Графика на БТ. Моля за мнението ви ! 1.2

• 15 869
  • 785
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ще се радвам ако хварли те по едно око и  на моята графика Hug

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=birzata
може и да бъркам но ОВУ предстои, даже мяза на моята графика newsm78

# 106
Порво да кажа,че си смених името от didikar на Мама Диди.Това първото ми звучеше като автомобил  Joy
Илианка Simple Smile, мисля,че аву ти е била на 17 ден. Ако се съди по сегашните ти Т.Хубаво беше да имаш и преди ову Т.
neti85, може би ову е днес.За по-сигурно ще трябва да изчакаме и следващите дни Т ти.

# 107
Момичета,а з съм нямала О този път.Имам киста на десния яйчник.Трябва да се махне кистата и ще продължавам Клостилбегита.Това  е заключението на док.Хайде до скоро

# 108
Момичета,а з съм нямала О този път.Имам киста на десния яйчник.Трябва да се махне кистата и ще продължавам Клостилбегита.Това  е заключението на док.Хайде до скоро

И аз имах кисти така преди да забременея.С противозачатъчни ли ще ги махаш.Не се притеснявай не е голям проблем.Само дето ще забави процеса на бебеправене  Hug

# 109
Здравейте, момичета искам да помоля да коментирате и моята графика!!!Знам,че не пълна,но искам да ми помогнете да определя О,в кой ден е била!!!!АЗ съм още не опитна в меренето на БТ за първи месец е следя,но прегледах др. графики поне 1000 пъти  Grinning ЩЕ съм много благодарна ако ми помогате от време на време!!!Също и да ми кажете дали имате някакви забелешки към графиката ми.Искам и да ви попитам как си смятате разницата м/у първа и втора фаза?За инфо. цикъла ми е на 29 дена.
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ПОМОЩТА  Hug

# 110
ela79, надявам се най-скоро време  да се отарвеш от тази мрасна ,гадна,нахална......киста Peace и да ни зарадваш с хубава новина! EFP  preggoУСПЕХ!

# 111
според мене всичко върви добре за сега !!!Ову. тестове не си ли правила?И сърчицата ти се свидят май smile3503 doh

# 112
НЕ ми се свидят сърчицата ами мЪжа ми го няма  Cry и няма как да станат !!!А за тестовете не съм ги правила,ще ги почна от др месец той като си доиде.Сега меря темп да разбера горе доло кога е О понеже тои като си доиде да знаем кога ДА девистваме,и без това си идва за малко и после пак заминава  Sad  КАКВО ДА правя такава ми е съдбата,ама това е др тема.КАТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСЯТ НАЧИНИ В ЧУЖБИНА!!!!!!!!!според вас този месец дали ми е минало О?
 Hug

# 113
НЕ ми се свидят сърчицата ами мЪжа ми го няма  Cry и няма как да станат !!!А за тестовете не съм ги правила,ще ги почна от др месец той като си доиде.Сега меря темп да разбера горе доло кога е О понеже тои като си доиде да знаем кога ДА девистваме,и без това си идва за малко и после пак заминава  Sad  КАКВО ДА правя такава ми е съдбата,ама това е др тема.КАТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСЯТ НАЧИНИ В ЧУЖБИНА!!!!!!!!!според вас този месец дали ми е минало О?
 Hug

Графиката ти е добре.Имаш си ову и аз мисля,че е на 10 или 11 ден.Колко ти е дълъг цикъла по принцип? Ако ову е тогава когато си мисля трябва да е около 25 дни.

# 114
pika, според мен овулацията е била на 13 ден, но все още е рано да се твърди със сигурност. Засега графиката е добре, но Т. трябва да се вдигне още и да се задържи висока до началото на следващата М.
Ела, съжалявам за кистата. Мисля, че не трябва да пиеш Клостил без лекар да ти го е назначил, освен това, когато се приема Клостил е задължително ехографското проследяване на фоликулите и таймирането на овулацията. Успех с лечението на кистата!  Praynig

# 115
Според вас до колко градуса трябва да се вдигне темп???как си смятатате разницата???

# 116
Пика, за да не се мъчиш излишно, вземи си направи графика в babyplan.ru , където автоматично се засича овулация с пресечени червени линии и се изчислява разницата (разликата между средната БТ за първата и втората фаза от цикъла). Малката разница е свидетелство за естроген-прогестеронова недостатъчност, т.е. или естрогенът не е бил произведен в достатъчно количество през първата фаза или прогестеронът - през втората...  Peace

Ела, съжалявам за кистата  Hug Хубавото е, че проблемът е лесно отстраним, лошото е, че ще забави малко бебеправенето  Flutter

Мама Диди, новият ник повече ми харесва! И на мен старият ми създаваше асоциация за кола или автомобилна част  Mr. Green

# 117
Снощи ходих в клиниката по стерилитет в АГ-Варна  при д-р Александров.Смятам,че съм в най-добрите ръце.Той ще прецени ще пия ли Клостил и про какви условия след ехографски преглед 4-5 ден от първия ден на менструацията.Аз вече няма да си правя експерименти .Ето го резултата. Sad

# 118
Пика, за да не се мъчиш излишно, вземи си направи графика в babyplan.ru , където автоматично се засича овулация с пресечени червени линии и се изчислява разницата (разликата между средната БТ за първата и втората фаза от цикъла). Малката разница е свидетелство за естроген-прогестеронова недостатъчност, т.е. или естрогенът не е бил произведен в достатъчно количество през първата фаза или прогестеронът - през втората...  Peace

.......................................

desitalee колко трябва да е нормалната разлика между двете фази?
Моята е 0,44  Rolling Eyes

# 119
Добро утро, момичета! Вече съм на работа, но първото, което правя е да влеза в моите графики, да нанеса резултатите от вчера и тази сутрин и да влеза веднага при вас!  Hug
ФФ тази сутрин много ме обърка!  Имам чувството, че ми засича винаги О на 13 ден, защото предните пъти така е било  newsm78
БП още нищо не е засекло. Сега не знам кога е било О, защото в неделя и пон имах болки долу ниско, а теста показа + в неделя. Мислех, че още се покачи в пон или вторник драстично, но не  newsm78 , едва тази сутрин. според мен О е било вчера, но при положение другите неща, направо не знам, нищо чудно пак да сме изпуснали точния ден  #Crazy
Но вече започвам да навлизам в мерене на БТ и тестове и другия месец по-лесно ще си определя датата  Praynig
Би трябвало д ми дойде точно на рожденния ден  Cry Но всичко с времето си... Само ми помогнете да разчета графиката на този етап! Благодаря!   bouquet  Peace   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт