Октомври 2006

• 74 810
  • 588
  •   1
Отговори
# 300
Поздрави на всички и от мен, минаха толкова бързо четири години / а каката ни ще прави скоро девет - и тях не ги усетих въобще /
Да се похваля чакам трето около Велик ден - незнам как се решихме  Mr. Green Виждам че и Хера има лентичка  Hug Честито   bouquet само хубави мигове ти пожелавам

# 301
  • Откъм Варната
Честит рожден ден на всички октомврийчета, ето го и моето вече пораснало момче и "Влаковата" му торта с изяден вече последен вагон Simple Smile:
(клик на снимките за по добър изглед)

# 302
  • Варна
Честит празник на всички октомврийчета ! Да са живи и здрави и да правят бели на воля!
Пожелавам много усмивки , наслада от всеки миг с мушмороците и сили да се издържи на урагана вкъщи.
Ние днес отпразнувахме РД-то , получихме Бакугани и извънземни на Бен Тен а цяла детска градина плюс дрехи за половин група на същата тематика .
Вкъщи е лудница , двамата щуреят за 20 , аз ходя на работа , уча , че трябва да ходя на изпит за специалност и ми се иска избягам далече далече . Снимки ще кача , но в някой друг живот . Иначе за среща на варненските октомврийчета все ще избягам да се явим .
Да нацелувате порасналите момичета и момчета от нас!
И Хера , толкова се развълнувах за лентичката  Hug Лека и безаварийна и една прекрасна принцеса на финала

# 303
ЗДРАВЕЙТЕ ;
ДА СА НИ ЗДРАВИ И С КЪСМЕТ НАШИТЕ ОКТОМВРИЙЧЕТА ;СЛАДКИ ; ПАЛАВИ И УМНИ!

Емил потроши клавишите на лаптопа . цяло чудо е че успявам да пиша  Laughing!
но как да се въздържа в този толкова празничен месец . а гледам че и някои от стаите муцуни пак се показаха , за моя радост!
хера , много се Радвам за вас тримата , че ще ставате четирима  
(или петима Laughing-знае ли се вече със сигурност) ! и аз ще ти пожеая щерка !

криси , бравос ! и аз много си падам по къща пална с дечурлига !

веничка , давай мила !колкото и да ми е трудно , с поне две деца е страхотно!препоръчвам от сърце!

поради неразбиратеството в къщи , Васето спечели 2 празненства за ЧРД.
едно на татко и едно на мама . за съжаение не успях да снимам моето , на по-късно ще кача фото от това на баща му .

за да са 3 за късмет , моля мамите от София  ,пък и от цялата страна  които биха могли да дойдат , да казват бързо допада ли им идеята за детския клуб на "марсел", да обсъдим дата и да ходя да запазвам ден!
Руми , благодаря , че си ифорирала всички навреме !

# 304
  • София
Оска,

на мен идеята много ми допада. Лошото е, че Венци в момента е болен и се лекува у нас.
А следващата седмица ще го изпратя малко при баба и дядо на планина, че този път положението беше сериозно.
Дефакто ще сме на линия след 1 ноември.

# 305
виждам си грешките горе , но няма да поправям!
казвам си от сега момичета , не се справям с времето а и явно съм доста схваната в пръстите , опитайте да ме търпите Praynig!

heart, аз именно за ноември мислех , както предишните години , да минат вс. рожденни дни и тогава .
най-добре е вечер  от 17 часа нататък в делничен ден - по-лесно ще се намери свободна дата . поради факта ,че е безплатно ,има много записани и трябва от по-рано да запазим .

усещам раздвижване . май ще се сберем дружина Grinning!

# 306
Moля дамите Ема на dbs и Ема на Миринда да не ни се сърдят, че толкова закъсняхме с поздравите за 4-тия им рожден ден  Praynig
Пожелаваме им здраве и много, много игри. Да растат щастливи под грижите на мама и татко

# 307
  • София
Оска, аз съм готова където кажете, когато и по което време решите. Още повече щом ще е през седмицата идеално ме урежда. Само да изкажа лично предпочитание за час - след 17:30 ч. Ще кажа и на Флорес, сигурна съм, че и те ще дойдат с Ачко.

На всички пораснали момиченца и момченца пожелавам да са много здравички, весели и щастливи деца!

# 308
  • София
Здравейте, най-сетне и от нас, ЧЕСТИТО на 4-годишните!!!
ОСКА, РУМИ, аз съм ЗА срещата, но моля предупредете по-рано за датата, защото ще трябва да си взема отпуска, щом ще е в делничен ден Simple Smile
Радвам се, че повечето са в добро здраве, дано да е така и занапред!
Да се отчета на две на три за последните месеци. Изкарахме лятото по градините - нашата затвори през август, та ходи и в алтернативна, тъй като в последния момент ми спряха отпуската и едвам се уредихме за друга градина.
Е, с 2 прекъсвания за море на Равда и 5 дни на Копривщица. На Равда не щеш ли срещнахме госпожите на Димитър, които в същия момент бяха на лагер с няколко дечица от градината, и той беше много недоволен, че и тук сме искали да го даваме на градина и беше голямо криене от госпожите Simple Smile
Цяло лято беше добре, изкарахме няколко кратки, но безпроблемни вируси. Миналата седмица обаче заминахме с баща му за Италия - да празнуваме и неговия рожден ден и, естествено диването като се разкашляло без да спира, баба му и дядо му обиколили спешните кабинети и сега е вкъщи на антибиотик Sad Не че ще отидем някъде, нон-стоп бяхме на телефона .... Все пак беше донякъде приятно пътуването де.
За буквите - знае ги отдавна, започва да се опитва и да срича напоследък. Брои до 20, а може и до повече, но с пропуски Simple Smile
Голям проблем ни е манията да се купува нещо постоянно, няма значение какво, само да му се купува. Пълни сме с боклуци, а баща му продължава да му угажда, вече се чудя какво да правя с толкова много играчки, повечето от които не се използват... Вие как се освобождавате от старите играчки?
В градината настоя да ходи на приложни изкуства и на актьорско майсторство (противно на моето желание да ходи на английски и на танци). На актьорското ги учат да рецитират и да разказват приказки и напоследък е много запален да ми разказва.
Хайде, бъдете здрави!

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 10:40 от didita4u

# 309
Здравейте и от нас! HugКрайно време е и ние да се цопнем тук Laughing.Съвсем малко остана и  Наско да направи 4 годинки и вече сме само на тема торти ,подаръци и гости Heart Eyes
Нашите данни:

Наско Тимов,роден на 31 октомври 2006 г,в МБАЛ"Света София"- гр  София
Термин за раждане-08 ноември 2006 г.
А аз съм мама Гери Hug  bouquet

# 310
http://octomvri.snimka.bg/family/4-godishni-sme-veche.535733.21185351

Малко снимки и от нашия рожден ден.

# 311
ДНЕС и ЕВА вече е на 4 годинки... newsm59  party023
да ви почерпим....
и за мамите.... Grinning

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 10:32 от eva_v

# 312
Честит празник на Ева и Краси !!!
Да са здрави, малко послушни и много весели !!!

newsm67

При нас е същата въртележка, градина, работа, след работа и тн, и тн

# 313
Честито на всички режденници.Да са живи и здрави и много усмихнати дечица.Целувки. Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Много хубави снимки момичета. Hug Grinning

# 314
 liubi-bubi , здравей и тук ! добре дошъл Наско!
като си помисля ,че преди най мразех есента !!! хеле октомври вече ми е най-любим месец!
Диди , да знаЙш , не съм ви забравила , но вс се улисвам с работа и когато най-сетне се наканя да звънна - то станало среднощ  Sad!

русенките  Naughty мног скръндзави на снимки и инфо .
Таси , дай още !
клуба на "МАРСЕЛ" ще е затворен до февруари . язък !
което немисля че трябва да е пречка да се видим . ще грабвам тефтерЯ и ще звъня лично - все ще се организираме някак .

Общи условия

Активация на акаунт