Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 4

• 157 006
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Блондинка в магазин за платове
- Търся червен плат, ама да е много готин.
Продавачът:
- Имам, имам - разгъва един топ червен плат - Този е супер, френски, много модерен и скъп.
- А, не! Не точно такова червено, искам по-наситено!
- Ама, разбира се… ето този - разгъва друг топ плат - Този е американски, също много модерен и скъп…
- Абе, този цвят е хубав ама, няма ли някой по-грапав…
- Имам, имам - разгъва трети топ плат - Специално за вас, от Индия…
Така продължава няколко часа, продавачът разгъва около 20 топа плат, докато блондинката не възкликва:
- Ето това е! Точно това ми трябва!
Продавачът:
- А, много ли ще вземете?
Блондинката:
- Ами не знам колко, но ще ви обясня. Значи, купих аз на сина си едно плюшено кученце, а той, палавника, да вземе да му откъсне езика…
------------------------------
20 лева
- Вървя си аз, гледам 20 лева на земята, навеждам се да ги взема и усещам как ги заработвам...
Момче и баба на плаж
Едно момченце си стои с баба си на плажа и я пита:
- Бабо, мога ли да си поиграя с циците ти?
- Добре, но не се отдалечавай много!
 Joy

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 20:21 от nela_66

# 196
Хаха има мн. смях тук Wink

# 197
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Мъж става през нощта , отива в тоалетната и тъжно говори :
- Ето виждаш ли, когато ТИ искаш , аз ставам !

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 198
Преди да проведе първата си литургия млад поп пита стария какво да направи за да се почувства по -сигурен.Отговорът бил на път за църквата да гаврътне едно малко,.........младокът за по-сигурно  обърнал три големи..............След литургията дядо поп похвалил младия свещеник като му отправил четири дребни забележки:1.На олтара се излиза на два ,а не на четири крака.   2.Аве Мария се пее ,а не се подсвирква.   3.Каин е убил Авел, а не го е е..л.                4.Литургията се завършва с АМИН ,а не с да ви е.а майката.

# 199

Момче и баба на плаж
 Joy

Този виц ми припомни една история разказана от съфорумка в темата за рака на гърдата.
Нали там сме все с по без половин,една или без две цици.
Та въпросната дама,която между впрочем е страхотна, е с двойна мастектомия. Съответно носи гръдни протези. И когато попитат внучката й: "Къде са на баба циците?" ,тя отговаря : " Ами как къде-на тоалетката в спалнята!" smile3534

# 200

Момче и баба на плаж
 Joy

Този виц ми припомни една история разказана от съфорумка в темата за рака на гърдата.
Та въпросната дама,която между впрочем е страхотна, е с двойна мастектомия. Съответно носи гръдни протези. И когато попитат внучката й: "Къде са на баба циците?" ,тя отговаря : " Ами как къде-на тоалетката в спалнята!" smile3534

newsm78
Сигурно съм загубила чувството си за хумор!!! Thinking

# 201
...
Не мисля, че във вица става въпрос за протези. Нямаше да ми бъде смешно, ако беше така и тогава нямаше да го пусна.

# 202
Преди да проведе първата си литургия млад поп пита стария какво да направи за да се почувства по -сигурен.Отговорът бил на път за църквата да гаврътне едно малко,.........младокът за по-сигурно  обърнал три големи..............След литургията дядо поп похвалил младия свещеник като му отправил четири дребни забележки:1.На олтара се излиза на два ,а не на четири крака.   2.Аве Мария се пее ,а не се подсвирква.   3.Каин е убил Авел, а не го е е..л.                4.Литургията се завършва с АМИН ,а не с да ви е.а майката.

Joy Тоя го има и в по-брутален вариант:

Младия поп преди да проведе първата си литургия толкова се притеснявал,че поискал съвет от по-стария си "колега" как да преодолее напрежението.По-стария го посъветвал да отиде в близката кръчма и да пийне 1 малко питие за отскок.Отишъл младия поп в кръчмето,но се отпуснал и пийнал повечко.На другия ден отива със страшен махмурлук в църквата и пита:
-Дядо попе,много ли се изложих?
Попа отговорил:
-Не много.Само имам няколко забележки.Първо в църквата се влиза с расо а не по потник.Второ,кандилото не се върти над главата а напред-назад до крака ти.Трето,Не се казва к*та с копелето,а мадоната с младенеца.И четвърто,казва се "Алилуя",а не хвани ме за х*я.

# 203
...

Не мисля, че във вица става въпрос за протези. Нямаше да ми бъде смешно, ако беше така и тогава нямаше да го пусна.

Не съм казвала,че вицът ти е за протези,просто се сетих за тази историйка...
Е,пък ако въпросната баба от вица беше с протези,колко по-лесно щеше да му е на момченцето да си играе с тях... Mr. Green

# 204
Мутри нахлуват в дома на богат бизнесмен. Хващат го, връзват го с въже и го мятат в кладенеца. Оставят го да се понагълта с вода, после го чакат да се съвземе и питат :
- Къде са златото, диамантите, доларите ??? Казвай бързо !
- Ама чакайте, момчета..нищо няма..
Не го доизслушват и пак го мятат в кладенеца. Пак същата процедура и пак питат :
- Къде са златото, диамантите, доларите ??? Казвай бързо !
Бизнесмена едва съумява да измучи нещо с отрицание и пак го мятат вътре. И пак :
-Къде са златото, диамантите, доларите ???
Бизнесмена плюе, кашля и най-накрая успява да изрече.
- Момчета, най-добре е да намерите водолаз с фенерче..аз нищо не виждам вътре.

Питат пожарникар.
-Кое е най-трудното нещо, което успяхте да изгасите в живота си ?
- Най-трудно си погасих кредита..

- Кой е царят на всички животни ?
- Директорът на зоопарка !  Wink

# 205
  • Бургас
Блондинка, брюнетка и червенокоса са в пети клас. На коя от тях гърдите са най-големи?

На блондинката, защото е на 14г. Wink

# 206
Учителката пита:
- От къде са произлезли хората?
Иванчо:
- Бог ги е създал!
Учителката:
- Не е вярно, хората са произлезли от маймуните.
Иванчо:
- Вашето родословно дърво не ме интересува!

# 207
  • Карлово
Три дами седят и си говорят в кафене.
Едната има приятел, другата любовник, а третата е омъжена от 15 години.
Трите решават да си купят кожено бельо и да разкажат на другия ден как е минало.
Тази с приятеля раказва: "Моят, като ме видя, и каза, че съм единствената жена за него,
падна на колене, предложи ми брак и цяла нощ се любихме!"
Тази с любовника споделя: "А моят, само като ме погледна и ми скочи,
каза че съм знаела точно какво иска цяла нощ правихме страхотна любов, чак до зори!"
Омъжената казва: "Моят, като се прибра, погледна ми е каза - Ооо, Батман, какво има за вечеря?"

Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Да не вземе да мине страница без този виц. За около 15-ти път в темата! Готино, а? Mr. Green

Да,ама аз го виждам за първи път. Joy

# 208
  • Карлово
Двама приятели се срещат на небето. С голяма изненада единият вика:
А! Ти от какво умря?
Другият казал от "От студ. А ти?
Първият отговорил."От яд. Прибирам се у дома, жената гола в леглото. Почнах да търся любовника -  под леглото, в гардероба, на терасата, в банята, а бе братче никъде не го открих и от яд умрях."
Вторият рекъл: "Що не отвори хладилника и двамата щяхме да сме живи."

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 10:41 от chanoir

# 209
  • Майничка
Преди поредните общински избори, ВиК пуска водата в ромския квартал, въпреки неплатените сметки. Руква една ми ти бистра струя от чешмата, почва Айшето да пере наред и нарежда:
- Глей, Асан, глей ква хубаа вода, ку имаше брашно и сирини, ква баница щях да врътна...
Най-малкото й отроче се присламчва със светнали очички и се провиква:
- Цялата шъ я изям!
Баща му се врътва и му отперва един шамар:
- Как цялата бе, мискинин! А твойто братя и сестри гладен да стоят, а!
Дребното писва, а майка му, досущ лъвица, се изправя пред него:
- Остай го, бе, Асан, нека яде, ся му се е паднало!

Общи условия

Активация на акаунт