Октомври 2006

• 74 808
  • 588
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро на всички в този хубав ден! Ето,че и нашия дългоочакван Рожден Ден дойде:-) Откога го чака младежа  LaughingНа седмото небе е,върви и си пее: "Днес съм рожденник,днес съм рожденник,тра ла ла newsm68Премерихме се сутринта,цели десет см за една година smile3501Юнак! Heart EyesЩе празнуваме на обяд ,ще съберем децата в едно заведение до нас,тортата е с Том и Джери,нашите любимци.
А ето и за всички вас  Hug

Прекрасен ден на всички! Heart Eyes Hug

# 316
  • Стара Загора
Темата пак заспа Mr. Green
Да се отчета - добре съм..за сега..освен параноята дет си ме тресе от първата бременност иначе съм добре.
Днес имам среща с новия човек Mr. Green И чакаме втора пишка...това е моята орисия - да съм най-добрата свекърва Mr. Green

# 317
Аз скоро се "записах" тук и ми се искаше да се включват повече момичета,но...жалко.Къде сте мами? Хера здравей,я разкажи за тези паранои,че и мен постоянно си ме тресът някакви:-)

# 318
  • Стара Загора
Моите паранои са по време на бременост..като гледам не си Mr. Green Със Слави имах доста кървене в 4м...лежах в болницата около 20 дена и после в нас лежах до края почти. Сега пак имах леко кървене, което ме уплаши много Blush

# 319
Алооо Херата, няма психясваш.. по-спокойно. Зачисли Слави на сержа и си глей рахата докато дойде Славун 2 и ти се спре тока  Whistling

Да отчетем дереджето - нищо ново на източния фронт (щот сме край морето). Ежедневие, което ще разрушум следващите 4-ри дни с кратка работо-почивка в Габрово и около него.

Иначе живеем интересно и се възпитаваме интересно., Успя в един ден да ме вбеси заради хладнокръвна лъжа и загубен учебник по английски, е учебника се намери, а той все още помни, че не се лъже.  За дисциплината помага много айкидото, от вчера имат и кимоно (не знам дали така се нарича и в айкидото) и е супер щастлив.

След РД струпахме нова купчина НЕинтересни играчки, а по телевизиите рекламират вече нови и след всяка реклама се започва "Мамо, нали ще ми купиш....." ooooh!. Поне манията по всичко бен-тенско мина, лидер за сега е манията по филмчето колите. Две години вече и не го пуска Mr. Green

За здравето няма да казвам голяма дума, но държим фронта с хомеопатията.

# 320
Привет... Hug
Верно пак е паднала бомба тука... Mr. Green
А Хери никакви такива ..да си се пазите и малкото мишле да слушка в на мама коремчето.Почивай си ей. Hug
Аз май е крайно време да кача на Калоян някоя снимка от рожденния му ден.. Blush
http://octomvri.snimka.bg/family/4-godishni-sme-veche.535733.21467814
Иначе ние сме добре.Малката расте и папка за разлика от брат й който по това време ме изкарваше от нерви...с това злоядство. #Cussing outЗапочна да става много интересна и много ни радва.А с Калоян са такива терци че много ме кефят...АБЕ СЛАДУРИ.
Хубав ден на всички.  bouquet

# 321
Хера,няма да се плашиш!Всичко  минава и само хубавото остава,когато гушнеш малкото човече Heart EyesАз също бях с проблемни бременности.Предизвикано раждане в шести месец пъврия първия път,а при следващите две много висок риск на бхс,и при двете правихме след това амнио,но слава богу всичко се оказа наред и се родиха здрави,прекрасни бебета.Пожелавам ти само хубави мигове занапред и без много мислене,че аз колкото повече го мислех,толкова повече ми ставаше зле.
Коте,и аз съм се заканила да записвам Наско на някакъв спорт,само да намеря подходяща и удобна група.Иначе тази енергия която има само в беснеене се изразходва Laughing

# 322
liubi_bubi, при нас за изненада това е в детската градина като допълнително занимание. Г-жите от групата са доволни, защото и най-непослушните момченца започнаха да слушат. Това ми беше и целта - дисциплина.
За енергията, да са здрави и да блика. Ще се узорим, но ще намерим как да я уползотворим в полезни занимания.

Ейй падна мъгла 2 дни и започна да накашля, докато пак се адаптираме към високата влажност ooooh!

# 323
Коте,в нашата градина само модерни танци има ConfusedЗаписахме се,да ходи с децата там.На втория път с още едно девойче от групичката се самоотписали LaughingИ аз докато разбера ooooh!Малко ми стана криво,че госпожата дори и не ми беше казала...Но както и да е,сега пак се е записал hahaha и ходи,но без особено желание май.За бойните изкуства ще му търся група в града,за съжаление тези ограничения в селцата хич не ми допадат,но какво да се прави....имаме си други предимства Mr. Green

# 324
Здравейте!
Ех, как не стига това време......и как бързо лети.....Направихме и ние 4 години. Купона беше три дни (тренираме за сватбата Laughing)  Как пораснаха октомврийчетата?!?....А, като си спомня как пишехме и се радвахме преди около четири години за всеки сто грама наддадени и за всеки сантиметър....
В тази връзка поздравления за всички смели мами дето очакват щастливото събитие да станат майки още веднъж...БРАВО  bouquet  bouquet  bouquet И аз искам, но да си призная не ми стиска...  Blush
За градината - вече си имаме навици - при едната госпожа иска да я вземаме първа, при другата - последна, и такива подобни... Записахме се на английски и на плуване. Плуването нещо се забави (басейна не работи) и се записахме и на художествена гимнастика...Доволна е, а щом тя е доволна и аз съм.
Виждахме се с Оска, но нещо се загубиха...Васко е станал голям сладур и се държи много мило с Габи...майка му и татако му доста често му напомнят, че тя е момиче и да бъде по-внимателен с нея, та той милия понякога се държи все едно е стъклена...но са сладки...Обещавам да кача снимки!  atwork

# 325
Е, Хера, сега разбирам, че ще има още едно бебе в отбора!Желая ти всичко най-добро и няма да се плашиш, разбрано Hug!

# 326
Днес е денят на християнското семейство! family
Пожелавам на всички да имат много топлина и любов в семейното огнище!!! Heart Eyes
Бъдете благословени!
Praynig

# 327
Здравейте и от нас с Борислав. Надявам се всички да са здрави. Добре дошли на нововключилите се.

Хера, всичко ще е наред, стискам палци.

При нас най-новите неща са, че правиха на Борко операция на дясното око - от 2 години имаше червеникаво петно, което растеше и на 12.11 му го махнаха. Още няма резултати от хистологичното изследване, но се надявам това да е било всичко. Трудно излезе от упойка и доста се бях притеснила. Така че сега вече сме половин месец в къщи и ще седим още толкова. Определено вече съм му скучна и доста се налага да се вика. Как не се намери едно съседче та да си играят заедно и да се забавляват? Засега спряхме и плуването и танците, че да не се напряга и за туй вилнее по къщата със страшна сила.

Мъчи ме един въпрос - има ли още някой като Борислав, който нощем спи с памперс и през деня често се изпуска по малко в гащите. Нощем няма сила, която да го събуди, но пък яде мляко и пие доста течности. Това през деня ме притеснява - или хич не може да се концентрира върху процеса от стремеж да не изпусне нещо интересно или не се усеща, което вече си е за лекар.

Коте, и аз съм така от мъглата. Какво се прави, освен да чакам лятото?

И да пожелая на всички да сте здрави.

# 328
Румена,колко време  продължава това при вас?И колко често се изпуска детенцето?Досега никога ли не сте се консултирали с лекар newsm78.Така,като те чета мисля ,че е по-добре да отидете и той да си даде компетентно мнение.Иначе при нас понякога се случва да направим по някое малко петно на гащите EmbarassedОсобено когато играе.Гледам го че му се пикае,стиска отпред с ръката ,подскача,но само и само да не изпусне нещо не ходи .И накрая докато отиде и има петънце вече.Но това се случва понякога само,примерно от градини никога досега не съм го прибирала сменяван заради напикаване.Също,но се броят на пръсти сме имали случаи да се изпусне вечер.Помня лятото например,толкова диня изяде,че се събуди посреднощ с рев,изправи се в леглото и реве и говори "Мокро ми е,мокро ми е.."и като го видях целия отпред,че и по моята нощница имаше ooooh!та,мисля си че това е нормално,не виждан нищо притеснително.Затова те попитах колко често се случва при вса.Ако е  няколко пъти в седмицата ,мисля,че задължително трябва да си го заведеш на лекар.Но нека и някой друг да каже Hug

# 329
Здравейте, Октомврийски мами!
Сложихте ли коледната украса? Аз от една седмица съм го планувала за уикенда, а той на половина Twisted Evil та дано да успея с цялото чистене, готвене, пране, гладене.... Whistling и после що не ми остава време за маски и тем подобни от графата и аз съм човек!!!
 Дайте някоя снимка на украсените ви домове. Ние се снабдихме с костюм на "добрия старец", но се чудим с баща й кой от двамата да влезе в роля, защото може вместо да затвърдим мита за Дядо Коледа, да го развенчаем... Mr. Green
Вие как сте? Ние след двуседмично стоене вкъщи заради хрема вече сме на градина, ама като гледам колко дечица кашлят, май няма да е задълго... Confused Чакаме Коледното тържество. Ние с таткото тази година се отказахме от служебните партита за Коледа, като част от мерките за затягане в кризата...     Confused В тая връзка се чудя има ли смисъл да пиша писмо на добрия старец?!? newsm78
Дано сте здрави...
Планове за празниците?!? santa2

Общи условия

Активация на акаунт