Октомври 2006

• 74 344
  • 588
  •   1
Отговори
# 360
Мира, прекрасна е малката! Много е сладка и има страхотна усмивка и много миловиден израз. Ще си кажеш, че от това дете бели не може да очакваш! Обаче как се е променила Simple Smile И като гледам, май най-интересни са й играчките на бате! Simple Smile))

# 361
Мира, прекрасна е малката! Много е сладка и има страхотна усмивка и много миловиден израз. Ще си кажеш, че от това дете бели не може да очакваш! Обаче как се е променила Simple Smile И като гледам, май най-интересни са й играчките на бате! Simple Smile))
Са много ти благодаря за милите думи. HugЗа белите от сега не мога да кажа ама е голяма глезана все в мен да е завряна.. Mr. Green ooooh!
Всичко иска да докопа а брат си го прави луд милия ама ха да видим кога ще му падне пердето и на него Mr. Green.Много се обичат де.Като се видят почват да си се радват един на друг.Надявам се винаги да са така. Wink

# 362
mira sm, много сте хубави!Да сте живи здрави всичките!
Аз да се оплача, че бяхме в болницата всичките.Първо влезе свекърва ми с малкия.Няколко дена по-късно приеха и моя мъж, а аз се дърпах до последно.Един ден след съпруг ми влязох и аз.Вече ни изписаха и сме добре, но през какво минахме, не е изстина Sad(

# 363
Мише , какво ви беше ? някакви усложнения от грипа ли ?

Са , ама как весело си описала посещението на различни кревати у вас Laughing!

за съм си много добре като се ширя на голямата спалня с Васето .имам винаги под ръка шише с вода и чаша , почти не се събуждам , ако Васил поиска да пие . Емил понякога се буди нощем   и реве умолително , дакато не го взема при мен. после го връщам , ама предполагам ,че догодина и той ще се присъедини трайно към нас .
пак казвам , за мен вечер е най- чудесното време - търкаляме се , играем , чета им книжки , а те сладичко заспиват .

ей тоя грип  масово натръшка народа !
не се сещам за семейство в което никой да не го изкара.

Васил ни го върнаха от детска във вторник с температура 38 и кусур . в къщи вдигна 39.6 . първо отидохме в Пулмологията , Слава Богу ни върнаха , но продължи с високата температура . на другия ден в Педиатрията му измериха температура 39.8 . да вметна за софианци - вече не извършват прегледи там . ама баща му беше добил  страховит вид и сипеше закани , та непосмяха да ни отпратят , но и неуспяха да сложат диагноза .
пуснахме кръвна картина без да чакаме направление от ЛЛ , за да се изясни час по-скоро ситуацията .
е , дори след прегледа от ЛЛ , още небях сигурна за какво иде реч.

от трите места ни изписаха антибиотик .
силно зачервено гърло с множество афти , общо взето всички решиха - херп ангина .
но пък има карантина в детската - десетина деца с варицела.
поех риск , оставих го още една нощ само на температуросвалящи и с голяма радост тази сутрин открих 3-4 пъпчици - по-скоро мини-мехурчета .
ЛЛ потвърди - варицела .

обаче наистина има ужасен вид - силно обложен език , пожълтели склери , очите му лъщят , а по лицето му избива червенина на петна .
в допълниние - повърна 2 пъти , има и разтройство , много е сънлив . и друг път е боледувал- но не е спал и лежал толкова .
въпросните мехурчена не са увеличили броя си сега и не го сърбят.

споделям вс. това , защото мисля ,че такива симптоми не са от най-често срещаните , има доста особености при Василовата варицела .
ако ви се случи нещо подобно - имайте го предвид .

Мира ,бебонка има много сладка муцунка ! прилича ми малко на моя Еми .
а цялата тая обстановка с книжките и фулмастрите ми е така добре позната !
Калоянчик  е много нежно и красиво момче ! да сте здрави всички !

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 16:01 от oska

# 364

Да сме бели и червени, весели, засмени!!!

Кратък отчет - диването изкара грипа или вирус някакъв, ама 1 седмица с Т. Хомеопатката се справи със състоянието му, и не премина в бронхит, въпреки че така се бях ушашкала, че исках да го водя на рентген ooooh!
Сега си почива у дома и къса нерви Simple Smile Днес е ред на баща му да го гледа Simple Smile

# 365
  • Стара Загора

И от нас ЧБМ Heart Eyes
Моето диване изкара началото на февруари един бронхит...чисти се две седмици...беше с Т около 3 дена и страшна кашлица...само като го слушах и премирах. Сега е добре и е на градина от тази седмица.....а те пак обявиха грипна Twisted Evil Дано този път минем по тъча Blush Давам АКвасорс - зелена енергия и коластра и клеева....аз също пия клеева.
Отчета за мен - търкалям се Mr. Green

# 366
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!! Да сте здрави и весели. Вижса й се края на зимата - дано е по-слънчево за всички.

За отчета - ние сме добре. Борислав изкара една седмица в къщи с кашлица и температура и се надявам за напред да е добре. Ходи на градина, оплакват се понякога госпожите от него, че тичал много, ама това да е проблема.

Херка, съвсем наближило. Потъркаляю се спокойно, че после само ще тичаш.

# 367
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ДА СТЕ ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ ЗАСМЯНИ,БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ,,МНОГО ТОПЛИНА И ПРОЛЕТ ВЕЧ ДА ИДВА.... Hug

# 368
Eмил изкала варицелата по устав - тъкмо 15-16 дни след брат си , много по-леко - без никаква температура и поносим брой пъпки .

Васил-за тази зима мога да отчета - веднъж кашлица със лек спазъм и без Т - началото на декември  , края на януари модерния грип - леко , с Т два дни и Варицелата . аз смятам че не е  толкова зле за една зима .

повече ме занимава това как се развива човека .
немога да следя за нещата в градината - води го и го взима баща му . на самия Васил не се доверявам много . но си има своите особености детето . например - никъде неостава незабелязан , за добро или лошо . притеснявам се че е повече за лошо .

въпрос , ако се чувствате свободни да споделите по такава деликатна тема .
давате ли подаръци на госпожите , какви , как , кога ?
хич ме няма по тази част .

# 369
  • Стара Загора
И аз само да видя, че някой е писал и аз като втора станция Mr. Green
Осе нашия дивак е всеизвестен в градината....за добро или лошо Mr. Green Но подаръци на госпожите не правя лично аз...или т.е от Слави де. Стандартните китки за първия учебен ден и за 8-ми март.....това е.

# 370
И аз подаръци не купувам за Коледа имаше картичка + бонбони, за 8-ми март картичка и цветя. КАртичките ги правим с дребния.
Ако някой организира общ подарък от групата си давам лептата  Peace

Херка, сега се загледах в линийката ти, тъкмо за Велик Ден ще имате ново яйчице или пък пухкаво козуначе    Heart Eyes

# 371
  • Стара Загора
Херка, сега се загледах в линийката ти, тъкмо за Велик Ден ще имате ново яйчице или пък пухкаво козуначе    Heart Eyes
Принципно термина ми е 02.05....обаче и аз си мисля, че ще се закича с нещо Великденско Mr. Green
Отгреждам поредното кюфте...вече е 2300гр...да ми е жив и здрав шишкото на мама Mr. Green
Вече ми емног любопитно как изглежда.
Преди малко хапнх малко шоколад и изпих 0,500л. кока кола и в момента има денс парти в корема ми Joy

# 372
И аз видях включване и да не изпусна  hahaha hahaha За това колко остава забелязан незнам,но нали не сме редовни много в градината и когато отиде го приемат всеки път като нов моя господин:lol: Laughing LaughingИ с голямо съжаление ще кажа,че е ''лигльото'' на групата Tired,което хич не ми харесва ConfusedЦяла зима се редят да боледуват с малката и може би затова го разглезихме.За подаръци на госпожите ще споделя ,че аз като такава съм се чувствала много неловко,даже ми е било неприятно,когато съм получвала подаръци от децата/родителите/.Приемам ,че е редно единствено цветя и то за големите празници.Затова и на госпожите тази година само за осми март по едно цвете дадохме,за баба Марта не бяхме на градина,но мисля,че можеше и тогава по една мартеница да подарим/миналата година подарихме/Аз от мое име правя тематични рисунки за празниците,също сега ще се включа с украсата за тържеството.

# 373
уф , знаех си аз ,че трябва да съм естествена , дет се вика , ама наокало има мами , които подаряват разни неща  , най-малкото носят почерпки , да речем от бутикови сладкиши при всякакви поводи .
Васил , милия , от как се е родил съм го оставила сам да се оправя . нито съм се хвърляла като лъвица връз комшийски или паркови мами и дечица , ако някой му е издърпал играчката например , нито даже муцуната съм си показала пред градинските госпожи .
по родителските срещи все е болен нашия , била съм само на една . всички родители се познават , познават госпожите . в смисал-опознали се се . кой с добро или подмазване , кой с дебелия край , застъпили са се за децата си .

незнам дали помните нашата сага с ясли и градини , но градината е далеч от къщи и точно 1-ва група тотално изтървах със зимно бебе и у дома .
в последствие научих , че са подлагали Васил направо на изтезания .
много съм мислила как да постъпя сега .
исках да направя подаръци за Коледа , обаче Васето пак пропусна тържеството и подарих за 8-ми март .
но ми беше много конфузно , несмятам да повторя .

# 374
  • Откъм Варната
Нищо не подарявам аз, даже цветя забравям, ще почна да подарявам подаръци когато и на мен на работа клиентите почнат да ми подаряват, това им е работата и получават заплата за нея, не се чувствам длъжна да им подарявам подаръци и да се подмазвам с разни работи за почерпка по повод и без повод Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт