Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 4

• 156 908
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Щирлиц се буди със страхотно главоболие, в малка стаичка без прозорци, с покрита кофа в ъгъла.
Мисли си:"Явно са ме отвлекли, но кои - нашите или немците? Да не забравя, ако са с руски униформи, започвам със "Слава на КПСС!", ако са с немски - с "Хайл Хитлер!".
Влиза мъж с черен костюм и папийонка, мълчи. Щирлиц също мълчи, опитва се да се надигне и изскимтява от болка. Мъжът проговаря:
- Не ви ли е срам, другарю Тихонов, да се отрежете така и да припаднете в килера! А уж сте Герой на Съветския съюз, какъв пример давате на младите!
Само аз май не разбрах къде е смешното  newsm78

# 76
Щирлиц се буди със страхотно главоболие, в малка стаичка без прозорци, с покрита кофа в ъгъла.
Мисли си:"Явно са ме отвлекли, но кои - нашите или немците? Да не забравя, ако са с руски униформи, започвам със "Слава на КПСС!", ако са с немски - с "Хайл Хитлер!".
Влиза мъж с черен костюм и папийонка, мълчи. Щирлиц също мълчи, опитва се да се надигне и изскимтява от болка. Мъжът проговаря:
- Не ви ли е срам, другарю Тихонов, да се отрежете така и да припаднете в килера! А уж сте Герой на Съветския съюз, какъв пример давате на младите!

И аз... #Crazy newsm78

# 77

И аз... #Crazy newsm78
Щирлиц - руски разузнавач от Втората световна война от филма "17 мига от пролетта", а Вячеслав Тихонов е руски (съветски) актьор, който играе Щирлиц.

# 78
                         Че никой не го е отвлякъл в крайна сметка - човека просто се е напил в някакво пусто мазе.

# 79
                         Че никой не го е отвлякъл в крайна сметка - човека просто се е напил в някакво пусто мазе.

И кога точно трябваше да е смешно?! newsm78

# 80

И кога точно трябваше да е смешно?! newsm78
На две преки от манастира.
Погъделичкай се и мирясай.

# 81
Във връзка с една от темите, които обсъждаме се сетих за един много стар виц:

Две приятелки си говорят:

- И представи си моля те - знае че съм омъжена и въпреки това продължава да прави секс с мен.
- Уффф !! Мъжете са такива мръсници ...

# 82
Учителката знаела за "мръсната уста" на Иванчо, извикала го и му казала:
- Иванчо, като влезе инспектора, няма да вдигаш ръка, нито да казваш каквото и да било, ясно ли е?
- Да, госпожо - отвърнал Иванчо.
Дошъл денят на проверката.
Класа имал за домашно да напише съчинение за зимата.
Учителката казала:
- Деца, нека сега да видим какво сте написали за домашно. Кой ще си го прочете?
Всички деца навели глави, само Иванчо вдигал високо ръка.
Учителката се правила, че не го вижда известно време, но инспектора казал:
- Госпожо, този ученик вдига ръка, а вие не го вдигате. Кажи, моето момче.
Станал Иванчо и започнал да чете:
- Ситен сняг се сипе над полето, клоните на дърветата се превиват от тежестта му, дебел лед е сковал езерото, а на леда глутница вълци...
Учителката след първоначалното притеснение, се поуспокоила, като си рекла, че сигурно Иванчо нещо се е поправил...
- ...се ебат, госпожо.
Учителката с ужас погледнала първо инспектора, после Иванчо и казала:
- Иванчо, не е ли малко неудобно...
- Неудобно е госпожо, хлъзга се, но те пак се ебат.

# 83
  • Карлово
На следващия час по зоология въпросът на учителката бил:
-Защо калканът е сплескан отгоре , а не странично като другите риби?
Иванчо вдига ръка. Госпожата го пропускала известно време, но никой не дал задоволителен отговор и тя го вдигнала. Иванчо казал:
-Защото го е*ал китът.
Учителката го изгонила и поръчала на другия ден да дойде с баща си. Води Иванчо баща си на следващия ден. Учителката му се оплаква от циничния език на сина му. А таткото пита:
- Госпожо, а Вие знаете ли защо на рака очите са изпъкнали?
Жената не знае. Бащата и доверява:
-Ами защото гледал как китът е*е калкана.

# 84
А този Laughing
Иванчо се прибира вкъщи след училище. Баща му го пита:
- Абе, идиот с идиот, кажи как върви училището?
- Ами тате, то ...
- Кажи бе!
- Мииии ... Имам седем двойки за годината ...
- КОЛКО ?!?!
- Седем ...
Бащата адски сърдит :
- И по какво ти е първата двойка ?
- Ами по френски ...
- Абе, тъпанар с тъпанар, - защо имаш двойка по френски ?
- Ми, тате, учителката каза да напишем четири изречения и да си направим извод.
И аз пиша : " 1. Госпожата по френски ходи с господина по български.
2. Г-жата по френски ходи с господина по математика.
3. Г-жата по френски ходи с господина по информатика.
4. Г-жата по френски ходи и с господина по физическо. "
Бащата казал :
- Сине, тя е курва !
- Ами и аз такъв извод си направих и тя ми написа двойка.
- Айде , прощавам ти за тази двойка.По какво е следващата ?
- Амиии по математика ...
- Що имаш двойка по математика, бе ?
- Тате, оная вика:" Колко е 5 по 6 ?" и аз викам : " 30 "."Ами колко е 6 по 5 ?"
Бащата казал :
- Сине, тя си прави ташаци с тебе !
- И аз така и казах и тя ми написа двойка.
- И тук си бил прав, прощавам ти. По какво е следващата ?
- По география.
- Как така бе?
- Тате, ти знаеш ли къде се намира Африка, бе ?
- Еба ли я?
- Ами и аз така й казах и тя ми написа двойка.
- Добре - прощавам ти. По какво е следващата ?
- По биология.
- Идиот !!! Как успя бе ?
- Тате, даскалицата ни наредила в две редици - едната момичета, а другата момчета.
Момичетата трябва да кажат женски екземпляр, а момчетата - мъжки. И една тъпанарка срещу мене вика :"Муха" и аз викам:"Мухоебец" и даскалката ми написа двойка ...
- Добре, сине, добре. Запазвам хладнокръвие.Казвай за следващата.
- По ЗИП-а по география. Оная вика :"Благоевград, град ли е?" и аз викам :"Не е - село е !" "Е как ще е село, като завършва на -град ?" "Ами госпожо, Козлодуй завършва на -уй, ама не е уй, нали?" и тя ми написа двойка.
- Както и да е сине . Нататък?
- По физическо. Тати оня вика :"Дигнете си единия крак, дигнете си другия крак ..." "Еее, господине, аз на какво да се крепя?" и той ми написа двойка.
- А последната?
- По музика.
Бащата :
- И по музика ли бе дебил !!!!
Иванчо сърдит :
- Тате след шест двойки как се пее, бе …

# 85
И от мен един:
Пена и Вуте гледали любовен филм и слушали как нежно героите си комуникират. Тогава Пена рекла на Вуте:
- Чуй как нежно си говорят ората, а ти "Пено яла да та...". Да земем да почетем малко книги да се пообразоваме.
След известно време Пена отишла при Вуте и му казала:
- Вуте, искам да ме обичаш като Ромео, да ме ревнуваш като Отело и да ме любиш като Казанова!
Вуте я погледнал, премигнал умно и рекъл:
- Пено, за сега моем само да те уапем за гъзо, щот съм на "Баскервилското куче".

newsm62 Много се забавлявам с тази тема

# 86
  • Страната на чудесата
Пиратски кораб се изгубил след голяма буря и за няколко дена привършили с провизиите. Капитанът издал заповед да се прерови всяко ъгълче на кораба и да се донесе намерената храна. Пиратите успели да открият само една торба с ориз. Зачудили се как да си го сготвят и боцманът рекъл:
- Дайте да хванем папагала на капитана и ще ядем пиле с ориз!
А папагала само ги изгледал злобно от мачтата и казал:
- Вие долу, що не вземете да си ударите по една чикия и да ядете сутляш?

Монах и монахиня пътували през пустинята на една камила обаче изведнъж камилата умряла. Монахът знаел, че няма друг начин и ще умрат и предложил на монахинята:
- Нека да се съблечем голи за да се чувстваме като че ли сме в рая.
Съблекли се… Монахинята попитала монаха:
- Какво е това между краката ти?
- Ами ако го сложа между краката ти ще създам живот.
- Ами тогава го пъхай в камилата и да тръгваме.

# 87
  • Варна
Не знам дали няма да повторя някого, но все не успявам да ви изчета докрай. Rolling Eyes

Този ме радва много напоследък:

Лежи си лъвът на сянка пред пещерата. Идва лъвицата, отърква се о него и казва многозначително:
- Скъпи, чакам те в пещерата.
Да, ама лъвът си бил похапнал хубавичко, унася го и си направил оглушки.
Горе на дървото седи маймунекът и като вижда каква е работата изчаква царя да заспи и се шмугва в пещерата. Там в тъмното оправя лъвицата и бегом обратно на дървото. След някое време излиза лъвицата доволна, усмята:
- Скъпи, много добре се представи днес...Че и два пъти...
- КАКВОООО?! - ревнал царя. - ВСИЧКИ ЖИВОТНИ ВЕДНАГА ПРИ МЕН!!!
Хукнало всичко живо на поляната.
- Казвайте кой беше в пещерата, докато спях?
Мълчат животните, а маймунекът видял, че не отива на добре работата и зърнал от дървото, че хиената се тътрузи в далечината. Пресрещнал я той, а тя го пита:
- Какво става, за какво ни вика лъвът?
- Е, как, не знаеш ли, царят вече остарява и пита кой иска да му стане заместник.
Лъвът в това време изревава:
-ЗА ПОСЛЕДНО ПИТАМ, КОЙ???
Хиената на бегом:
- Аз, аз, аз!!!
- Влизай в пещерата!
Влезли те, а там бой и многоточие, бой и многоточие, хеле по едно време излязла хиената, ама бавничко, едва-едва стъпва, поразкрачена.
А маймунекът от дървото:
- Охооо, кога станахме цар, кога сменихме походката? Mr. Green

# 88
Поздравления за темичката  bouquet
А ето един виц и от мен:

Стоял един заек пред една пещера и си дялкал нещо на един камък.
Минала лисицата и го попитала
- Какво правиш?
- Пиша дипломна работа “Как зайците могата да ядат лисици”.
Лисицата се ядосала много и го заплашила, че ще го изяде. Вкарала го в пещерата, но след малко излязал само заека и продължил да си дялка. Не след дълго минал койота и се зачудил, какво прави дългоухия. Заека пак отговорил, че пише дипломна работа “Как зайците могат да ядат койоти”. След като койота се ядосал и му казал, че ще го изяде за наказание, заекът го поканил в пещерата да се разберат. Но отново излязъл само заекът.
След още половин час наминал и вълкът.
- Сега ще те изям, но ми кажи какво дялкаш на този камък?!
- Пиша дипломна работа “Как зайците могат да ядат вълци” – отговорил заека.
- Сега ще видиш, ти! – ядосал се вълка.
Отново влезли в пещерата и отново излязал сам след това. В същото време, вътре в пещерата един лъв си чоплил зъбите с клечка, а заекът тихо казал:
- Не е важно, какво пишеш, а кой ти е научния ръководител.
 Joy

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 14:01 от punch

# 89
И още един:

Шеф на рекламна агенция обяснява:
"Често въпроси се отнасят за разбираемо обяснение на това какво е маркетинг. Може би следните аналогии ще помогнат да си изяснят понятието.":

1. На парти виждате красив млад мъж. Отивате при него и му казвате: “Аз съм фантастична в леглото”. Това е директен маркетинг.

2. Вие сте на парти с приятели и виждате красив млад мъж. Един от вашите приятели отива при него, сочейки вас, и казва: “Тя е фантастична в леглото”. Това е реклама.

3. На парти виждате красив млад мъж. Отивате при него и искате телефонния му номер. На следващия ден му звъните и казвате: “Здравей. Аз съм фантастична в леглото”. Това е телемаркетинг.

4. Вие сте на парти и виждате красив млад мъж. Поизправяте се, оправяте тоалета си и пристъпвате бавно към него. Сипвате му чаша питие, подавате му я с репликата: “Може ли?”. Изглаждате гънките по неговата вратовръзка, докосвайки леко с тяло ръката му. След което небрежно подхвърляте: “Между другото, аз съм фантастична в леглото”. Това е връзки с обществеността.

5. Вие сте на парти и виждате красив млад мъж. Той се приближава към вас и казва: “Чух, че сте фантастична в леглото”. Това е разпознаване на марката.

6. Вие сте на парти и виждате красив млад мъж. Убеждавате го да се прибере вкъщи с вашата приятелка. Това е представител по продажбите.

7. Вашата приятелка не може да го задоволи и той се обажда на вас. Това е техническа поддръжка.

8. Вие сте на път към организирано парти, когато осъзнавате, че в къщите, покрай които минавате, би трябвало да има красиви млади мъже. И така, покатервате се на покрива на една от тях, установявате се в центъра й и изкрещявате с пълно гърло: “Аз съм фантастична в леглото”. Това е спам.
 Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт