През ОКТОМВРИ са родени нашите слънца, най-умните и най-чаровните деца!

• 41 148
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Аз още веднъж да се оплача- моето мъж така и не си дойде поне до сега  Cry

Злато - обещала си ми от една камара време да ми звъннеш за кафе.... айде да те видя - в един квартал сме а не сме се виждали от толкова време. Тони ходи ли на градина - че аз късно идвам да си взема хлапака и дотогава почти всички са си взели децата и хич не знам там ли е или не...
драсни нещо.

айде стига ви от мен - два поста за една вечер - това е като за почти два месеца време при мен Simple Smile вижте какво прави свободното време а? Laughing

# 31
Юхууууу...добро утро, млади дами!
Надявам се спахте добре и сега пиете сладко сладко кафенце и се усмихвате приятно!
Все за Дилянка си мисля и се надявам, да не кажа съм убедена, че всичко ще е наред.
Зори, миналата седмица аз ревях от моя мъж, сега ти се оплакваш - твоя поне отишъл да запива, моя заспиваше с Преси.....абе мъже.
А относно Томас - нашата болна тема, ние понеже имаме един Томас, два вагона и едно кръгло трасе - има ги в Джъмбото, ама само комплекти. Нашия беше от евтините - 60 кинта, имаше и 150  Shocked. Та Танчето ме открехна да си поръчам през нета от майтойс и към Коледа ще дойдат. Та вчера поръчах един кашон с релси и джаджи. Ние снощи писахме писмото на дядо Коледа и ходихме до Марсел да проверим дали там е къщичката му. Миналата година пуснахме писмото там в пощата и получихме отговор Grinning, истински отговор, много се изкефих. Та и тая година така - довечера след градина ще го пускаме. Преси иска само релси за Томас и костенурките Нинджа ( тва последното е ново, но го иска много). Костенурки незнам откъде ще търсим....Та това е около наште Коледни трепети.
Очертава се да сме си самички по празниците, ама аз така обичам - само тримата, да си се нарадваме. Аь съм планувала да спя, много да спя....и да се мотам с Прес по пижами, а навън да си вали..ох, че се размечтах.
А да ви кажа в петъка бях на гинеколог - да видим годна ли съм за забременяване....тоя месец сме го пропуснали, минала овулацията, та ще атакуваме януари.
Хайде хубав и усмихнат ден  Heart Eyes

# 32
Значи ще правите опит за още едно октомврийче  Heart Eyes?

Честит празник на настоящи и бивши студентки!  Hug

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 10:06 от LaValetta

# 33
  • Варна, България
Добро утро, сладуранки!
Честит празник на вечните студенти!
Аз днес почивам, нали съм връзкарка и работя в университет  Mr. Green и имам 2-3 празника повече от средностатистическия данъкоплатец?!
Заведох Сами на градина и съм се опнала на диванчето с кафе и ... вас, естествено.

Зори, миличка, и аз много често си задавам въпроси... Не знам дали съм на правия път... Толкова много време и внимание отделям на Сами, а виждам, че в сравнение с други деца може да знае много, но същевременно е неуверен, срамежлив, не е напорист и амбициозен. Не обича да се изявява. Докато други деца са нахакани и успяват да се изявят и не им пука. Той е много чувствителен и раним. Бяхме го водили на психолог (лятото като ни правеше луди) и тя каза, че е точно такъв и има социални страхове.
Не знам дали е характер (вероятно) или и аз и околните имаме вина за това (пак вероятно).
напр. на РД като бяхме преди няколко дни около 15 деца са седнали на детската маса - и ги караха да казват пожелания, той се скри под масата ( а това са все деца, които познава). Опитвам се да му внушавам да дава вербален израз на чувствата си - в ситуацията - по-добре да каже, че не иска да пожелава нищо, отколкото да се крие.
 друг пример - Госпожата го накарала да разкаже част от приказка, която той предната вечер ми разказа от -до и той се разплакал (може да се е бил отнесъл нанякъде и да не е разбрал какво искат от него). Добре, че госпожата (иначе доста смотана) излязла от положение и го накарала да каже нещо, което знае и той изрецитирал едно стихотворение.
Примерите ми са за това, че понякога голямото внимание не помага на детето.  Времето ще покаже...

Колкото до мъжката половина - моя като излезе по мъжки не се прибира до 3-4-5 сутринта  #2gunfire Включително посещение на плейбой клубове.
Въпреки че сега е свел излизанията до минимум, преди беше по-често. Като си е тук де, там по пристаницата не знам какво прави, не ходи по музеи при всички случаи  Mr. Green

Въпросната ситуация - може би това е негов начин да разпусне, не го приемай насочено срещу теб. Сигурна съм, че тази и следващите вечери ще са само за вас. И умната - да не се похвалиш и ти скоро... Mr. Green

Тази година точно на рождения ми ден, излязох с приятелките, а мъжете си стояха по къщите с децата. Съпругът ми каза: Направи си го така, както ще ти е приятно... без да се сърди и да прави някакви сцени. Затова си го обичам!
хайде хубав ден
аз днес често ще пиша  Laughing

# 34
Оххх, завиждам ти бе, Богииии, че си опънала крак връз крак....
ай честит ви празник!
Преди как се омазвахме на 8ми, а? а сега....дъртофелници

# 35
  • София
Ааааа, аз още празнувам, благодаря  Mr. Green
Отивам да се трепя да търся градини за прехвърляне на дечковците в новия квартал.
Целувки от мен   bouquet

# 36
  • София - Младост 1А
Здравейте момичета. Докато аз тука се разправям с болести вие сума ти страници сте изписали, че и нова тема сте заформили.

Юлка радвам се за сестричката ти. Знам какво е. Прегръщам те!

Дилянка честито мила. Всичко ще бъде наред сигурна съм. Ако имаш нужда да поговориш с някого знаеш че съм на линия... и без това ще прекарам доста дни в леглото.

Да при мен много се усложниха нещата с погрешно лечене и прочие. В момента лежа с двустранна пневмония, за трети път ми сменят антибиотиците и тъй като хич не се подобрявам и не се чувствам добре вероятно утре ще ме вземат в болница.
Нямам сили да ви чета и пиша, но ще се постарая да драсна някой ред.

Хубав ден!

# 37
Ади, не се предавай и бързо оздравявай, за Коледа да си свежа като краставичка  Hug!

# 38
Здравейте и от мен!
Простете,че пак изчезнах,но един месец децата си бяха у дома,което означава,че компютъра ми е забранена зона.Или те гледат нещо или правим нещо друго заедно.Минахме и през болести,разбира се,Нати изкара доста тежка бронхопневмония,Ивето пък с някакъв бронхит,абе направо не ми се говори!Вече се позакрепихме и от вчера са на градина,че наближават празниците им.Другата седмица ще имат тържество,а ден след това ще идва и дядо Коледа с подаръците. Grinning А подаръците са кукла с 18 рокли и аксесоари за Натали,Ивето си е поръчала пияно с микрофон и столче.Пък за под нашата елха май още не сме си окончателно уточнили.
Лошото е,че Нати вече е с диагноза детска бронхиална астма,след пневмонията всеки ден правеше пристъпи и от 5 дни се лекуваме,но надявам се да я израсне тази болест.Ох,аз май няма с какво да се похваля,а така бих искала...
Идват празници,дано да сме здрави,пък и настроението ще се оправи!По Коледа ще почивам,но на 31-ви съм нощна смяна,та моите ще бъдат самички.
Дилянка,честито ,миличка!Много се радвам за вас! Grinning Не се притеснявай за настроенията ти!Аз също бях така,много исках бебе,в следващия не го исках,обвинявах се след това...Но повярвай,много е хубаво с две дечица,пък може и повече! Wink
 Да са ни здрави на всичките! Praynig Не се притеснявай за снимката и хапчетата,мисля че в такава ранна бременност не би трябвало да има проблеми.
Гери, Hug
Кака ви Гея,ми беше обещала зет,но като се замисля още не е късно.Нали?Хайде скоро да се похвалиш! Hug
Дринка,мила,може би наистина в болницата ще се излекуваш по-бързо.Лежала съм и знам какво е,но...  Hug
Зори,моят мъж много рядко излиза без мен и когато се е случвало ми е било многа тъжно.Но пък когато се е случвало аз да изляза с приятелки,си давам сметка,че е добре да го правим от време на време.Е,лошото е,че ти е обещал друго,но мъжете са толкова несериозни понякога.Надявам се да ти е минало! Hug
Аз също осъзнавам,че откакто ходя на работа изобщо не намирам нужното време да обръщам повече внимание на децата и ми е толкова мъчно за това.
Лимонче,чудесна темичка си направила!Пък дано повече се разписвам в нея! Simple Smile
Много са ти сладки принцесите!
Ох,трябва да ставам да чистя,за сега спирам.
Целувки на всички ви!
 Щях да забравя,
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ СТУДЕНТИ!  bouquet

# 39
Хелоу мацки,

Ади какви са тези болести дръж здраво фронта  Hug  bouquet

И аз нали съм студентка днес ходих да си правя прическа и да ме боядисат, не че ще излизам ама все пак за мой си кеф.

Ох момичета бебето нещо ме привиква, по-късно пак   bouquet

# 40
  • Варна, България
Ади, какви са тези болести?! Оздравявай бързо! Изпращам ти цялата си позитивна енергия!  Hug
Бини и на вас! Дано Нати израсте този проблем! Радвам се, че се появи...

Мацки, аз съм изкукала... Наканих се да ходя за коледна украса за работа - иска ни се нещо по-така, обиколих книжарници и други места и тамааааааан се наканих да купя, разбира се нещо друго - глина Фимо за новата ми страст - самоделни бижута, и установих, че съм си забравила вкъщи портфейла  newsm78  #Crazy На касата разбрах, че разполагам с цели 51 стотинки, извиних се  и се прибрах несвършила нищо. След малко, айде пак по улиците...
Гуш
ПП. Само аз ли насърчавам мъжо да излиза с приятели? Дори и Плейбоя не ми е проблем (хвърлям по някоя фраза, но като цяло не ме притеснява). Ходили сме 2 пъти заедно със семейни приятели и се забавлявахме
 Аз мисля, че всеки има нужда от своя среда - да се отпусне, да се набърбори... Аз самата обичам срещите с приятелките (които са по-чести) и се радвам, че той никога не ми е правил изречения.
Няма да забравя как след едно ергенско парти се прибра в 12 часа  Shocked и ми благодари, че съм страхотна и не му правя проблем, тъй като на всички други мъже жените им се сърдели, преди да отидат им вдигнали скандали и звънели по телефоните.  Дори и на младоженеца...  newsm78
Да се чуди човек!
Преди нашата сватба се бяха организирали на нещо като ергенско парти и си спомням един смс посред нощите
"Обичам те, булче мое!"  Sunglasses

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 15:30 от voltage13

# 41
Ади, дано нешата се оправят този път бързо и по правилния начин!
 А Пешката? Той как е?

Дилянка, къде си бре?

# 42
Дилянка, къде си бре?
тук съм...чета ви...и въпреки,че потърсих няколко мнения и всички досега споделят вашето мнение,че най-вероятно снимката и другото не са проблем...на мен така ми се е свила душичката.Стискайте ми палци моля,утре в 10ч.съм на лекар! Praynig
От друга страна пак едни шашави мисли ми се въртят в главата,че живот и здраве ако всичко стигне до успешен край...по някакъв начин предавам Васката...не ме мислете за луда,знам,че ще е по-добре да си има другарче,но точно така се чувствам!Абе ненормална работа,вече се чувствам тотално изкукала!
Извинявам се,че внасям минорни нотки в прекрасната ни коледната темичка.

Ади,миличка силно те прегръщам,аз сега разбирам,че си болна...изпращам ти цялата си положителна енергия и вярвам,че скоро ще си съвсем добре! Hug Heart Eyes
Бини,много се радвам,че се появи.Целувки на сладурките Нати и Ивето!

# 43
  • Варна, България
Писмо до дядо Коледа
http://www.az-deteto.com/?page=pismodqdokoleda

Бела, стискам палци за утре!
 Не се притеснявай за Васката - какво по-добре за него от приятелче в игрите! Вярно е, че цялото време няма да е за него, но цитирам Облачка
" знаеш ли, времето, което отдаваш на детето, е много ценно, но ще бъде също толкова ценно за него да научи да общува и споделя, което се получава при братчета и сестри. А това, което даваш от себе си, наистина ще е разделено на две Simple Smile но не по-малко ценно за тях"
Както винаги много мъдро...

# 44
Здравейте девойки!

Първо да си кажа, че силно стискам палци на Ади. Моля те, дръж се и се бори!!!!!!! Пневмонията е ужасна болест, но с пазене и адекватни мерки се преборва успешно. На мен ми биеха 2 пъти дневно гентамицин, отделно пиех някакъв АБ през устата - повлия се за 4-5 дни и започнах да къртя храчките и така продължи 1 месец. Сигурна съм, че в болницата ще поемат нещата в свои ръце и много скоро ще се почувстваш по-добре и по-добре.

Бини, важно е, че дечица са оздравели! Дано Нати да израсте астмата скоро. Чувала съм, че почивка на по-мек климат се отразява много добре - Сандански или в района. Ако имаш възможност помисли и по този въпрос.

Белла, в коя гестационна седмица си правила снимката? Ако е още докато фоликула се е преидвижвал към матката - няма страшно, тогава още нищо не се формира, зиготката се бори за оцеляване само. А казахте ли вече на Васката? Като видиш пък той колко ще се зарадва като разбере, съвсем ще ти минат съмненията...

За мъжовете и излизанията, ние сме от консервативно-либерален тип семейство. Демек, всеки от нас си излиза и си се вижда  колкото си иска с приятели, НО след 11:30 всеки започва да се притеснява за другия и си звъним по телефона и се питаме "кога ще се прибереш". Това е, срам не срам, но поне и двамата сме еднакво обсебили другия, та поне е честно. Ама нали сме си пенсии, то и двамата като излезем заедно да разкършваме, пак си тръгваме към 11:30. Така че този час ни е семейния стандарт.

А да ви се оплача, днес ме нарекоха "баба Меца", толкова съм огромна вече... Добронамерено беше обръщението, момичето винаги е мило и усмихнато, сигурна съм че не искаше да ме обиди. Ама ми стана много обидно и тъжно, и безпомощно. Embarassed И се ядосвам защо са ми такива тъпи гените и защо ми е толкова слаба волята, че ставам огромно чудовище всеки път като забременея  Cry  Cry  Cry

Общи условия

Активация на акаунт