Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 4

• 157 019
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
  • Карлово
Един рибар се връща без риба от риболов. За да не му се кара жената купува един шаран от магазина и си върви към къщи. По пътя спира до кръчмата да се види с приятелите и за да не забрави шарана го пъха в гащите. Почерпили се нашите, изпили по някоя уи друга бира, понагласили се и нашият човек отишъл до тоалетната. Ракопчал панталона, извадил шарана и почнал да го гле-е-еда и да се чуди:
-Че си мой- мой си.
- Ч е си мек -  мек си.
- Че имаш глава и това го разбирам, ама тоз тъжен поглед, от де го извади? Rolling Eyes

# 211
Американец и българин умират и попадат в Ада. Дявола им предлага да избират едно от двете: български ад или американски ад. Естественно грешниците се интересуват каква е разликата...
Дявола:
- В българския ад ще ядете по две кофи лайна на ден, а в американския само една кофа.
Съответно българина плюе на всичко и избра българския ад. Американеца иска по-доброто и избира американския ад.
След една година се срещат. Американеца:
- Ти, приятелю направи много лош избор! Аз сутринта изяждам една кофа лайна и цял ден съм свободен.
Българина:
- Нищо подобно. В нашия ад е българска работа - ту лайната не са докарали, ту кофите не стигат за всички...

Кой как отива на рожден ден?
Англичанинът: с достойнство.
Французинът: с торта.
Руснакът: с водка.
Българинът: с приятели.

Кой как си тръгва от рожден ден?
Англичанинът - с достойнство.
Французинът - с домакинята.
Руснакът - на четири крака.
Българинът - с остатъкът от тортата.

Кой какво си мисли:
Англичанинът - "Дали опазих достойнството си?"
Французинът - "Май дъщерята беше по-хубава."
Руснакът - "Ей, че хубаво се отрязох!"
Българинът - "Хм! Да бях взел и пиячката."

# 212
този за попа го знам в друг вариант : за да го запопят трябвало да издържи изпит, той пийнал няколко и отишъл в църквата /около пловдив била случката/ на изпит. на другия ден се освестил и отишъл да пита как е минало. старият отец му направил няколко забележки: в църквата се влиза на два крака, не на четири, към миряните се обръщаш с "бог да ви благослови", като те поздравят, а не с "к`о ста`а майна", пред иконата на исус се кръстиш, не викаш "ице, `де е оная па`авра, майка ти", и на отеца се целува ръката, а не п`шката, благодарение на което ти все пак взе изпита. гнусно

# 213
този за попа го знам в друг вариант : за да го запопят трябвало да издържи изпит, той пийнал няколко и отишъл в църквата /около пловдив била случката/ на изпит. на другия ден се освестил и отишъл да пита как е минало. старият отец му направил няколко забележки: в църквата се влиза на два крака, не на четири, към миряните се обръщаш с "бог да ви благослови", като те поздравят, а не с "к`о ста`а майна", пред иконата на исус се кръстиш, не викаш "ице, `де е оная па`авра, майка ти", и на отеца се целува ръката, а не п`шката, благодарение на което ти все пак взе изпита. гнусно

Joy Joy Joy JoyТова ми хареса ..

# 214

Разговор по време на секс :
- Скъпи, има ли в мен поне нещо хубаво ?
- Има, скъпа, но ей сега ще го извадя.

Доктор към пациент.
- Поздравявам Ви, във вас се е зародил нов живот.
- Но, докторе, аз съм мъж !!!!
- Ами , на глистите май не им пука !

Една блондинка разказва на друга:
- Вървя си и гледам лежат 100 $. Викам си аха , намерих, наведох се да ги взема и разбрах, че ще ги печеля.

# 215
  • Карлово
Пак един отишъл в пъкъла и дяволът го развежда да си избере наказание. На едно място едни грешници в едни казани, отдолу гори един огън, другаде ..................... бла бла бла, накрая едни газят до коляно в изпражнения. На нашия човек му се видяло поносимо и рекъл "Тук в лай....та искам."
Оставили го там. Тъкмо нагазил и надзирателят викнал:
"Почивката свърши! Гмуркай се!"

# 216
Тази тема е най-добрият антидепресант! Crazy

# 217
Бестселърът на всички времена:
"Как да открием мъжа на своите мечти и какво да правим после с тоя боклук"

Joy Joy Joy

# 218
В книжарницата:
Моля,дайте ми един глобус на България и един молив за трети клас! Crazy

# 219
  • Страната на чудесата
Асан бил на екскурзия в Париж и разказва спомени на Айшето:
- Отгоре всичко се вижда. Погледнеш на север - си е***о майката, на юг пак си е***о майката, надолу и там да си е*е майката.
Айшето се просълзила.
- Що ревеш ма?
- Ми, разчувствах се какви хубави неща имало там…

По време на Втората световна война взели един циганин в казармата. Неочаквано по време на решаващата битка боеприпасите свършват. Капитанът отчаяно отива при циганина:
- Манго, ето ти три гранати и една каска, искам да се опиташ да удържиш положението докато се вьрнем с боеприпаси.
Циганинът му казал:
- Я по-добре ми дай три каски и една граната!
Дал му ги капитанът. Върнал се след време с боеприпаси, гледа и не може да повярва на очите си: от едната страна пушките, от другата дрехите, по средата германците стоят голи и тракат с зъби. А пред тях циганинът:
- Тука има, тука нема, кой ще познае къде е гранатата?

# 220
Един ден Зайо Байо отишъл в гората и казал:
- Аз съм зайче с кошничка, идвам да крада.
Срещнал го Кумчо Вълчо и му казал:
- Зайо Байо, тука няма да крадеш. Иди в Америка.
Зайо Байо отишъл в Америка, но на летището не се сдържал и казал:
- Аз съм Зайо Байо с кошничка, идвам да крада.
Срещнали го на летището и му казали:
- Тука няма да крадеш. Иди в Франция.
Зайо Байо отишъл във Франция и на летището пак не се сдържал и казал:
Срещнали го пак на летището и му казали:
- Тука няма да крадеш. Иди в Германия.
Зайо Байо отишъл в Германия и на летището отново не се сдържал и казал:
Срещнали го те отново на летището и му казали:
- Тука няма да крадеш. Иди в България.
Зайо Байо отишъл в България си казал:
- Аз съм Зайо Байо с ко... Къде ми е кошничката?

Последна редакция: сб, 26 сеп 2009, 14:12 от didimora

# 221
  • Варна
Млад мъж искал да купи подарък за рождения ден на новата си приятелката, но тъй като излизали съвсем отскоро, дълго се колебал и решил, че чифт ръкавици носят най-подходящото послание: романтичен и не твърде интимен подарък.

Заедно с по-малката сестра на любимата си, той отишъл в най-скъпарския магазин за дамска мода и купил чифт бели ръкавици. Момичето купило боксерки за себе си. По време на опаковането обаче, продавачката се объркала и разменила двете покупки. Без да провери съдържанието на пакета, младият мъж го изпратил на любимата си, заедно със следната бележка:

“Избрах това, защото забелязах, че не носиш нищо, когато излизаме вечер. Аз лично, харесах едни по-дълги, с копчета, но понеже сестра ти носеше къси, се убедих, че се свалят по-лесно. Цветът е малко деликатен, но не се притеснявай - продавачката ми показа своите, които носела от 3 седмици - бяха съвсем леко зацапани. Помолих я да ми покаже как й стоят твоите и установих, че са наистина страхотни. Бих искал да присъствам, когато ги слагаш за пръв път, но нямам съмнения, че доста други ръце ще ги докоснат, преди да успея да те видя отново. Когато ги сваляш, не забравяй да подухаш малко в тях, защото ще са леко овлажнели от носенето. Помисли си само, колко хиляди пъти ще ги целуна през предстоящата година!!!

С много любов!

P.S. Най-новата мода била да се носят леко подгънати - така, че част от вълната да се вижда.”
Това с ръкавиците съм го чела като ученичка преди 15-тина години  Mr. Green Даже го имам по едни такива тетрадки-споменници или нещо такова. Сега някой го изкопа и през последните 20 дни го получих 8-9 по мейла и го чета за н-ти път тук.

# 222
Разбрах ,че съм повторила вица и се извинявам ,за което.
 Ето още няколко попълнения:

Иванчо пита баща си:
-Тате, какво е гола вода?
-Айрян без кисело мляко!
-Вчера скачах с парашут.
-Е и?
-Ами...разбрах най-после откъде се отделя адреналина...
В училище учителката иска децата да й кажат по едно изречение с рима.
Марийка:
- Паднах в реката и си намокрих краката.
Иванчо:
- Паднах в саламура и си намокрих краката.
- Иванчо в изречението няма рима.
- Ами, защото саламурата не стигна до римата
Млад моряк се качва на първи рейс. Минава месец,два,три,момчето му се прищяло жена,ама на кораба само мъже. Отишъл той при старши моряк:
- Абе колега тука като ви се прииска жена какво правите?
- За 400$ оправяме готвача китаец.
- То добре,ама не е ли много 400$?
- Верно много е,ама гледай сега - 100$ даваме на капитана да си затвори очите,че хич не ги обича тия работи. 100$ даваме на боцмана да си затвори очите,че и той хич не ги обича тия работи. И накрая 200$ даваме на двама яки моряка да държат китаеца да не мърда,че той пък изобщо не ги обича тия работи...

В 2 часа през нощта..., бар..., всичко е затворено.
От дупката се показва немската мишка, оглежда се - няма котка, тичка към бара,
налива си бира, изпива я на екс и с всичка сила тича обратно към дупката.
След минута се показва френската мишка, оглежда се - няма котка, тича към бара,
налива си вино, изпива го и бяга към дупката.
Мексиканската мишка - показва се, няма котка, бар, текила, дупка.
Показва се българската мишка - няма котка, тича към бара,налива си 100 грама ракия,
изпива, оглежда се, няма котка, налива си втора, пие - няма котка, трета - няма котка, четвърта, пета... след петата сяда, оглежда се - все още няма котка, започва да разгрява мускулите и злобничко така си мърмори:
- Ми че го чекаме, д*ба маа му...

# 223

Мъжът седи и чете вестник. Жената му казва:
- Стига си викал "да"! Вече от десет минути не говоря.

# 224
Пиян артист се прибира и почва да натиска жена си. Тя:
- Абе махни се от мен, ти поне в огледалото видя ли се ?
- Ама мен и в огледалото ли ме даваха ?

Мъж се прибира след лов. Жена му го пита :
- Е как беше ?
- Нормално, един месец няма да купуваме месо.
- Ти си убил глиган ли ?
- Не, изпих заплатата.

Мъж се прибира пиян вкъщи. Жена му намира презерватив в джоба му и ядосано му го напъхва в задника. На сутринта го пита :
- Е как беше, добре ли си пийнахте с приятелите ?
- Добре си пийнахме, ама аз вече приятели нямам !

- Утре пристига мама !
...мълчание
- Ще остане само няколко седмици.
...мълчание
- Чу ли какво ти казах ?
...мълчание
- Ами чудесно , знаех че няма да се разсърдиш.
...тежка въздишка
- И не е нужно да ми крещиш !!!??

Мноого пиян мъж се прибира. Жена му ядосано мърмори.
- Къде те носиха дяволите досега ?!
- Боже, Миме, и ти ли ги видя ?? - стреснато се оглежда съпруга.

Секретарка води мъжа си при шефа си.
- Шефе, извинете, доведох съпруга си за да се убеди, че сте много дърт, дебел и грозен.

В личен състав.
- Какво умеете да правите ?
- Мога да копая .
- А какво друго ?
- Мога да не копая.
- А още какво можете ?
- Ами мога да закопая лопатата така, че никой да не копае.

Общи условия

Активация на акаунт