Какви подаръчета за гостите?

• 19 487
  • 68
  •   1
Отговори
# 30
За подаръци за децата ли говорим или за възрастните гости?
Някой беше предложил календарче със снимка на детето.
Ако е за децата- по някоя малка играчка.
Друго наистина не мога да измисля, явно нямам въображение. А за кой край става дума? Защото аз наистина за първи път чувам за такава традиция.
Става въпрос за Ловеч.
Подаръци се дават на абсолютно всеки,който е уважил тържеството,не само за децата.

# 31
  • Razgrad
Според мен може по една шапка за карнавал,по един балон и по една свирка пак от тези за карнавал! newsm08

# 32
  • Варна
Ами, щом традициите повеляват  Wink действай, честно за пръв път чувам.
Идеята за календар е много добра, по същия начин могат да му принтват
снимката върху чаша и пр. въпрос на средства ще е вече подаръка.

# 33
Никакви подаръци не съм давала на гостите. И това ли е някаква нововъведена или чуждоземна традиция, или аз не съм в час?

Вероятно  Whistling Нито съм подарявала, нито са ни подарявали като сме били гости.

и аз за първи път го чувам.

# 34
И аз не съм го чувала, но идеята ми хареса много. По принцип винаги когато ходя на детски рожден ден, ако има рожденника братче или сестриче, нося и на него подарък. Идеята е да не се чувстват другите деца по някакъв начин пренебрегнати, пък било то и със символичен подарък Grinning

# 35
Ами не сме подарявали нищо, дечицата си взимаха маски, балони и шапки от детският център.

# 36
  • София
Честно казано, не беше ми е хрумвало подобно нещо. Докато една мила моя приятелка, на празника на синът си подари по една книжка на всяко от дечицата. Идеята ми се стори много симпатична и ако не забравя, когато дъщеря ми има рожден ден ще взема по нещо за малките гостенчета.
Да, напомня ми за Пипи.

# 37
  • София
На дечицата може да подариш по една свирка или балонче, а за възрастните - календарче със снимката на детето е перфектен подарък.

# 38
  • Стара Загора
Аз си мислих,че гостите трябва да дават подаръци на моето дете ,а не аз на тях. Twisted Evil

# 39
Кристал, то вашият край както му викаш май си е само Ловеч.....щом при вас така се прави, прави и ти така...
Аз съм от Плевен, ама по "нашият край" който е на 40км от вас няма подобни неща...

# 40
  • София
не го знам този обичай...но ми хрумва...по една хубава снимка в рамка на гостът и рожденникът.

# 41
  • София
Аз съм от Плевен, ама по "нашият край" който е на 40км от вас няма подобни неща...

М/у др., приятелката ми, която подари книжки на дечицата гости на рождения ден на синът си е от Плевен  Mr. Green.

# 42
И аз не съм чувала за подобна традиция. newsm78
Без да го знам това аз подарих на дечицата, които бях поканила заедно с майките по един балон и шапка с приказни герои.  Peace

# 43
Тук в София не съм присъствала на РД без подаръчета за децата. Мдам!
Аз го правя от 4 г. /на толкова е баткото де/.

# 44
Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт