Октомври 2006

• 74 321
  • 588
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Хера,
да ти е жив и здрав! Много щастлив и с много късмет!

# 451
  • Варна
Хера, да ти е жив и здрав рожденика! Да расте здрав, палав и щастлив! Весел празник на цялото семейство!
Канех се аз да наглеждам темата, когато започват рождените дни и ето , че улучих днес.
КОТЕ, ще си поискаш, как няма да си поискаш направление. То Джипи-то няма вкъщи да си ги носи я, нали са за раздаване. И лимит нямат направленията за педиатър, а не по принцип за децата. Не би трябвало да откаже въпреки това.
Аз за имунна система нищо не давам. Както много пъти съм писала, против съм тези неща да се изписват с повод и без повод.
Митко ходи 10 дни на градина и от неделя кашля, разбира се. Ще го видим накъде ще е.
Иначе лятото беше много хубаво - ходихме много на плаж, децата бяха при баба и дядо, после на село малко, аз бях за 2 седмици в Италия на един семинар, починах си чудесно от мъж и деца  Mr. Green Сега се завръщаме към обичайното ежедневие.

# 452
Привет Hug
Включвам се много за малко понеже съм в Смолян и нета ми е много зле но немога да не честитя рожденния ден на СЛАВИ
Хери да ти е жив и здрав рожденника и нека бъде едно щастливо дете с прекрасно детство и много усмивки...Бъдете щастливи и вие заедно с него.
Като се прибера ще пиша как сме ние.  bouquet

# 453
Ехо мамчета! Аз както винаги се включвам от дъжд на вятър, но винаги си мисля за прекрасното време прекарано заедно. Тази година нашите бонбони стават на 5, Алекс вече стана, защото нали избърза да се роди семтпември, честито и на ранните октомврийчета, които вече порастнаха!
Мислили ли ли сте за рожден ден на нашите малчугани? Може да запазим клуб и да се позабавляват, а ние да се видим след толкова години Hug

# 454
ЧЕСТИТО НА ПОРАСТНАЛИТЕ НИ ДЕЧИЦА ! ДА СА ЗДРАВИ И ДА ИМАТ ЩАСТЛИВО И ВОЛНО ДЕТСТВО .

Васето , Слава Богу , не боледува често . дано така продължва .
на детска иска да ходи . на мен както и преди съм писала , едната госпожа хич не ми допада . даже по едно време ми се въртеше в ума да ги съдя , но Васето харесва децата от групата и не ми се ще да го местя.

умен е , но е мнооооого бавен . немога да се справя . от толкова наказания и викане здравата съм го стресирала .
продължава да рисува много - сега даже като комикси ги прави - рисунки с няколко продължения .
 абсолютно оригинални и самобитни  , не мисля че има талант , обаче. Емил е мн. труден за гледане и миг не ми остава да обърна внимание на батко му. нищичко не съм му показвала ..... също сам научи буквите - почти всички . пише , като му диктувам буквите , опитва се да чете напр. надписи по-големи , но не сричкува .нулев интерес към цифри и математика. гледа научнопорулярни филми на дискове или по NG .
не ходи на никакви допълнителни занимания . ако имах възможнаст ,бих го записала на плуване , скално катерене и логопед...... м.б. ако Емик тръгне на ясла , ще успея.
рожденния ден не мина по план , но пък се получи супер весел купон за децата . бих казала най-чудесния досега . бяхме в зала под наем и с аниматор.

Яни , напълно подкрепям идеята да се видим . уви , залата на Марсел вече се запазва срещу 100 лв. покупки от магазина и става доста сложно така .
аз , лично се виждам от време на време с мики м и Румена .  КикиНики   срещах лятото , тя поддържа връзка с дбс . затрила съм доста от телефоните ви . за да успеем да се организираме , освен тук , предлагам да си разменим телефоните на лични .

макар че рядко пишете ,много ми е драго да чета за всички ви в темата  Hug!

# 455
  • Стара Загора
Ехооо момичетааа  bowuu Hug
Направо темата ни умря.
При мен едно и също...тъкмо научих Слави да се храни...дойде време за захранване на Борис Mr. Green та съм пак в изходна позиция де Mr. Green

# 456
изшпионирах те , да не задавам тъпи въпроси тук .
добре се справяш - тиква , а ?
ако Боримечков мяза на мен , проблеми с изхранването може да имаш . нашите обмисляха опцията да сложат катинар на хладилника  Mr. Green!

кърми ли този път ?

ха пиши нещо и за Слави - интереси , взаимоотношения с братчето !
да обменяме опит мъжките майки .

# 457
  • Стара Загора
Осееее Hug успях вече да дам тиква, картоф и елда...до тук Twisted Evil бавно и славно върви захранването ни...ама то още малко хайванчето де.
За кърменето - мисия невъзможна И този път Mr. Green обаче купих АМ и хич не съм се морила както първия път....и аз съм хора Crossing Arms Рекох поне ще спя само ще ставам да давам АМ...е да ама не...туй второто имаше ужасни колики Twisted Evil та пак неспях де Twisted Evil Мъже Crossing Arms
Слави....ужасия...до шия дет се вика Mr. Green Иначе е много грижвен и обрижва постоянно Борис без да иска обаче да го взема или да го храни. Целува го, гушка го, подава му биберона и му говори...а туй малкото е така захласнато по брат си, че друг непризнава Twisted Evil Иначе няма ревност...поне за сега.
Ето ги двата броя

# 458
Привет дружки!!!!
Ама направо си умря тази темичка ...
Хайде най-напред да почерпя че Калоян ми е днес рожденник.Много ме слуша момчето на мама и много си го обичам.
Хайде почерпете се за негово здраве:

Хери да са ти живи и здрави мъжлетата големи са симпатяги.Много се радвам че не ревнуват и се обичат.И Калоян ми е много привързан към Ива както и тя де.Много се търсят и страшно са щастливи заедно както и ние с тях.Много е весело и не мога да си представя как сме били с 1 дете... Mr. GreenГолям купон е с тях.Да са ни живи и здраави.
Оска браво на Васето голям художник ще става да знаеш..И нашия сега ги рисува едни много авангардни рисунки наподобяващи някакви разнообразни форми на кой знае...точно какво...но си е в неговата главица.. Mr. Green
Да кажа какво давам на Калоян за имунитета:пчелен прашец по схема и за сега не е боледувал.Сега тука някой друг ден се опитва някакъв чревен вирус да го пребори ама да видим.Държи се ...
Хайде да бягам че замрънкаха....

# 459
mira sm, да ти е жив и здрав Калоян! Макар и със закъснение му пожелавам много игри и щастливо детство и да бъде все така отговорен батко! Wink baloni
Хера, страхотни са малките ти мъже! Да са ти живи и здрави! Ти ли им спретна фотосесията?! Мойта Габриела не мога да я накарам да застане за снимка... Whistling
За нас: И ние отпразнувахме подобаващо 5 - годишния юбилей! При нас се получи три дни яли, пили и се веселили! Дай Боже все така!
Иначе - ходим на градина и все повече опити правим да се наложим над мама и татко... Те засега не се предават, Mr. Green ама не се знае докога...  Tired
Хайде много здраве от нас! А, среща няма ли да си направим?... Софиянки?! Rolling Eyes

# 460
  • Стара Загора

Хера, страхотни са малките ти мъже! Да са ти живи и здрави! Ти ли им спретна фотосесията?!
АЗ да bowuu
Живи и здравички да са ни всичките октомврийчета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 461
Хер-ке , а стига ве - наистина ли ти ги снима?!
оооо , ако е така , като дойдем в Ст. Загора , записвам час за фотосисия и за моите двама !

то не е само от снимките . трябв да кажа , че много добре ти се получват момчетата (може и момичетата , но тепърва трябва да го докажеш Laughing)

и Габи е голяма хубавица . miki m да не се оплаква , че проявява характер . първото чудесно се съчетава с второто - да му мислят после кандидат-затьовете  Laughing!

mira sm и аз смятам ,че е чудесно с 2 деца . имаме много вълшебни мигове заедно .
като гледам , много са ни добри и любвеобвилни децата !
хера , много зависи с какъв хааректер ще се окаже малкия , обаче . моят Емил , колкото и да се радва на брат си , често го отблъсква , когато например Васето го нападне да го гушка и целува .
Васил най-малкото се натъжава . може скоро да започне и да се ядосва .
има много ситуации в които малкия е напълно и без грам съмнение е виновен , но се налага да ощетя баткото , просто защото все-още е безмислено да наказвам 2 годишно дете .

-

# 462
  • София
Здравейте, девойки красиви!
Аз за малко да се отплесна и гледам темата се съживила - ха дано.
Честито на порастналите ни октомврийчета!
Нашият рожден ден мина много добре, в близкия детски клуб.
Яни, идеята за общ роден ден беше чудна, но май я подминахме ей така ...
Оска, Васко си е много талантлив по описание, то има си хас при такава мама.
Хера, чудесни снимки и чудесни младежи,
Мира, завиждам ти за послушанието на баткото. Не мога да се похваля със същото (ех, имаме и спокойни моменти), но пък здраве да е. Сподели, моля те за прашеца, т.е. за схемата. И аз давам, дори в момента сме на комплексна апитерапия - пчено млечице, мед, клеева тинктура, прашец. Схемата е едно към колкото дойде, измислена от мен. Скоро мисля да намаля една част, но все още чистим една кашлица от 1 месец насам.
Мога да се похваля, че Митко ходи на море и на Велинград сам - с лагер от градината. Лятото ми беше по-притеснено, като за първи път, а и беше за 10 дни. Този път - миналия месец- бях сравнително по-спокойна.
От септември насам виждаме зор с ходене на зъболекар. За почти 3 м. ходене сме оправили само 1 кариес. Все пак съм доволна, но много се глези и повечето пъти на дава да му се прави зъб.... Само бием път до Овча Купел..
Хайде пишете закога да се готвя за среща Simple Smile

# 463
Сподели, моля те за прашеца, т.е. за схемата. И аз давам, дори в момента сме на комплексна апитерапия - пчено млечице, мед, клеева тинктура, прашец. Схемата е едно към колкото дойде, измислена от мен. Скоро мисля да намаля една част, но все още чистим една кашлица от 1 месец насам.
Мила схемата ми е даде този лекар-пчелар който ми продаде и прашеца.
Значи:1ч.л прашец (равна),1ч.л кис.мляко,1ч.л мед и 16ч.л вода.Това трябва да отлежава т.е да ферментира 24часа и после му даваш по 3с.л 3 пъти на ден.Аз също в тази смес като му давам лъжичките добавям и 5капки клеева тинктура.За сега само с това сме.Дано не ми боледува.
Радвам се че имате толкова малко кариеси.Ние сме с цели 4...даже май има още 1 зъб който е тръгнал да става кариес.
А ти даваш ли нещо за зъбките?

# 464
  • Стара Загора
АЗ карам за сега на котешки нокът...давам по една капсула на Слави. ИЗпихме и Бронховаксома...и съм приготвила клеевата тинктура.
Дидитачу новина ли имаме! Hug Честито! Като гледам цвета....май госпожица чакате!

Общи условия

Активация на акаунт