Като гледам вие какво ядете, май трябва да съм по отстъпчива с Габи, поне докато е болничка и да й давам каквото иска
. Аз все настоявам да яде супи, плодове, да пие чай /вече едвам го гледа
/Ooo, Miki, въобще не говорех за битовите условия, а за компететността на докторите...Не знам вси4ко е субективно за отделния доктор, но общото ми впечатление, след преместването ни от Пловдив във В. Т., е, че тук са с доста по-закостеняло мислене и прилагат доста по-стари методи...Това имах впредвид - че едва ли ще се положат добри и адекватни грижи в болницата...
Относно яденето - много отдавна съм спряла да настоявам Ради да яде определени неща..Той винаги е ял по-малко и за мен важното беше и е просто да му влезе нещо в коремчето. Добре че ходи на градина, та там да яде готвено. Ако искаш ми вярвай в събота и неделя я караме само на пица, поничка и някой крем, рибни хапки и кюфтета (това са нещата , в който съм почти сигурна, че ако му предложа, няма да откаже)... Сега съм се видяла в чудо какво ще го правя тези дни, докато е болен...Просто не ще да яде и това е... Оставяла съм го гладен умишлено, да видя после ако му предложа супа ще хапне ли, е, не хапва. А болен ли е, наистина не го закачам...общо взето гледам да пийва вода и толкова... След като видях, че в Гърция изкара 20 дни само на сок (наистина беше така) и не умря
(това в кръга на шегата)За протокола- днес е приел това: сутринта половин чаша айран, на обед - 1 чаша мляко с ориз и малко сок, следобед половин малък шоколад и 1 ч.мляко с ориз(като нея я давах на люлките, за да е залисан с нещо
Херка, още поне три пъти по толкова години да можеш да празнуваш щуро рождения си ден, заобиколена от любимите си хора и верните си приятели! Наздраве!

Няма да си казвам колко кила е понеже ме е срам. 
дано ми е все такъв де..
, за здравето не мога да се оплача. Лекуваме се с хомеопатия октомври 2009, и сметнах, че ми излиза по-евтино и по-нетравмиращо за детето. Знае спира да яде и пие, когато ще даваме лекарства, чинно ги приема и после пак пита преди да яде или пие дали е "минало лекарството" 
Общо взето яде когато си иска и колкото иска. Яде доста плодове...което разбира се ме радва много.

Направо ми иде ...Карам му се и че постоянно крещи точно в моментите, в които го приспивам бебока и айде пак наново.Знам че не постъпвам правилно към него и сега се стремя да се поправя.Абе цирк.Ноо в общи линии ми е добър батко.
,особенно от как почнах пак работа /нали бях съкратена /,то пък късмет ли е пак ме върнаха на старата ми работа.....
,хапва си ,спи си и най- важното слуша и много и се играе,докато зимата искаше да я вземам първа сега все да е по късно и пак съм ходила рано..
ден
както мама го е учила