Графика на БТ. Моля за мнението ви ! 1.2

• 15 856
  • 785
  •   1
Отговори
       Здравейте , момичета дайте мнение и за моята графика , за съжаление бейби план не ми отчита ову!  Sad  Дали изобщо е имало  newsm78

vesi_koce   , когато кликна на твоята графика се появява моята , мисля че не си сложила правиния линк!  Hug

srodni   , аз се доверявам на бейби план повече и мисля че графиката ти е хубава , дано се задържи така висока Т!  Praynig

Хубав ден и лика седмица !

# 1
Шуши мисля,че все още няма О.Поне с температурите до момента.Ако следващите дни се покачат над 37 градуса,тогава бих казала,че О Ти е на 25-ти ден,но засега незнам.То не ме слушай много много,че и аз така се обърквам понякога с моите графики.Започнах да пия дуфастон на 17-ти ден само че не съм сигурна вече дали О ми беше на 16-ти ден.Мисля,че беше вчера и се притеснявам ,че не сме правили нищо с моя мъж вече 4 дни(заради спермограма).Но смятам дуфастона да си го продължавам.Така,че не мога засега да ти дам съвет.По-скоро трябва да изчакаш още малко.

# 2
сродни,зачатие откога определя овулацията?

# 3
Мисля, че в зачатие е на 15-16 ден! Но няма как да съм сигурна, защото не съм мерила БТ тогава.

# 4
Мисля, че в зачатие е на 15-16 ден! Но няма как да съм сигурна, защото не съм мерила БТ тогава.
Зачатие не определя софтуерно овулацията,там ти сама си нанасяш дали мислиш,че си била в овулация/жълто цветенце/ или има потвърдена овулация от УЗИ/розово цветенце/.Бейбиплан и Фертилити определят автоматичко овулация,спрямо твоите данни. Peace

# 5
  • Бургас
Деси,ще хвърлиш ли едно око Hug

# 6
Иринке,16-ти ден е за мен.Стискам палци да е станало,гледам, че имате сърчице предния ден.

# 7
  • Бургас
Иринке,16-ти ден е за мен.Стискам палци да е станало,гледам, че имате сърчице предния ден.
Да и по предния Wink
Благодаря ти!

# 8
Здравейте.
Извинявам се за непълната графика ,но все пак бихте ли я погледнали.Бях решила нищо да не меря вече,но в един момент се обърнах на 360 градуса

# 9
Здравейте.
Извинявам се за непълната графика ,но все пак бихте ли я погледнали.Бях решила нищо да не меря вече,но в един момент се обърнах на 360 градуса
Може би 14-ти ден.Ще видим как ще са следващите дни.

# 10
Мерсииии   Hug

# 11
Какво мислите за моята графика?

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 16:35 от ela79

# 12
Какво мислите за моята графика?

Shocked Shocked Shocked не мога да коментирам графиката ти защото и аз самата все подпитвам за моята,но мога да ти стискам палци  да се е получило......с толкова много сърчица    bouquet

# 13
Те са много,а ма май не навреме.Не съм сигурна вече че О ми беше на 16-ти ден и затова питам. Hug
Момичета да се похваля.Спермограмата на мъжа ми е супер.Поне това отпадна като причина за моето незабременяване. Wink

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 09:21 от ela79

# 14
  • Манчестер
ela79 , Ама такъв пердах ще ти теглим  box . Браво за резултата  Hug , ама вместо да кексите ти  smile3512 ...много ше ме е яд  Banghead за тебе .... Стискам палци до посиняване  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed овуто да е било на 16-ти  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт