Графика на БТ. Моля за мнението ви ! 1.2

• 15 864
  • 785
  •   1
Отговори
# 30
  • Deutschland
Сродни и аз мисля,че ти е   хубава графиката и ако толкова искаш да направиш тест ,направи си.Ще стискам палци да се похвалиш с положително резултатче. Grinning

# 31
Много ви благодаря,момичета!Дано този месец наистина да се е получило.Говорих с д-р Владимиров да започваме ин-витро ако ми дойде цикълът.Каза ми да отида между 2-4 ден да започваме подготовка по някакъв си Маркес протокол. Дано всяка една от нас да види  EFPБлагодаря ви!

# 32
   Момичета мили , здравейте !
 Кажете нещо за моята гпафока как ви се вижда , питах в зачатие там ми казаха , че май не е имало Ову ... вие как мислите ?  Hug А и бейбиплан не ми отчита , вече незнам какво се случва

# 33
Шуши, в сравнение с предишните ти графики тази наистина изглежда ановулаторна. Но пък на 25-ти ден от цикъла имаш рязък спад и после рязко повишение на 26-ти ден..., които могат бъдат изтълкувани като овулация...  newsm78

# 34
  • Манчестер
Шуши, и аз съм за евентуално ову на 25-ти  Peace .

# 35
   Момичета мили , здравейте !
 Кажете нещо за моята гпафока как ви се вижда , питах в зачатие там ми казаха , че май не е имало Ову ... вие как мислите ?  Hug А и бейбиплан не ми отчита , вече незнам какво се случва
Здравей, и аз мисля,че овулация е имало  на 25-ият ден.С каква продължителност е цикълът ти?

# 36
Шуши,мисля че този път няма О. За съжаление и аз досега съм на същия хал Sad

# 37
Здравейте, момичета! Тази БТ много ме притеснява вече.Защо не се повишава незнам.След 1-2 дни трябва да ми дойде цикълът.Но ми направи впечатление,че много ме болят зърната на гърдите, не мога да облека нищо.Това не ми се е случвало преди.Но се появиха и болките както пред цикъл. Чудя се дали да си направя тест или да изчакам до утре.Благодаря ви!    love001

И ти като мен имаш спад на Т. в дните на евентуалното закрепване.
И на мен взе да ми пада обаче температурата.Трябва да ми дойде най рано на 27-ми ден. Confused

# 38
    Благодаря от сърце за отговорите момичета !  Hug
 Ела , дано се оправим някои ден  Praynig Hug

# 39
Моля,споделете и с мен моми4ета!
На 9-ят ден от МЦ БТ ми е като константна-36,6???!!!
Два дни(първите дни на М) бе6е 35,5 и след това не мръдна от 36,6  Thinking
Правя тестове за ову и (ве4е и аз не знам какво да мисля) и на 8-ят ден (може би) ми от4ете две еднакви 4ерти4ки.
Нормално ли е така да се задържи тази постоянна БТ???

ПП:за бебе работим всеки ден този месец Wink

# 40
Оказва се, че има и много изоставени дечица в болниците с неясна съдба. Най-ужасното нещо е да се търгува с човешкия живот. Уж нямало злоупотреби, а всъщност никой не знае къде са изчезнали толкова малки сладури. Едни не могат да имат деца, други - ги изостават, а трети - изкарват пари от невинните им душички ... 

http://www.cross-bg.net/index.php?option=com_content&view=ar … 5012&catid=85    #Crazy  newsm78   #Crazy

# 41
Моля,споделете и с мен моми4ета!
На 9-ят ден от МЦ БТ ми е като константна-36,6???!!!
Два дни(първите дни на М) бе6е 35,5 и след това не мръдна от 36,6  Thinking
Правя тестове за ову и (ве4е и аз не знам какво да мисля) и на 8-ят ден (може би) ми от4ете две еднакви 4ерти4ки.
Нормално ли е така да се задържи тази постоянна БТ???

ПП:за бебе работим всеки ден този месец Wink
Имаш ли качена графика?

# 42
Може ли пак да хвърлите едно око на моята графика? Embarassed

# 43
14-ти ден е според мен ову-то. Peace

# 44
Според мен ову е била на 18-я ден! Но не съм сигурна.... някъде другаде отбелязваш ли си БТ? Кои софтуери ползваш?

Общи условия

Активация на акаунт