Графика на БТ. Моля за мнението ви ! 1.2

• 15 867
  • 785
  •   1
Отговори
# 75
Очаквам мненията ви  за моята графика bouquet Heart Eyes

http://calendar.zachatie.org/work/DisplayOtherUserGraphics?userLoginName=birzata

# 76
щракнете в/у розата  Hug с 300 зора само това можах Rolling Eyes

# 77
Скарлет,бладодаря ти за мнението.Възможно е да е така както казваш.
На мен прогестерона ми е изписан от лекар.Утре имам час в клиника по стерилитет и след ехографския преглед смятам,че ще знам със сигурност дали е имало О този ми цикъл.Така,че съм направила всичко което мога.Стискайте ми палци за утре.Въпреки,че аз знам какво ще стане предварително.Ще си направя цветна снимкаи ще продължа Клостилбегита.Поне още 4 месеца.И след това,незнам.Може би ще има съвет към мен да отслабна още петнадесетина килограма.Следене на хормони.И може би Инсеминация.Ох,така не ми се иска да се стига до там Sad

# 78
Добро утро.Искам да попитам,въпреки спада от вчера и днес има ли все още някакъв шанс?

# 79
НЕТИ според мен още няма О, температурата трябва да ти се задържи висока поне няколко дена.
ИЛИАНКА - може би е така наречение имплантационен спад, не се шашкай и си действай по нататък. всичко ще е наред!

# 80
Илианка, щом няма лелка - има шанс! Рано е да се отчайваш!  Hug

Ела, стискам палци за прегледа утре. Дано нещата се развият по-добре отколкото очакваш, но дори и да се стигне до инсеминация, не виждам нищо лошо или срамно в това. Важното е, да се постигне крайния резултат!  Hug

Нети, рано е още да правим заключения минало ли е овуто или не. Дай да видим каква ще ти е БТ утре и вдругиден и тогава да коментираме...  Peace

# 81
Момичета имате ли идея защо в fertility friend  не ми се прекъсват червените черти на графиката? newsm78   ову-то ми мина а все още там да е показало...??

# 82
mimaa, фертилити френд засича овуто на базата на БТ и положителни тестове за ову. Тоест след последния положителен тест за овулация, ако има покачване на БТ в три последователни дни, програмата ще ти засече ову в деня на последния положителен тест. При теб обаче БТ се е повишила в двата дни след теста и на третия ден е спаднала. Затова програмата не слага линиите... Много е вероятно изобщо да не ги сложи... Това, обаче, изобщо не означава, че не си имала овулация. Щом графиката ти е двуфазна и си имала положителни тестове за овулация, значи такава е имало.

А това, че бейби план ти е засякъл овулация нищо не значи. Погледни несъответствието между деня на овуто и положителните тестове за овулация...

Аз смятам, че овулацията ти е била на 14-ти или 15-ти ден от цикъла, тоест в деня на последния положителен тест или денят преди покачването на температурата..  Peace

# 83
Ама чакайте малко,положителния тест не значи,че това е деня на овулацията,нещо бъркате,макар да е възможно да има овулация в деня с положителен тест.
мимаа,махни положителните тестове от фертилити и ще се оправят нещата.На мен ми се е случвало да се обърка софтуера на фертилити ,при несъответствие на цервикална слуз и определяне състоянието на маточната шийка.Оттам фертлити не ми определи овулация.Махнах стойностите и оставих само температурите и нещата си дойдоха на място.После се научих да определям по-точно тези параметри и не ми се е случвало да имам месец,без засечена овулация.
Аз съм за 12-ти ден ОВУ.

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 09:46 от ДесиХ2

# 84
Овулацията настъпва в рамките на 12-24 часа след положителния тест. Това е най-разпространеното и общовъзприето становище.  Тоест, ако положителния тест е засякъл пика на хормона в12 часа на обяд, следователно овулацията се е случила от полунощ на същия ден, до полунощ на следващия...

Има една статия във фертилити френд точно по този въпрос. Ето ви и линка http://www.fertilityfriend.com/Faqs/Positive-OPK-the-same-day-as-ovulation.html

П.П. Не разбирам защо пък трбява да се махат тестовете за овулация от графиката, само и само тя да бъде нагодена да изглежда "удовлетворително"... Ако целта на упражнението е в експеримента - добре, но иначе не виждам смисъл... Така или иначе графиката в бейби план вече е показала ову, без да взима под внимание тестовете за овулация... Строенето на графики и в двата сайта едновременно се прави точно за това - за да се видят различните гледни точки.

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 09:54 от desitalee

# 85
Много моля за помощта ви. Днес съм с отр. тест Шуър Чек - 18-ти ден от овулацията, базалната температура е мерена около 6.00 ч. ректално. Слагам Утрогестан, което причинява по-високата температура, но защо нито цикъл имам, нито положителен тест? Преди 6 дни Бета ЧХГ беше 1.32. Благодаря ви за вниманието и успех!
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … ginName=mama%20da

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 16:26 от Mama Da

# 86
Защото много често ние самите правим грешки при определяне на някои параметри.
Колко момичета в темата назад даваха положителни тестове в графиките си,а при разговора се оказваше,че съвсем не са били положителни .Докато се научим да ги опредляме максимално точно се случва да бъркаме.Затова аз в началото залагах повече на температурата,отколкото на другите фактори.Само да спомена ,че първите опити с овулационните тестове при мен даваха само отрицателен резултат.След доста четене и опити разбрах,как да ги правя,за да видя положителен./а това не бе обяснено в листовките на тестовете,които ползвах/.Освен това неведнъж сме говорили,че фертилити често се обърква ,заради вида на софтуера,който ползва и бейбиплан определено определя по-точно овулация.Фертилити често пренебрегва температирните стойности,за сметка на допълнителните фактори. Simple Smile

Мама Да,оправи си линка,защото излиза моята графика./ако ти е трудно дай ми ника ти в зачатие и ще сложа правилния линк кум графиката ти/.

# 87
ДесиХ2, напълно съм съгласна с теб!  Hug Аз имах абсолютно същтие проблеми, докато се науча да ги правя тия пусти тестове за овулация. С мимаа обаче надълго и нашироко от няколко месеца насам обсъждаме и на лични и в чата как да ги прави и съм убедена, както и тя, че този месец вече добре се е справила. Затова съм против триенето им от нейната графика...  Peace

# 88
Еее,щом има обучение е друго Simple Smile
Ама фертилити е малко смотана програма понякога,та не се учудвам ,че не показва ову.
Мама Да,ето линка към твоята графика:

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … ginName=mama%20da

Чудесни температури,дано няма цикъл,стискам палци.

# 89

Мама Да,ето линка към твоята графика:

Чудесни температури,дано няма цикъл,стискам палци.
Много благодаря и за помощта и за пожеланието! Аз съм малко отчаяна от теста и в момента пия кафе в работата. Лека и щастлива бременност и здраво бебче!

Общи условия

Активация на акаунт