Графика на БТ. Моля за мнението ви ! 1.2

• 15 857
  • 785
  •   1
Отговори
# 15
Ела,това е чудесно,мъжкия фактор е много важен.Графиката ти не мога да я коментирам,дано овуто е било на 16-ти ден и тестовете да не грешат.

# 16
Здравейте! Тази сутрин имам  спад на  БТ и незнам на какво се дължи. Имам от доста време колит и незнам дали това по някакъв начин не оказва влияние на БТ.

# 17
  • Бургас
Сродни,не мисля,че е спад!

# 18
# 19
ela79 чудесна новина  Hug Браво за хубавия резултат  Heart Eyes Сега наистина и аз не мога да я разгадая твоята графика, но силно се надявам ову да е било на 16-17 ден  Peace  При всички случаи док като те погледне на ехографа другата седмица ще каже какво е положението  Peace
Илианка страхотна БТ  Heart Eyes
srodni спад с 0,1 е съвсем нормално нещо, ще видим как е БТ утре и вдругиден  Peace Ако разгледаш графиките и на други момичета- ще видиш че и при тях БТ варира с +-0,1 и не е винаги еднаква  Peace

# 20
о Вени много ми е драго да те видя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
малко не е по темата но сорййййй Blush

# 21
didikar виждам че разбираш...би ли ми помогнала малко?
В петък се събудих в 6,00 и реших да си меря Т. (понеже можеше да ми се приходи до WC или да не заспя до 7.)
Т. беше 37.40 ,но заспах и в 7.00 се събудих и пак мерих - 37.90.По принцип си меря в 7.00.
Много се чудих коя стойност да нанеса.В Бейби план нанесох по-ниската ,а във Фертилити по-високата.Може ли коментар? Embarassed

Само цитирам се  Embarassed ,но може ли някоя вещта  ,да коментира графиката?
И нещо за самия спад да ми кажете   Rolling Eyes

# 22
Веселушкее то графика няма,пък ти за страхотна я обяви  hahaha hahaha hahaha

# 23
TV графиката ти е страхотна  Heart Eyes Аз съм за ову на 12-13 ден  Peace А този спад е възможно да е имплнатационен , а след това БТ ти се качва още което е много хубаво  Peace  Да видим как ще е утре и вдругиден -ако се задържи такава ще направиш една много хубава трифазна графика  Peace

# 24
Здравейте момичета....
Бихте ли ми погледнали графиката???Мисля си ,че този месец няма да имам овулация,при този спад по средата който ми се полуяи ,а и днес ми в 12 ден от цикъла би трябвало да ми дойде ову-то,а БТ взе ,че ми падна тези 2 дни? Thinking
Какво мислите вие???? newsm78
Мерси предварително!!!  Hug

# 25
TV страхотна ти е графиката.Сега остава да стискаме палци Hug

# 26
Здравейте момичета....
Бихте ли ми погледнали графиката???Мисля си ,че този месец няма да имам овулация,при този спад по средата който ми се полуяи ,а и днес ми в 12 ден от цикъла би трябвало да ми дойде ову-то,а БТ взе ,че ми падна тези 2 дни? Thinking
Какво мислите вие???? newsm78
Мерси предварително!!!  Hug

Мисля, че имаш всички шансове за успех, според мен Овуто ти ще настъпи в тези дни - от 13 до 15 ден, имаш и доста сърчица, така че ... браво на теб и продължавай в същия дух  Simple Smile

# 27
Здравейте, момичета! Тази БТ много ме притеснява вече.Защо не се повишава незнам.След 1-2 дни трябва да ми дойде цикълът.Но ми направи впечатление,че много ме болят зърната на гърдите, не мога да облека нищо.Това не ми се е случвало преди.Но се появиха и болките както пред цикъл. Чудя се дали да си направя тест или да изчакам до утре.Благодаря ви!    love001

# 28
сродни,изчакай си датата на цикъла.

# 29
Сродни, добре ти изглежда графиката! Не виждам причина да се притесняваш  Flutter А и този спад на 5-ти ден след овуто изглежда много обнадеждаващ  Flutter Според мен е раничко още за тест, но пък ако толкова те сърбят ръцете, вземи направи един...

Успех! Стискам палци!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт