентно Peace
И така Бела се озовала в новата си къща и закрещяла с пълно гърло:
-Аз съм Бела и искам да правя секс!
Стопанката положила усилия, но без резултат,.. Tired
Отишла при свещеника и му споделил проблема си Thinking
-Донесете Бела, аз имам три мъжки папагала, научил съм ги по цял ден да се молят Praynig, ще я вкарат в правия път!
Свещеникът отнесъл Бела у дома и я пуснал в клетката с трите мъжки папагала
Бела се развикала:
-Аз съм Бела и искам да правя секс!
Трите мъжки папагала се спогледали и единия промълвил:
-Аз казах ли ви, че ако се молим достатъчно активно,.....
Praynig

# 108
# 109
  • Варна
Катаджия стои на път с ограничение 60 км.Покрай него минава Мерцедес с 95 км/ч.Катаджията не реагира.
След малко минава BMW със 110 км/ч. ,но той пак не реагира.Задава се една очукана Лада с 50 км/ч.,при
което катаджията скача на пътя и я спира.Приближава се и строго казва:
- И се промъкваш,а?

# 110
Млад мъж искал да купи подарък за рождения ден на новата си приятелката, но тъй като излизали съвсем отскоро, дълго се колебал и решил, че чифт ръкавици носят най-подходящото послание: романтичен и не твърде интимен подарък.
Заедно с по-малката сестра на любимата си, той отишъл в най-скъпарския магазин за дамска мода и купил чифт бели ръкавици. Момичето купило боксерки за себе си. По време на опаковането обаче, продавачката се объркала и разменила двете покупки. Без да провери съдържанието на пакета, младият мъж го изпратил на любимата си, заедно със следната бележка:
“Избрах това, защото забелязах, че не носиш нищо, когато излизаме вечер. Аз лично, харесах едни по-дълги, с копчета, но понеже сестра ти носеше къси, се убедих, че се свалят по-лесно. Цветът е малко деликатен, но не се притеснявай - продавачката ми показа своите, които носела от 3 седмици - бяха съвсем леко зацапани. Помолих я да ми покаже как й стоят твоите и установих, че са наистина страхотни. Бих искал да присъствам, когато ги слагаш за пръв път, но нямам съмнения, че доста други ръце ще ги докоснат, преди успея да те видя отново. Когато ги сваляш, не забравяй да подухаш малко в тях, защото ще са леко овлажнели от носенето. Помисли си само, колко хиляди пъти ще ги целуна през предстоящата година!!!
С много любов!
P.S. Най-новата мода била да се носят леко подгънати - така, че част от вълната да се вижда.”

# 111
  • в кукувиче гнездо
 Joy  Баба отива за първи път в живота си на гинеколог. Младият доктор я преглежда и я праща да си ходи. На вратата, преди да излезе, бабата се обърнала и казала на гинеколога - "Абе момче, на теб майка ти знае ли какво работиш????!!" 

# 112
Joy  Баба отива за първи път в живота си на гинеколог. Младият доктор я преглежда и я праща да си ходи. На вратата, преди да излезе, бабата се обърнала и казала на гинеколога - "Абе момче, на теб майка ти знае ли какво работиш????!!" 

Е т`ва беше яко... smile3532

# 113
  • София
Шефът води нов работник на работното му място и се обръща към останалите работници:
- Господа, водя ви нов колега. Моля, покажете му какво правите, когато мислите, че ви гледам отнякъде!

# 114
Шефът води нов работник на работното му място и се обръща към останалите работници:
- Господа, водя ви нов колега. Моля, покажете му какво правите, когато мислите, че ви гледам отнякъде!

Ха-ха-ха... rotfImbo

# 115
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Wink това трябва да е продължението на този:

"Шефе, забравили сме си лопатите. Какво да правим?"
"подпирайте се един на друг докато ви ги докарам"  Peace

# 116
# 117
  • Galaxy 13197853088
Двойка влюбени се целуват на дивана. По някое време младежът пристъпва към по-решителни действия и бута девойката по гръб.
- Почакай! - казва тя, - не е ли по-добре след сватбата?
- Знам ли... Ами ако мъжът ти се случи някой ревнивец?

# 118
Тест на трима луди дали са се излекували. Питат ги колко е 2*2.
Първия: 2*2 е равно на 11- не се е излекувал, обратно!
Втория: 2*2 е равно на синьо- и тоя още не се е излекувал, обратно!
Третия: 2*2 е равно на 4. Брей, този е вече здрав, но го попитали: Как ги сметна? Той: Ами 2*2 е равно на 11, делено на синьо е равно на 4.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 10:44 от Анонимен

# 119
Един служител на име Иван (примерно) бил заплашен от уволнение, шефът му не бил доволен от него и искал да го уволни. Той обаче му се примолил и шефът му решил да направи компромис. Казал му: Добре, ще ти задам една гатанка, но ако не ми отговориш -си търсиш нова работа. Иван се съгласил и шефът го попитал:
-Без прозорче, без вратица, пълна къща със дечица?- Иван мислил, мисли, и казал: Шефе това е г*з... Shocked
Шефът казал: Какво говориш, това е краставица, вътре семчиците са дечицата, без прозорчета и вратички.
Иван започнал отново да се моли на шефа и той му казал, че му задава последна гатанка:
- Две краченца, две ушенца, прави всичко на парченца, що е то? Иван дълго мислил и накрая не се стърпял:- Ама шефе, какви са тия глупости? Шефът казал, това е ножица, Иване, има крачета ушички и реже всичко на парчета.
Иван излязъл от кабинета, умърлушен...вече безработен...Навън го чакал неговия колега и го попитал:
-Кажи, моля те какво те попита шефа, ако ме пита и мен, да мога да отговоря?
Иван казал: -Абе, остави се, задава ми следната гатанка: "Без прозорци, без вратица, пълен г*з със краставица". Колегата се опулил и казал: -Ама, какви са тия глупости, бе? Иван: -Ми и аз това му викам, ама той- не, ножица, та ножица...

Общи условия

Активация на акаунт