Премерихме се сутринта,цели десет см за една година
Юнак!
Ще празнуваме на обяд ,ще съберем децата в едно заведение до нас,тортата е с Том и Джери,нашите любимци.А ето и за всички вас

Прекрасен ден на всички!
Премерихме се сутринта,цели десет см за една година
Юнак!
Ще празнуваме на обяд ,ще съберем децата в едно заведение до нас,тортата е с Том и Джери,нашите любимци.

. Поне манията по всичко бен-тенско мина, лидер за сега е манията по филмчето колите. Две години вече и не го пуска 

Започна да става много интересна и много ни радва.А с Калоян са такива терци че много ме кефят...АБЕ СЛАДУРИ.
Аз също бях с проблемни бременности.Предизвикано раждане в шести месец пъврия първия път,а при следващите две много висок риск на бхс,и при двете правихме след това амнио,но слава богу всичко се оказа наред и се родиха здрави,прекрасни бебета.Пожелавам ти само хубави мигове занапред и без много мислене,че аз колкото повече го мислех,толкова повече ми ставаше зле.
Малко ми стана криво,че госпожата дори и не ми беше казала...Но както и да е,сега пак се е записал
и ходи,но без особено желание май.За бойните изкуства ще му търся група в града,за съжаление тези ограничения в селцата хич не ми допадат,но какво да се прави....имаме си други предимства
И аз искам, но да си призная не ми стиска... 
.Така,като те чета мисля ,че е по-добре да отидете и той да си даде компетентно мнение.Иначе при нас понякога се случва да направим по някое малко петно на гащите
та,мисля си че това е нормално,не виждан нищо притеснително.Затова те попитах колко често се случва при вса.Ако е няколко пъти в седмицата ,мисля,че задължително трябва да си го заведеш на лекар.Но нека и някой друг да каже
и после що не ми остава време за маски и тем подобни от графата и аз съм човек!!!
Препоръчани теми