Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 4

• 156 910
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
 Grinning сетих се и за този:

Една жена се оплакала на приятелката си, че мъжът й непрекъснато говори за майка си и за всичко я сравнява с нея. Приятелката я посъветвала да си купи еротично бельо защото в секса сравнение между съпругата и майката не можело да става. Вечерта жената се появява в убийствено еротично бельо в черно.
- Ти защо си в черно, ма? Да не би мама да е умряла?

Joy Joy Joy

# 91
# 92
                            *                     *                           *
Един човек се прибрал късно през нощта и си хапвал баничка , за да стигне по - бързо решил да мине през гробищата , както си вървял зад един от паметниците се чуло глас:
- Даааайййййй!
-Кое , баничката ли?
-Не хартийката!  Joy  Joy  Joy

Може и да е разказан вече  Whistling
                               *                     *                          *
Катаджии спират една кола за проверка и какво да видят на предната седалка седи куче , а на седалката до кучето човек . Двамата полицаи ококорили очи  Shocked и попитали човека:
-Как не ви е срам да давате на кучето си да кара колата?
-Аааа аз пътувам на автостоп !   Mr. Green

# 93
Лекарят към един дядо:
 - Ако зарежете пиенето и пушенето, ще доживеете до осемдесет години.
 - Ееех, докторе, късно е, лани навърших осемдесет и пет...

# 94

Няколко вицове за блондинки, ако не от гнусливите не четете третия. Mr. Green

- Докторе, аз май съм болна.
- Защо, какво ви има?
- Ами вчера гледах реклама за дамски превръзки, течността, която показаха там беше синя, а при мен е червена

На една блондинка много и се подигравали, че е много глупава и тя решила да си боядиса косата черна. Един ден, както си карала колата, видяла стадо овце. Слязла и казала на овчаря:
-Ако позная точно колко овце има в стадото, ще ми дадеш да си взема, която овца си избера.
Овчарят се съгласил. Тя казала, без да се замисли:
- 54!
Човекът много се изненадал от верния отговор. Блондинката казала:
- Избирам си ей това игривото агънце.
Взела го и го понесла към багажника. Овчаря я поизгледал и казал:
- Ако позная истинския цвят на косата ти, ще си ми върнеш ли кучето?

Блондинка влиза в кафе. Поръчва си нормално кафе. Сервитьорката носи поръчката.
Блондинката:
- Извинявайте, но това кафе мирише на пенис...
Сервитьорката се изчервила, грабнала кафето и отишла при бармана.
- Клиентката каза, че кафето мирише на пенис...
Бармана вдигнал чашата, помирисал я и казал:
- Кажи на клиентката да го пие с другата ръка...

# 95
  • Страната на чудесата
Поручик Ржевски знае, че за да се запознаеш с момиче, трябва да се приближиш, непринудено да поговориш за времето и след това да се представиш. Веднъж докато се разхождал той срещнал момиче, което разхождало болонката си. Приближил се, изритал кучето с всичка сила и казал:
- Ниско лети. На дъжд ще да е. Между другото, разрешете да се представя: поручик Ржевски.

Сър Джон бил безкрайно влюбен в лейди Мери. Всяка сутрин той минавал на белия си кон под прозорците на нейния замък, но тя дори не го забелязвала. Един ден той боядисал коня си в зелено, отправил се към дома на възлюблената си и си мислел: "Когато лейди Мери ме види ще възкликне:
- Сър Джон, какъв зелен кон имате! - а аз ще й отвърна:
- Да, но аз Ви обичам!"
Щом стигнал до замъка, на прозореца се показала лейди Мери и извикала:
- Сър Джон, аз Ви обичам!
- Да, ама я виж какъв зелен кон имам!

# 96
Леле, супер!
Сега ще ви разкажа един мръсен виц предупреждавам! да няма после разправии... Mr. Green

Влязъл един хетеросексуален в гейска тоалетна (поради липса на друга) , видял на стената опръскано със сперма и изругал:
-Бах маа му тез гейове нестига че са педераси ами, че са и чекеджии!!
От съседната тоалетна Евгени Минчев възмутено казва:
-Тц тц тц то човек не може да пръдне.

Crazy

# 97
  • Карлово
Седят лейди Мериан и сър Джон пред камината  гледат огъня и мълчат. По едно време, след около час лейди казва:
-Сър, на челото Ви има муха.
Пак гледат огъне и пак мълчат. След около час лордът казва:
- Лейди, намеквате, че съм лайно?!
Мълчание. след половин час лейди казва:
- Сър, една жена може да греши, но една муха - никога!

# 98
Изобщо не съм изчела всичките 150 страници, та ще ме прощавате ако вече е написано...

Любовницата на един мъж забременяла. Казала му, а той - притеснен - я помолил да го запази в тайна, за да не разбере жена му, че не му се искало да си разваля семейството, пък той щял да й плаща издръжка всеки месец.
Тя се съгласила, разбрали се, когато се роди детето, да му прати закодирана телеграма - "Хот дог".
След 9 мес. мъжът получил телеграма, в която пишело "Хот дог. Хот дог. Хот дог. Два с кремвирш и един - без..."  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

Един пиян се прибрал вкъщи и налетял на жена си да правят секс.
Тя, обаче, го избутала: "Оооо, моля ти се - виж се на какво приличаш, смърдиш на алкохол...  smile3513Отиди се изкъпи, измий си зъбите, пък после ще правим секс".
Изкъпал се той, измил си зъбите... Отива в спалнята - жена му си била легнала. Побутнал я, а тя - "Промених си решението!"  Crossing Arms и заспала.
На следващата вечер - пак се прибира пиян-залян и пак: "Жена, ай да прайм либофф", но тя пак - "Измий се, изкъпи се и тогава". Мие се той, трие се, лъснал се целия, чак изтрезнял, отива при жената, а тя - пак - "Промених си решението!"  Crossing Arms
На третата вечер мъжът се прибира на мотика... Толкова се напил, че жената едва го завлякла до леглото.  Tired
Той казал "Жена, ще повръщам!"  Sick Тя - бързо в банята, носи леген, а той "Промених си решението - насрах се!"  smile3534

# 99
Въпрос:
По какво ще познаете загорялата съфорумка ?
Отговор:
По вечно отворения прозорец с допълнителни усмивки ....

п.п. За бавно загряващи:

Загорялата жена иска още и още и още и още и още и още и още и още .....

# 100

По време на погребение изведнъж се чува тропане и викове:
- Мими, Мими, отвори, аз още съм жив!!!
- Митьо, млъкни, докторите знаят по-добре.

Joy

На Иванчо и Марийка им се родило дете. Станало вече на 5 години, но не говори. Отишли на доктор, прегледал го той и казал:
- Няма проблеми, ще проговори съвсем скоро, лошото е това, че първите трима ,които назове, ще умрат.
След седмица малкият казал "дядо" и дядото опънал краката. След още седмица казал "баба" и бабата гушнала букета.
Марийка този ден отишла до магазина и Иванчо останал да се грижи за малкия. Изведнъж той казал "тате". Иванчо к`во да прави, изкъпал се, обръснал се сложил новия костюм и легнал на дивана в хола да мре. Връща се Марийка, гледа го и вдига скандал:
- Какво си се опънал с новия костюм на дивана бе, ставай да отиваме при съседката, щото мъжа й умрял преди малко! Може да се наложи да помагаме нещо!

# 101
Две блондинки се срещат на гарата:
- Какво правиш тук? – попитала едната.
- Чакам влака .
- Кой влак?
- Ми този в 17.15.
- А ма ти не прочете ли, че той работи само в празнични дни?
- Ми да. Аз днес имам рожден ден.  Joy

Психиатър разпитва пациентка:
- В семейството ви има ли някакви случаи на мании?
- Да, мъжът ми има мания за величие - все разправя, че е глава на семейството.
 newsm78

Жена шофьор към полицай:
- Моля Ви, не ми взимайте книжката! На тази снимка изглеждам толкова добре!!!

Mr. Green

# 102
Двама приятели си приказват:
- Катаджиите напоследък са станали много нагли.
- Защо?
- Оня ден ме спира един и вика: "Вие защо сте без кола?"

# 103
Един много стар, но и много любим:

Жена на посещение на гроба на съпруга си:
-Ех, Петкооо, Петкоооо, защо ме остави...Запалила съм ти цигарка, дето не ги остави цял живот! И водичка ти преливам, ама да знаеш - минерална е, казват че е много полезна за костите...

# 104
- На какво мирише пламъкът на запалката?
- на изгорели косми от носа ...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт