Октомври 2006

• 74 327
  • 588
  •   1
Отговори
# 210

Да празнувате, да се веселите, на децата да угодите .. Днес е техния ден Mr. Green

Херич, бабите ни са далече, екстрите си имат и недостатъци - днес няма да сме заедно, но не му липсваме засега. Моето дете има 3 баби - 2 по роднинска и 1 по съседска варненска линия, и тримата дядовци да не забравяме.

мими_м, започни да  оставяш Габи, защото много привикват с нас и после се чувстват изоставени. На моя приятелка майката в момента е безработна, иска да гледа детето, но то почти на 4-ри никога не е било при  нея и се спуква да реве. Съгласно е да ходи на ДГ, но да го взимат мама и тати, и да не ходи в баба си.

# 211
  • София
Здравейте, живи сме!
Извинявайте, че няма да отговоря поименно на всички, но изчетох 10-тина страници на един дъх и ми избледняха спомените.
Мира, честито, да ти е жива и здрава девойката и батко да я пази!
Руми, живо ме интересува къде водиш Боркислав на плуване? Моят племенник (също се казва Борко) спря да боледува, когато се научи да плува.

Ние тая зима изкарахме 3 пъти вируси с 40 градуса, пак... Последно още сме на Клацид .... - някаква гадна ангина с "лигаво гърло", каквото и да значи това.
Какво ли не пробвах - зелена енергия, колактив, сребърна вода, ехинацея, цитросепт, ескимо ...
В тая връзка, да питам мамите, които са доволни от хомеопатия - препоръчайте хомеопат в София. Ходихме при един преди - Найденов - който наблъска Димитър с Аквасорс - доста време беше добре, но явно в един момент спряха да действат. Не съм доволна от него, защото първо не си вдига тел. в сублимните моменти, второ, даже и да вдигне, казава - мрън-мрън, не познавам детето, няма проблем, нека да има температура 40 градуса, нищо не давайте. И това при положение, че от 1 година ни взима по 30 лв. месечно и не познава детето.

Иначе и ние сме с памперс нощно време, напикава се само когато е  болен или е пил прекалено много течности преди лягане. Но мисля вече да го махам, че стана топло и само го запарва.

Сега една идея - понеже от БТС ми отказаха да ни включат в група за екскурзионно летуване заради малкия, мисля да си организираме екскурзионно летуване за деца с по-кратки преходи. Има ли ентусиасти?

# 212
Надявам се всички да са здрави и да се забавляват чудесно и това да е обяснението на затишието в темта.

Диди, за плуването - в 140 СОУ в Обеля 2. Води се плувен клуб "Дамини" (или нещо подобно). Имат и други обекти - за Люлин и Студентски град съм сигурна. Шефката се казва Христина Йотова - 0886917767. Борислав "тренира" при едно много симпатично момиче Маргарита - сега ще го водя понеделник и сряда от 19 ч. Не знам дали може да се ходи и в детските градини, където Маргарита обучава на плуване. Като бях проверявала плуване има и в Спортната палата и на Славия. Цените са 6-7 до 9 лв. на посещение. Засега съм доволна от "нашия" си басейн.

Хубав ден на всички.

# 213
  • Откъм Варната
Привет и от нас, тука е голяма жега, но от много работа няма време да се топнем в морето за разхлада. Митака имат басейн в градината и всеки вторник ги водят да се плацикат, много е доволен. Отпускарите който ще идва на моренце по източното черноморие да не забрави да звънне да се видим Wink, имам много мили спомени от миналогодишните срещи  Hug

# 214
  • Стара Загора
Тук при мен е жега....хвърлям води всяка минута Mr. Green
Кали замислила съм атака до Варна /цяла година се каня/ Непременно ще звънна Hug

# 215
Калинко, хептен та е напекло .. май освен източно черноморие нямаме друго, да я поправя аз и да си кажа за северното черноморие който ши идва да идва, и задълже да се обаждва..Ако сме на линия да се видим, че лятото за мен ще почне след 10 август  Tired

Херича, прай кут мени на климатик, щото иначе ще се стопя  Mr. Green

# 216
  • Откъм Варната
Е да де  Embarassed имах пред североизточното, от Обзор до Румъния Wink

# 217
Tи не се измъквай с от Обзор до Румъния, ами кажи как е Миташки
Моето чудо на природата ще се завърне след 7 дни от села и паланки, Ще го пратя на градина, че май е забравил що е туй режим за 4 седмици..При майка ми лягал за обеден сън в 15-16 часа и после купон до посред нощите  hahaha хак им е на бабите

# 218
  • Стара Загора
Ай добро утро и от мен bowuu
Ех живот си живеете с тези баби вие Mr. Green
Моето свеки неможе да приспива Слави...цял ден играят и вечер стоят до среди нощите...все на буйни игри го удря като е с баба си и не спи сакън да не пропусне някоя минута игра Mr. Green
Днес е сополив....ще го водя на доктор да му чуят гърдите и ще сме вкъщи докато спра сополите. Обаче най ме е яд на родителите които приемат за нормално сополите и кашлицата и децата им така си откарват в градината Crossing Arms Twisted Evil
Днес имаме и друг напредък.....пусна баща си на работа без да се тръшка....пусто любимият баща трудно му се откъсва от сърецто да се раздели в него за няколко часа Crazy

# 219
Аз съм от майките дето пускат със саполи, сори ама за това болничен не дават
А за живота и бабите друг път ще ви разправям, първо да го преживея вътрешно  #Cussing out

# 220
  • Стара Загора
КОТЕ и как оправяш сополите? Или постоянно си ходи с тях Crazy
И аз не искам в най-големия ми огън да не съм в офиса ама няма начин...всъщност има но не го прилагам Crazy

# 221
Херича при нас сополите са 2-3 дни, ако доктора каже, че е само това и няма болничен си откарва с тях на градината.
Е не му се точат до брадата. Ако обаче има червено гърло (туй е което нас ни мори) има домашен престой.

Лекуваме се с хомеопатия, знам вече лекарствата му за основните грижи и сополите ако са от лека настинка изчезват за 24 часа

Имаме съседче, което направи някаква алергия към влагите.. ми това дете е нон-стоп сополиво и накашля.
Друго от групата (майката беше върла противничка,само да се появял сопол да се спирали децата) цяла зима буха като стар пушач и точи сополите до брадата точно. Спира го жената, бяха гимнастики и упражнения как хем да е на работа, хем детето вкъщи.
Лекарства, капки - резултат ЗЕРО, стопли се и на бяса му минаха саполите.. А кажи сега какво да ги правят

Научих се да гледам своето дете, ако имунитета му е добър ще се сбори.. Отдавна не се услушвам кой кашля, кой му духат носа точно пред градината за да мине филтъра при сестрата  Mr. Green

# 222
  • Стара Загора
КОТЕ и при нас сополите са 2-3 дена но пък има страшен заден ренит и буха като дърт тютюнджия Crazy и го спирам за да ги поспра малко и да давам клеева. Общо взето и аз се опитвам с хомеопатия и оставям организма сам да се бори.
Отдавна не се услушвам кой кашля, кой му духат носа точно пред градината за да мине филтъра при сестрата  Mr. Green
Явно и аз трябва да оттренирам това упражнение Mr. Green
Да се оплача от зъбите аз Twisted Evil ама то с такъв ген дето сме му заложили с баща му от към зъби...бая ядове ще бере детето Crossing Arms Вече има три кариеса и ще ги правим. Според зъболекарката трябва да ги направим защото има време до смяната на зъбите и може да се влошат и още по-големи мъки ще са за детето Blush

# 223
  • София
Ох, Хера, уплаши ме стия зъби... Аз от 6 месеца все се каня да го водя, 2-3 пъти запазвах час и все го отменях поради различни причини, но явно ще трябва да се наканя скоро ...

# 224
привет,милички,скоро не смие се отчитали... Simple Smile
сега има бум на хепангини,да оздравявате.Ева скоро не ми е боледувала да чукна на дърво,от как сме ваканция сме добре ,няма вируси и сополи взаймно на всички от детската.Бяхме на море на Созопол -на Детски и младежки център приятели-на лагер за една седмица ,много добре си изкарахме и много,много ме слуша,чак и се учудих,даже и като се прибрахме продължи послушанието ,личи си че е пораснала,НО.....отиди на село на ваканция и ДисЦеплината се развали,свободата си показа пакостницата ми Laughing,но тава е то ДЕтЕто....то ако е много кротка дълго време ще взема да и се притеснявам newsm78
хайде лек и успешен ден и най-вече   Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт