Графика на БТ. Моля за мнението ви ! 1.2

• 15 870
  • 785
  •   1
Отговори
# 120
desitalee колко трябва да е нормалната разлика между двете фази?
Моята е 0,44  Rolling Eyes

Идеална ти е разницата!  Simple Smile За проблемна се смята, когато е под 0,4  Peace

бебе26, аз и вчера ти казах, че според мен овуто ти е било на 12-ти или 13-ти ден, по скоро на 13-ти. След мен и Мили Ванили подкрепи за ову на 13-ти ден. Казах ти и, че най-вероятно бейбиплан ще ти засече овулация на 14-ти ден, тъй като ще прекара разделителната линия през 36,8 градуса, следователно, за да ти засече ову, трябва да имаш температура над тази в три поредни дни - демек утре вече ще ги видиш заветните линии Flutter Относно това, че БТ не се е покачила драстично - на предната страничка вече обясних - принципно покачването на температурата не е задължително да е рязко и в никакъв случай не е задължително да се случи в денят след овулацията  Peace И не се притеснявай, не сте изпуснали момента - имате кръгчета точно когато трябва!

# 121
Деситале, благодаря за отговора, явно на 13-я ден ми е О, и ЛФ е 15 дни. НО забелязах като преглеждам стари графики, че винаги наблягаме на  luvbed преди О, или в самия ден, но никога ден след това. За това си мисля, че като пропуснахме на 14-я ден, пак нищо не се е получило! Времето ще покаже!  Praynig  Praynig  Praynig  Peace  Peace  Peace

# 122
BEBE26 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover ДАНО ДА Е СТАНАЛО ЧУДОТО!

# 123
Здравеите,направих си графика в babyplan.Tам ми отчете О на 11 ден,обаче разницата за сега ми е мн малка  Sad  Днес имах едно много малко розово зацапване,обаче мн се притесних-никога не ми се е случвало  Cry Незнам какво да правя дали утре да си направя едно изследване на прогестерона или още днес да отида???????????
Моля ви,дайте ми съвети,защото съм на път да откача  Sad

# 124
Това зацапване може да е имплантацията,което е добре.Не се шашкай.Ову и аз така мисля на 11 ден.Просто покачването при теб е по-плавно.Разницата може да се покачи още не й се притеснявай.
Утре ти е 7 ден след ову нищо не пречи да си изследваш прогестерона ако искаш-макар,че ову не е доказана от лекар.

# 125
Аз този месец нямам сърчица  Cry мъжът ми го няма в къщи и няма как да е имплантация,за това се притеснявам!!!!

# 126
Аз този месец нямам сърчица  Cry мъжът ми го няма в къщи и няма как да е имплантация,за това се притеснявам!!!!

А така ли  Rolling Eyes Вярно,че писа преди за това.Ами тогава важното е,че е малко.Нали не тече нищо а е спряло.Така или иначе утре ако искаш може да отидеш да се изследваш-точно ден ти е

# 127
  • София
Здравеите,направих си графика в babyplan.Tам ми отчете О на 11 ден,обаче разницата за сега ми е мн малка  Sad  Днес имах едно много малко розово зацапване,обаче мн се притесних-никога не ми се е случвало  Cry Незнам какво да правя дали утре да си направя едно изследване на прогестерона или още днес да отида???????????
Моля ви,дайте ми съвети,защото съм на път да откача  Sad
изследване на прогестерона Peace
на мен се  е случвало такова зацапване и ...утрогестан след ОВУ....

# 128
За сега няма повече не ми е цапало.УТРЕ наистина ще отида да си направя изследване на прогестерона,аз до нова год приемах дуфастон,но го спрях(приемах го почти цяла година),но явно ще трябва да го подновя!!!Един доцент преди ми беше казал ,че трябва да го приемам профилактично през 3 месеца.Аз не го спазих и маи лошо....
Но да се надявам че не е станало нищо фатално,утре ще отида да си пусна една кръвчица.
Благодаря ви за помощта  Hug

# 129
Пиши утре непременно как е минало и какво са ти казали.Дано всичко е наред  Peace

# 130
Сетих се,че вчера ми взимаха проба за цитонна маска,и имаше малко кръв по чет4ицата и и по ръкавиците на гинеколошката!!!Възможно ли е днешното ми прокървяване да е в следствие на цитонната маска???  Thinking

# 131
  • Holland
Здравей, Simple Smile
Напълно е възможно зацапването да е от гинекологичният преглед.
При мен много често така се получава .Не се притеснявай.
Но ако продължи, тогава е добре да последваш съветите на момичетата и да изследваш прогестерон.

# 132
Пика, и аз като Рита смятам, че пробата за цитонамазката е виновник за прокървяването. Но  Naughty за свое лично успокоение отиди да видиш как стоят нещата и с прогестерона! Тъкмо сега му е времето! Peace

# 133
УТРЕ ОТИВАМ !!!!!!!Но ще си направя само изследването,ще видя как е и после ще му мисля повече!!!!!

# 134
     Здравейте момичета , кажете какво мислите за моята шантава графика ! Дали има ову ....  newsm78

целувки на всички   bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт