Графика на БТ. Моля за мнението ви ! 1.2

• 15 868
  • 785
  •   1
Отговори
# 90
  • Манчестер
Не съм съгласна че бейбиплан е по-добра програма  Peace . Фертилити отчита на база всички данни които въвеждате + тестовете за овулация, но на първо място е БТ  Peace . Много са важни данните, ако не сте сигурни че ЦС е кремообразна не я въвеждайте  Peace . Гледам че Мимаа точно това е направила  ooooh! . И деситале е права  Peace има покачване след +теста и на третия ден спад, затова няма още ову. Утре ако БТ се качи ще се отчете  Peace .

# 91
А къде да намеря тайната за овулационните тестове, за която говорите момичета.
 Аз този месец пропускам заради рентгена при цветна снимка, но от другия искам да съм подготвена и за тестовете...Ако е обсъждано в някоя тема друга ще очаквам линк или някакво обобщение тук също смятам ще е от полза за момичетата като мен.

Благодаря предварително! Laughing

# 92
  • На планетата Земя
Тестовете е добре да се правят по едно и също време през деня (плюс минус един час)
Най-добре следобяд. Аз ги правя между 17.30 и 19.30 часа.

НИКОГА с първа урина.
3-4 часа преди теста не се пият течности и не се ходи до тоалетна. Не е хубаво и огромното наливане с вода непосредствено преди започването на тези 3-4 часа, защото отново имаме разреждане.

# 93
desitalee- защо мислиш ,че ову-то ми е било на 14 или 15 ден?
Не е ли било на 12 ден ,виж там започва да ми се покачва темп? newsm78

# 94
mimaa, на 12-ти ден имаш повишение на БТ, но ако счетем него като ден на овулацията, как тогава тълкуваш положителните тестове на 13-ти и 14-ти ден, които показват предстояща овулация??? Нали ову тестове и мерене на БТ се правят паралено, точно, защото едното показва предстояща, а другото вече минала овулация. И истината е някъде там - между последния положителен тест и повишаването на температурата...  Peace

Момичета, казвала съм вече в тази темичка, ама да повторя   Flutter - фуликулметрията се счита за най-точният метод за установяване на денят на овулацията! Влезте в галерията на бейби план и разгледайте графиките с овулация по УЗИ. Обърнете внимание на тези от тях, в които са използвани тестове за овулация. В 80 % от случаите установетана с УЗИ овулация съвпада с деня на последния положителен тест или следващия, а повишението на БТ в болшинството от случаите настъпва до три дни след това....

Именно затова меренето на БТ не се признава и използва в съвременната медицина - защото показва само дали е имало ову, а не може да определи с точност деня. Но ако в процеса на градене на графиката, ако се включат ову тестовете и се правят наблюдения върху церквилната слуз е много вероятно денят да бъде изчислен с точност до 90%. За това е важно да се вземат предвид всички възможни фактори.

Колкото до Фертилити Френд и това, че понякога прави грешни заключения - случва се! Това е програма все пак, която прави изчисленията по определен логоритъм и параметри, не на всяка цена приложими и важащи за всяка жена. И не на последно място съществува и факторът "човешка грешка" - грешното въвеждане на данни, неправилното правене на ову тестове, въвеждането на неправилно измерена БТ...

П.П. Извинявам се, ако съм досадила! Просто ми се стори важно да си кажа  Crazy

# 95
  • София
Момичета-кокичета,
моля виже моята графика въпреки че е рано....прословутите тестове за ОВУ вече 3-ти ден положителен, ама много положителен резултат, направо незнам какво да мисля newsm78

# 96
Според мен О предстои! Имаш "+" тестчета, а БТ е още ниска, според мен действай, а утре може би ще имаш покачване!
Аз ти следя графиката, защото горе долу се движим еднакво с теб!  Hug

# 97
  • София
Според мен О предстои! Имаш "+" тестчета, а БТ е още ниска, според мен действай, а утре може би ще имаш покачване!
Аз ти следя графиката, защото горе долу се движим еднакво с теб!  Hug
ох bebe26 и аз така предполагам ама се разбихме направо Embarassed сега се обадих и на моя доктор и чакам да се вдигне тая пуста БТ и почвам Утрогестан *2 ooooh!

# 98
nuclearbaby, съгласна съм с бебе26, че овуто предстои  Peace
бебе26, почти 100 % съм сигурна, че бейби план ще ти засече ову на 14-ти ден от цикъла  Flutter, а аз лично смятам, че овуто е било на 12-ти или 13-ти ден   Peace

# 99
здравей те искам да ви споделя че моята телесна температура от увито постоянно е 37 -37.4 вече правих чете ри теста и всичките са отрицателни  .дали има вероятност да съм бременна много го искам

# 100
pda, въпросът ти не е за тук! Тук коментираме графики на БАЗАЛНА температура.
Ето ти линк, където да си зададеш питанката http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=378932.15  Peace

# 101
благодаря за инфото

# 102
  • Манчестер
Бебе26, аз съм за ову на 13-ти  Peace

# 103
Ще се радвам ако хварли те по едно око и  на моята графика Hug

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=birzata

# 104
Ако може и моята да погледнете...

Общи условия

Активация на акаунт