Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 4

• 155 507
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
Един страхотен виц от дир-а:

- Господине, защо искате да емигрирате от България?
- Вижте, преди години хомосексуализмът се наказваше със затвор, после само с пронудително лечение, после започнаха да го смятат за нормален, напоследък започнаха рекламни гей-паради.
Искам да се махна преди да е станал задължителен!

smile3532

# 31
7 факта, че героите от 'Мечо Пух' употребяват наркотици:

1. На магарето Йори не му пука за нищо, реакциите му са забавени и демонстрира силна липса на мотивация - Марихуана.
2. Прасчо се бои от всеки и страда от мания за преследване - Гъби.
3. Зайо си бута носа навсякъде, от всичко има нужда - Кокаин.
4. Тигърът не може да стои спокоен на едно място, скача, вика, никога не се уморява - Екстази.
5. Кристофър Робин може да разговаря с животните - Халюциногени.
6. Мечо Пух обича сладко и има безгранична фантазия - LSD.
7. Бухалът винаги се притича на помощ на всеки, който има проблем - Дилър...

# 32
7 факта, че героите от 'Мечо Пух' употребяват наркотици:

1. На магарето Йори не му пука за нищо, реакциите му са забавени и демонстрира силна липса на мотивация - Марихуана.
2. Прасчо се бои от всеки и страда от мания за преследване - Гъби.
3. Зайо си бута носа навсякъде, от всичко има нужда - Кокаин.
4. Тигърът не може да стои спокоен на едно място, скача, вика, никога не се уморява - Екстази.
5. Кристофър Робин може да разговаря с животните - Халюциногени.
6. Мечо Пух обича сладко и има безгранична фантазия - LSD.
7. Бухалът винаги се притича на помощ на всеки, който има проблем - Дилър...

Ето къде бил ключът от бараката... smile3532 smile3532 smile3532

# 33
  • Дъ Биг Вилидж
В една черна черна галактика, около едно черно черно слънце обикаляла една черна черна планета. На черната черна планета в една черна черна планина в една черна черна пещера стоели двама черни черни мъже. Единия погледнал другия и казал:  - абе, брато, май не трябваше да ги палим тези гуми.

Любимия на жена ми:

Цигнаска сватба. Първа брачна нощ.
Асан: Айше, а дано си честна!
Айше: А дано ма надали!

# 34
Едно семейство имало котарак. Не се прибирал по цели седмици и гонел котките из квартала. Посъветвали мъжа да го кастрира за да миряса котарака. Мъжът го сторил. В квартала взели да го питат как е котарака. Човекът отвърнал , че пак не се спира само,че вече го дава "консултант". Joy

# 35
Две жени на по 30-33 години умрели и се срещнали пред вратите на рая. Едната пита другата от какво е умряла. Тя отговорила, че е умряла от инфаркт и от студ. С гаджето били в тях, когато жена му се прибрала внезапно.Къде да се скрие и се мушнала в хладилника и не щеш ли умряла от студ. Другата казала, че си втълпила, че мъжът й й изневерява. От тази натрапчива мисъл получила инфаркт и така умряла. Обяснила, че се върнала един ден от командировка по-рано и започнала да търси нещо нередно в къщи, обиколила балконите, килера, банята, навсякъде, обиколила блока, но мисълта, че мъжът й й изневерява не й давала мира. От тези терзания получила инфаркт и умряла. Само в хладилника не била проверила. Тогава първата дама казала:
- Сестро, ако беше отворила хладилника сега и двете щяхме да сме живи! Joy Joy Joy

# 36
Две жени на по 30-33 години умрели и се срещнали пред вратите на рая. Едната пита другата от какво е умряла. Тя отговорила, че е умряла от инфаркт и от студ. С гаджето били в тях, когато жена му се прибрала внезапно.Къде да се скрие и се мушнала в хладилника и не щеш ли умряла от студ. Другата казала, че си втълпила, че мъжът й й изневерява. От тази натрапчива мисъл получила инфаркт и така умряла. Обяснила, че се върнала един ден от командировка по-рано и започнала да търси нещо нередно в къщи, обиколила балконите, килера, банята, навсякъде, обиколила блока, но мисълта, че мъжът й й изневерява не й давала мира. От тези терзания получила инфаркт и умряла. Само в хладилника не била проверила. Тогава първата дама казала:
- Сестро, ако беше отворила хладилника сега и двете щяхме да сме живи! Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 37
Мноооого стар виц/поне 20 годишен:)/
Пътува тираджия късно вечерта на път за дома и слуша радио.По едно време прекъсват вечерния блок и съобщават важна информация:
Над територията на Народна Република България е забелязан НЛО.Съществата са ниски,с дълги ръце,червенокожи,гледат умно и съсредоточено.
Моля,ако срещнете НЛО ,осъществете приятелски контакт.
На човека му се приходило до тоалетната и спрял да пусне една вода в една нива засята с царевица.Тъкмо започнал да си върши работата и гледа точно срещу него,ниско на земята същество отговарящо на описанието по радиото,т.е.-ниско,червенокожо,с дълги ръце,гледащо умно и съсредоточено.Решил да завърже контакт и казал:Аз съм Тодор,шофьор,пикае....
Съществото го гледало,гледало и казало със зор:Тодор,тракторист,сере:)

# 38
Този виц е доста стар и може би сте го чували ама айде да го кажа:В едно село започнали все по-често да кацат извънземни и кмета решил да обясни на съселяните си какво да правят при среща с тях.Събрал селото и почнал:
-Извънземните са дружелюбни и нищо няма да ви направят,те са мънички,зеленички с еййййй такива изпъкнали очи Shocked.Като ги видите, представете се и поговорете с тях.
На другият ден,бай Пешо отишъл на нивата да оре,по едно време гледа в храстите нещо мъничко,зеленичко с еййййййййй такива изпъкнали очи  Shocked,рекъл си"Бре, туй ща да е от ония дето ни разправяше кмета,я да ида да видя".
Отишъл до храста и леко и предпазливо рекъл:
-Здрасти,аз съм бай Пешо,ора.
От храстите се чул стон:
-Ъъъъъъъъъ здрасти,аз съм горският,сера.
За трети път, моя вариант:
Посочил Пешо себе си, после трактора, после земята и казал:
 - Пешо, трактор, оре!
Зеленото човече го гледа опулено и мълчи. Пешо пак:
 - Пешо бе, трактор, оре!
Пак няма отговор.
 - Бе, Пешо бе...трактор...оре !
 - Иван, горски, сере...

# 39
Стар джентълмен се жени за стара лейди. По време на първата брачна нощ, естествено, нищо не става, но джентълменът й казва:
– Аз ще спася вашата чест! – бодва си пръста и пуска капка кръв на постелката.
– Тогава и аз ще спася вашата – отвръща лейди и се изсеква в чаршафа.

# 40
един от вестника

събрали се 4-ма гробари.
1 - Хайде да погребваме мъртвите без ковчег - по-икономично е.
2 - Хайде да ги погребваме изправени - по-малко копане.
3 - Хайде да ги погребваме до кръста - нямя нужда от паметник.
4 - А ако се хванат и за ръце,се получава хубава ограда .

# 41
Стара двойка си седи пред камината в къщи. По едно време дядото започва да се подхилва под мустак.
- Ко се хилиш бре? - му викнала бабата.
- Абе сетих се че като те чуках първия път, ти ми пръдна.
Бабата се сконфузила яко. След известно време дядото се разхилил пак:
- За ко пак си се разхилил сега?
- Абе сетих се че и втория път като те ебах ми пръдна.
Бабата се сконфузила много яко.
лед известно време бабата започнала да се подхилва ехидно.
- Ти пък за ко се хилиш, ма? - попитал я дядото.
- Абе сетих се че аз и сега мога да ти пръдна, ама ти сега немой ме наеба.

# 42
Иванчо към баща си:
- Тате имаме задача от училище да опишем неудачна шега.
- Неудачна шега сине е, когато майка ти ме лъже, че взима противозачатъчни а се раждаш ти.
Майката:
- Глупости! Неудачна шега е, когато баща ти ме убеждава, че е шеф на голяма компания а се оказва, че компанията е пиянска!

# 43
Карал си дядо каручката в покрайнините на града. Насреща му две момичета от занаята.
- Какво правите, бе момичета? - попитал дядото.
- Дядо, всичко правим за 5лв.
- Качвайте се дядовото в каручката!
Старецът ги закарал на лозето и им дал по една мотика.
- Ама, дядо, това не можем!
- Нали казахте, че правите всичко за 5лв...

Софийска блондинка вижда морето за пръв път.
- Повече няма да вярвам на учебниците. Пишат, че е черно, а то е синьо.

Блондинка:
- Вчера бях на очен преглед.
- Какво ти казаха?
- Казаха да науча азбуката!

Двама дядовци си говорят, единият вика на другия:
- Помниш ли на времето в казармата като ни даваха бром.
- Помня, помня казал другият.
- Мен сега ме хвана.

# 44
  Мъж на смъртния си одър. Идва свещеника и го питат за последното му желание, а той казва.:
 - Искам да дойдат и да застанат от двете ми страни един лекар и един адвокат.
 - Добре, ще го изпълним, но ще кажеш ли защо точно това е желанието ти - попитали го стъписани.
 - Ами защо, защото съм християнин и аз като Христос искам да умра между двама разбойници

Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт