Октомври 2006

• 74 808
  • 588
  •   1
Отговори
# 330
  • Стара Загора
Да се отчета и аз предколедно Mr. Green
Бременея си...лежа...пръхтя...ей такиа работи при мен. Сержът още ме търпи...това е цяло чудо Mr. Green
Тази година няма да ходя в Джъмбо....така, че пловдивчанки да дишат свободно...и за тях ще има Mr. Green Heart Eyes
Украсихме рано, рано ние още на 1.12....то едва го изтърпях...искаше още ноември да почваме Laughing като за моя радост украсата още стои...дори и елхата е здрава http://www.facebook.com/photo.php?pid=30944707&id=1588573073
Тържество ще имат коледно в градината на 16.12.
Сержът не ходи на неговото коледно...аз ще ходя Mr. Green
На Коледа по презумция сме при нашите на вилата а на НГ ще сме си в нас. Компанията ще ходи на АПрилци...но на мен не ми дават да се возя на кола много, много и ние оставаме в града. Другата година ще се вихря дет се вика Mr. Green
Рапорт даден bowuu

# 331
Честито Рождество на всички! Да сте живи, здрави и да се чувствате благословени. 

Весело посрещане на Новата Година и когото Дядо Коледа е пропуснал, да го навести Дядо Мраз.

# 332
  • Стара Загора
Весела Коледа на всички октомврийчета и техните семейства  Hug Heart Eyes

# 333
  • Стара Загора
За много годин -живи и здрави всички в семействата ни Hug

Абе я се засрамете бе Twisted Evil поне по един отчет дайте Crossing Arms

# 334
A aз изчаках културно да се архивира форума и да му се смени фасона..

За много години!!! Здраве, щастие и плодородие Simple Smile

Диването е добре, почина 10 дни при бабите и сега въвеждаме наново режима  Mr. Green
Родителските му тела работят ко да праят..по сурваки и детето поработи, даже и наем за сурвакницата си изпросило у съседите..

# 335
ЧНГ и За много години и от нас ! Hug
Бъдете живи и здрави! Много късмет и много усмивки ви пожелаваме!

Херич, засрамвам се  Embarassed
Отдавна не съм писала /причината си е дълбоко в мен, няма нищо общо с вас/, но пък редовно ви чета и ви се радвам. Heart Eyes

# 336
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ НАС.ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ ВИ ЖЕЛАЯ ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА.
Ние не си бяхме в къщи обикаляхме пак по баби и дядовци и не съм писала. CrazyИ нашите се разлигавиха порядъчно и сега всичко е на моя гръб.Малката каквато беше лигла сега е станала двойна а баткото само чака подаръци.... Mr. Green ShockedВикам му е стига Дядо Коледа избяга сега чак другата година.. ooooh!
Ние сме добре.Ядем ,растем и дивеем..Малката я слагам вече на проходилка от тия дни и тя много се забавлява.Голямия е отново на градина и е много щастлив.Дано не боледуваме тая зима много.
Пожелавам на всички безпроблемно виреена по градините,усмихната зима и много целувки.
Хери ти как се чувстваш почна ли да се усеща дребчо в корема?Разкажи как минава бременеенето ти. GrinningНе си спомням каза ли какъв ще е пола на бебока?

# 337
  • Стара Загора
Лекото раздвижване в темата ме радва  Hug
Мира момченце е пак Crazy Пишките са в нашата къща Mr. Green
Иначе съм добре...да си чукам на дебелата тиква. Лежа пак повечко но щом трябва - така да е.
Днес бях на преглед - всичко му е нормално на човека.
Сега ме тресе обстановката с Хепатита  Crossing Arms

# 338
Ей Херич много се радвам че сте добре с бебока.Ама дупе да ти е яко че с тия мъже ума ще ти вземат. Mr. GreenТой сержи много ще помага аз съм сигурна.. Crazy Laughing
А това с хепатита наиистина хич не е хубаво.Май при вас  доста е сериозно положението.Абе пази се че много лошо. Peace
То всяка година ще излязат с някоя такава истерия.... ooooh!

# 339
Привет на всички HugДядо Коледа дойде и си замина,Старата година също.... Simple Smileдано през Новата да има още повече хубави мигове и най-вече по-малко да се разболяват дечицата,че ooooh!
Ние все още сме у дома,не сме ходили на градина след празниците и като се сетя за този студ сутрин и ме хваща жал Tired,как да го събудиш това детенце Crossing ArmsНо от другата седмица ще ходим сигурно,че у дома е само пред телевизора.Малката беше с бронхиолит,баткото се размина само с зачервено гърло,кашлица и сополи и всичко около Коледа и Нова година,та си изкарахме у дома.Правихме се кукери и ходихме на сурва GrinningМного беше доволен.Само дето трудно прави разлика между Хелоуин и Сурва ooooh!Е,това ни докараха тез американски филми Twisted Evilно за другата година вярвам,че ще е в час вече Blush

# 340
  • Откъм Варната
За много години на всички, с тоз Фейсбук форума остана някаде назад във времето, влизам отвреме на време в да чета в хоби и в готварския и туй то.

# 341
ЧНГ!
Здраве щастие и късмет за всички !
Мда ама не ние сме със скарлатина,май.
Чакаме гърлен секрет.

# 342
ЧНГ  и от нас !
чела не чела ще пиша - врамето ми е мн. кът .
Хера , доколкото разбирам трябва да пазиш леглото - ни съ оплаквай - ще си наваксаш като се роди юнака - без сън и почивка Laughing ! знаеш , много се радвам за теб .
и мъъъничко съчувствам , исках и аз да ги нашаря , ама и у нас все момчетии .
но пък засега пу пу - много добре е с две братчета . разбират се отлично .
подготвяш ли вече баткото ?
аз имах желязна стратегия по въпроса и гордо мога да заявя ,че сработи .
или пък Васето си е слънчице и аз само си приписвам заслугите Mr. Green .
мога да споделя опит , ако те интересува .

люби буби  , как го лекувахте тоя бронхиолит ?
аз знам един начин - в болницата .

сега да си призная - голям провал съм като майка !
писах поне 2-3 пъти , даже запемих писаното в компа , но не публикувах .
като взема да разказвам житието-битието и все като оплакване звучи , но такива са фактите .

с Емил лежах в детска пулмология 2 пъти през седмица през май месец - бронхиолит и още веднъж навръх рожденния му ден . на 1-ви декември в 5 сутринта вече бяхме в болницата с двойна доза инхалации .
и това мина разгале ! ЗДРАВ Е !
най-лошото което преживах и горещо се моля това да е единственото ми такова преживяване ......
в началото на ноември , Емил падна с проходилката по стълбите на къщата по моя вина .
чак след 8-9 дни , време в което на челото му растеше огромен хематом , установиха линейна фрактура на черепа . за щастие тъкмо тогава започна да спада полека и успях да си поема въздух .
здрав е , но пък не смея да го оставя а ходи сам . че може - може , но поне още месец ще го пазя от падания .

не помня дали съм ви представила официално Емил .
ето някои снимки:

http://oskaaa.snimka.bg/baby/emil.454770.16468159
http://oskaaa.snimka.bg/sea/pomorie-yuli-avgust-2010.529581

има и в другите албуми , но не съм редактирала - направо плясках в несвяст когато открадна свободна минутка и на места не е за гледане .....

нашата Коледа:
http://oskaaa.snimka.bg/family/koleda-2012.559438

щях да забравя - от вчера и аз съм във Фейсбук - Antonia An Petrova - айде , ставайте ми приятели !

# 343
  • Стара Загора
Осе много сте хубави Heart Eyes Съвети за баткото приемам всякакви Mr. Green Говорим му за бебето, ойказва, че ще го гушка много и ще го обича. Незнам как обаче ще разделят сержа Mr. Green В началото идеята е аз да спя сама с бебето в спалнята а АНтон и Слави ще спят в отделна стая за да могат да се наспиват. Не мисля да пращам Слави по баби когато родя...това ще е шок за него.
Иначе се вълнува много....слага ръчички на корема ми но бебето притихва тогава и той неможе да го усети и му казва, че му е сърдит Mr. Green

# 344
Здравейте Simple Smile
 Оска,ние с малката вече втори път сме с бронхиолит.Първия път беше на 4 месеца и си стояхме в болницата 7 дни,като последните 3 следобяда си ходехме до нас и после пак се връщахме преди процедурите.Все пак у дома оставям двама мъже и нали се сещате трябва им помощ Laughingда пускам пералня и т.н.Но тогава баткото си беше на градина,а сега стана точно на празниците и си беше у дома,а таткото на работа.Та няма кой да го гледа и затова ходехме до болницата по два пъти на ден на инжекции и инхалации,на 3-ия ден ми дадоха инхалатор да правим инхалациите вкъщи и така...7 дена пак.Празниците минаха в тичане от нас до болницата TiredНо важното е че сега сме добре.
 Другата седмица ще пращам Наско на градини,че не се издържа вече,днес така ме е ядосал,че и шамарите по дупето изяде.После и той реве и аз рева,че ми стана гузно,че го пляснах ...ама свършена работа вече...Но чесно казано има нужда от малко стягане ,станало е много глезено човече Embarassed
 Хера,ние също така бяхме с малката ,когато се роди.Спяхме с нея отделно в хола,а Наско с баща му в спалнята.Не го бяхме планували ,но накрая се принудихме,защото всяка вече уж легнем в спалнята ,малката писне и под пара се изнасяме.Тя беше много ревлива,със страшни колики и по цяла вечер ми висеше на цицата BlushДо 4-ия месец бяхме така,не ми беше хич приятно да спим с мъжа ми в отделни стаи,но се налага понякога.

А,и да добавя за Оска,когато Наско беше на 6 месеца също сме имали едно падане с проходилката по стълбите.И честно казано изобщо не искам да си спомням случакта,такъв ужас съм преживяла тогава.Слава богу се отървахме само с охлузвания по бузата и лека цицинка на челото.

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 18:35 от liubi-bubi

Общи условия

Активация на акаунт